Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlarr bende pkoluyum ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim ve şubat ayında yine hamile kaldım.Allahım sizlerde nasip etsin.tek çağresi moral inanma sağlıklı beslenme..birde ben inofolic kullandım faydasını gördüm tavsiye ederim.

pco tedavimin 3.ayındayım.artık ilaçlarımı kullanmayı bıraktım sanırım düzene girdi adetim.doğum kontrol hapını kullanmama gerek var mı artık sizce ??
pco tedavimin 3.ayındayım.artık ilaçlarımı kullanmayı bıraktım sanırım düzene girdi adetim.doğum kontrol hapını kullanmama gerek var mı artık sizce ??
Hapi birakinca bikac ay duzenli oluyo sonra yine bozuluyo duzen

benim de adetim bu ay 5 gün gecikmeli oldu siz hangi ilacı kullanıyorsunuz arkadaşlar adet için

Hapi birakinca bikac ay duzenli oluyo sonra yine bozuluyo duzen

[QUOTE="gokcenefe, post: 40165265, member: 66dakikamaşallah nazar lardan korusun Rabbim inş herkese nasip etsin sogan kurunu kaç kez yaptinız ben denedim ama çok zor İçmesi[/QUOTE]
.... gunde iki kez bi oglen yemeginden onbes dajika once bi de aksamm yemegnden once 15 gun boyunca canmm

düzene girmesi için yasmin doğum kontrol hapı.
anladım ben klomen zannettim ankaradayım iyi bir doktor bulamadım bugün bir doktor buldum ona gidecem nasıl bir yol izleyecez gidip görecem inşallah iyi olur Rabbim hepimize inşallah en kısa zamanda bebek nasip eder dua ve sabretmekten başka yapacak bir şey kalmıyor

benim yaşım daha genç olduğu için bebek için sorun etmiyorum pco yu.Ama tabi bendede ciltte bozukluklar çıkmıştı hormonlar bozulduğundan.Allah nasip etsin inşallah size en kısa zamanda

Doğum kontrol hapları adet düzenlemez sadece adet olmanızı sağlar o ay için..
Pco lu olanlarda bu böyle..
Doktorların tek yaptıgı şey bu..
3 sene kullandım ben.. Şimdiki aklım olsa kullanmazdım..
Spor dengeli beslenme ve huzurlu bir yaşam gerekiyor pco ile mücadelede..
Herkese Allahtan şifa dilerim..

merhaba benim tahlillerde lh değerim yüksek çıktı doktorum kadın hastalıkları doktoruna yönlendirdi. kadın hastalıkları doktoru ultrasonda küçük küçük kistlerimin olduğunu söyledi. normalde bu kistler büyüyüp olgunlaştığında gebelik oluyormuş yada öyle bir durum yoksa adet oluyormuş. ama senin kistlerin büyümediğinden adetin gecikiyor yani yumurtaların tembel dedi. tarlusal 5 mg adet söktürücü verdi. doğum kontrol hapı versemde bıraktığında tekrar olucak. ömür boyu bu sekilde gidicek kesin bi iyileşme olmaz bu hastalıkta dedi. belki doğum yaptıktan sonra düzene girebilir dedi. gebelikle ilgili bir problem hiç olmayabilir. olursada klomen gibi ilaçlar ile takviye yaparız gebelik gerçekleşir dedi. şekerden uzak durmamı sağlıklı beslenmemi kilomu korumamı mutlaka spor yapmamı söyledi. ama nasıl besleniyim evde ne spor yapayım gerçekten benim de bebeğim olucak mi zamanı gelince. tüylenme kilo gibi bi problemim yok. doktor psikolojide etkili çok kafana takıp sorun yapma dedi ama..

Bu soğan kürünü bende yapaym mı kızlar ya gebelik için yapmışsınız genelde bende gebelik falan olmaz daha bekarm doktor hani geçecek bisey değil dedi ama nabaym bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…