allah seni netmesinn emiii ne güldürdünn beniii yaaaa treni kaçırmakk heee....nedirr bizimm bu çektiğimizzz yaaaa aynı düşünce bendede oluyorr biliyormusunnn...inşallah birgünn hepimizz yakalarızzz o tirenii bu arada çookk geçmişş olsunnn....
allah seni netmesinn emiii ne güldürdünn beniii yaaaa treni kaçırmakk heee....nedirr bizimm bu çektiğimizzz yaaaa aynı düşünce bendede oluyorr biliyormusunnn...inşallah birgünn hepimizz yakalarızzz o tirenii bu arada çookk geçmişş olsunnn....
hoşgeldiniz şekerlerrrrrrrrrr ya bu yumurtlamaya o kadar takmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çünküüü Rabbim eğer verecekseeeee yumurtanı bile o gün oluşturur hangi güne dilerseee
mini etek konuyu çok iyi bilmiyorum şimdi gördüğüm kadarıyla yazıcam yanlış bişi varsa düzeltirsinn...doktor sana adet değilken yaptırdı diyemi şüpheye düştünn....bende adetli değildim bu tahlilleri yaptırdığımda....düzenli bir adetin varsa adet olduğunun 3.günü istiyorlarr..ama ben bekledim 2 ay olmadım ozaman benim doktorumda müdahaleetmeden böyle görmek istiyorum hormonları dedi tahlillere baktıktan sonra kesin pko deyip sonra adet söktürücü verdi ve tedaviye başladıkk...çook panik yapma yaniii o yüzden yazmak istedimmm...
merhaba arkadaşlar,bende PCOluyum yeni ögrendim ama doktor hiçbir bilği vermedi bana yardımcı olurmusunuz?..tüm belirtiler var kilo artışı,tüylerde çogalma,adet düzensiziliği...adetimin 2.ci yada 3.günü muayeneye gidecm bu muayene nasıl...
bu arada hosbulduk reyyancım herkes hosgeldi sefa getirdiii :) reyyan sende kaynananla bir catısma yasamısın yıne sanırım amaaan ne bu halimiz yaa benimde eşim gecen kaynanamdaydık dediki ohh 12 1 e kadar yat kadınlara göre ne varkı dedı bende eve gelınce dedımkı canım oyle deme sen espiri yapıyorsun ama onlar eksi olarak görürler bunu dedim eşimde dediki daha ne eksilerin vardır belki bunu eksi olarak görmezler bile dedi Allahım bir moralim bozuldu ıkı gun kendıme gelemedim eşimede sormadım niye oyle dıyorsun dıye kesin annesi kanına gırmeye calısıyor gelmiyor gitmiyor diye eksimde bu biliyorum. kafayı taksam deli olcam ne zormus evlılık ya eş değil kaynanaymıs onemlı olan birde hanımedendıye yenı ev alında evı diziliyor benim koltukların aynısından almıs evim sıcak olurmu aceba dıye nazlanıyor soguk evı sevmıyor kadın ısınamıyor bır turlu ıkı oglu var ıkısınede ısınmazsam nolacak deyip duruyor bıktık bıktık ufff Allahım bir yok bir çare :44:
merhaba arkadaşlar,bende PCOluyum yeni ögrendim ama doktor hiçbir bilği vermedi bana yardımcı olurmusunuz?..tüm belirtiler var kilo artışı,tüylerde çogalma,adet düzensiziliği...adetimin 2.ci yada 3.günü muayeneye gidecm bu muayene nasıl...
canım evlıysen alttan muayene eder degılsen su ıc bolca ıdrara sıkıs oyle gıt ultrasonla bakıyor ama pko varsa zaten buna gerek yok hormon testı yaptır ona göre hak kullan metorfin miydi adı tam bılmıyorum ama pkolularda bu seker hapı cok ıse yarıyormus onu tavsıye ederım bende baslıcam o hapa
minietek canım sen dogum kontrol hapı kullanıyorsun sanırım onu hemen bırak derim zaten pkolusun birde dogum kontrol hapı niye? o hapların 3 ay koruyucu etkısı varmıs bırakınca 3 ay bıle cocugun olmayabılır tabi Allah bilir ama bence bırak birde onla ugrasma baska yolla korunun zaten pkoluların hemen cocuk sahıbı olması zor cnm
evliyim canım ya...alttan ultrasonla baktı zaten 5 tüp kan aldı biraz guatrın var dedi...adetinin 2 yada 3. günü gel attan hormonlara ve tüpleremi ne bakcaklarmış...
birde rahim filmi diyolar adetliyken gidcem ya ozamanmı çekcekler onu...
kızlar konuyla alakasız ama aksama yayla corbası yapıcam tarifi varmı sizde annemi arayıp sormayım sımdı
işte rahim filmi oluyor zaten onunla tüplerinin tıkalı olup olmadıgına bakıyorlar ama adetlikyen oluyormu rahım fılmı onu bılmıyorum bende cektırmedım henüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?