Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet benimde kanımca gerçekten yumurtlamanın adetle çokta ilgisi yok.nasıl bi hastalık yaa adet olanda bile varr Allahımmmm şifaaa verrrrrrrrrrrrrrrr

minietek canım sen dogum kontrol hapı kullanıyorsun sanırım onu hemen bırak derim zaten pkolusun birde dogum kontrol hapı niye? o hapların 3 ay koruyucu etkısı varmıs bırakınca 3 ay bıle cocugun olmayabılır tabi Allah bilir ama bence bırak birde onla ugrasma baska yolla korunun zaten pkoluların hemen cocuk sahıbı olması zor cnm

hoşgeldiniz şekerlerrrrrrrrrr ya bu yumurtlamaya o kadar takmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çünküüü Rabbim eğer verecekseeeee yumurtanı bile o gün oluşturur hangi güne dilerseee

bizim gibi herkes once bu dönemi yasıyor sonra bakıyor amaaan ne kafama takıcam ne yapsam olmuyor diyor dikkatini baska seylere verıyor ve pat diye hamile oluyor gercekten sakınan çöp göze batarmıs hesabı.. ben buna ınanıyorum ama bunu bıle bıle yınede bu meraklı halımle tüm ilgimi pkoya verıyorum canım sıkılınca bırakıcam bu pko arastırmalarını ve Allahın izniyle hamile olcam ama şu süreci bir atlatıyım bakıyım.. böyle sizinle konusmak bile hosuma gidiyor pko adı altında..

tevekkül ediyoruz canım zaten ama insanız işte napalım üstelik kadınız kafaya takmamak ımkansız illa iyice kurcalıcaz doğamızda var yumurta diye diye bilincaltımda yumurtlıcam yakında..

merhaba arkadaşlar,bende PCOluyum yeni ögrendim ama doktor hiçbir bilği vermedi bana yardımcı olurmusunuz?..tüm belirtiler var kilo artışı,tüylerde çogalma,adet düzensiziliği...adetimin 2.ci yada 3.günü muayeneye gidecm bu muayene nasıl...

bu arada hosbulduk reyyancım herkes hosgeldi sefa getirdiii :) reyyan sende kaynananla bir catısma yasamısın yıne sanırım amaaan ne bu halimiz yaa benimde eşim gecen kaynanamdaydık dediki ohh 12 1 e kadar yat kadınlara göre ne varkı dedı bende eve gelınce dedımkı canım oyle deme sen espiri yapıyorsun ama onlar eksi olarak görürler bunu dedim eşimde dediki daha ne eksilerin vardır belki bunu eksi olarak görmezler bile dedi Allahım bir moralim bozuldu ıkı gun kendıme gelemedim eşimede sormadım niye oyle dıyorsun dıye kesin annesi kanına gırmeye calısıyor gelmiyor gitmiyor diye eksimde bu biliyorum. kafayı taksam deli olcam ne zormus evlılık ya eş değil kaynanaymıs onemlı olan birde hanımedendıye yenı ev alında evı diziliyor benim koltukların aynısından almıs evim sıcak olurmu aceba dıye nazlanıyor soguk evı sevmıyor kadın ısınamıyor bır turlu ıkı oglu var ıkısınede ısınmazsam nolacak deyip duruyor bıktık bıktık ufff Allahım bir yok bir çare :44:

evet cnm tahlıller adet olmadan ve hiç bir ilacı kullanmadığım zaman yapıldı
ama benım içim rahat etmedı sımdı bugün yaptırdıgım sonucları yarın alım bakım
ne çıkıcak buraya da yazcamm

canım evlıysen alttan muayene eder degılsen su ıc bolca ıdrara sıkıs oyle gıt ultrasonla bakıyor ama pko varsa zaten buna gerek yok hormon testı yaptır ona göre hak kullan metorfin miydi adı tam bılmıyorum ama pkolularda bu seker hapı cok ıse yarıyormus onu tavsıye ederım bende baslıcam o hapa

aman kaynana milleti işte...işleri güçleri yok ogullarını doldururlar..sanki kendi hiç gelin olmadı....

canım adetin 3.günü hormon testleri yapılıyor.. kan vereceksin yani bol bol:) onlara bakarak ta ona göre ilaç falan verebilir...

evliyim canım ya...alttan ultrasonla baktı zaten 5 tüp kan aldı biraz guatrın var dedi...adetinin 2 yada 3. günü gel attan hormonlara ve tüpleremi ne bakcaklarmış...

yok canım doğum kontrol hapı kullanmıyorum 9 ay kullandım ama
11 aydır kullanmıyorum

kızlar konuyla alakasız ama aksama yayla corbası yapıcam tarifi varmı sizde annemi arayıp sormayım sımdı

evliyim canım ya...alttan ultrasonla baktı zaten 5 tüp kan aldı biraz guatrın var dedi...adetinin 2 yada 3. günü gel attan hormonlara ve tüpleremi ne bakcaklarmış...

Hmm tüplerin tıkalımı degılmı dıye ona bakıcaktır o zaman ama adetin 2. yada 3. günü bakılıyormu ona bılmıyorum.

kızlar konuyla alakasız ama aksama yayla corbası yapıcam tarifi varmı sizde annemi arayıp sormayım sımdı

hahaha
canım varya çok severim ama hafıza bende berbatt pırasa yemeğini bıle hala okuyarak yaparım ayrıca 12 yasımdan berıde yemek yaparım o kadar hafızam berbatt

ama bır sürü tarıf var

ama benım tarifimin aynısı bu

Allah seni netsinnnnnnnnnnnnn kız yayla çorbasından basit ne varrrr.valla demekki annem beni çok hor yetiştirmiş ben nie herşeyi biliyorum yaaa kendme sinir oluyorummmmmmmmmmmmmm eltim gibi ben bilmem ben etmem yapsammm yaaaaaaa nolcakkkkevet kaynanama laf soktum acıcık ama oda beni snir etmeseydiiiii.babanemiz hastaneye gidicek dioki bana sende gel benle bende gelemem dr gidicem dedim eltim için gelsin dedim ayy o anlamaz ay o bilmez ya ne koluna girmekte sadece kolundan tutup yardım edicennnnnnnn.evlenicek kızlarrrrrrrrr tavsiyemmmm hiçç bişey bilmiyomuş gibi davranınnnnnn hiç bişeye atlamayınnnn

işte rahim filmi oluyor zaten onunla tüplerinin tıkalı olup olmadıgına bakıyorlar ama adetlikyen oluyormu rahım fılmı onu bılmıyorum bende cektırmedım henüz..

rahım fılmı adetın bıtınce çekılıyomus canım hemen adet bıtımınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…