Bende bugün doktora gittim. Reglimin 4. günü. Ultrasonla bakti polikistik over, yumurtlama tembelligin olabilir dedi. Kan aldilar. Bu hastalik hakkinda pek bilgim yok. Burdan yazilanlara gore kilo artisi tuylenme adet duzensizligi varmis. Bende bunlar yok. Adetim duzenlidir, tuylenmede asiri yok ve kilom 45. Yinede bu hastalik oluyormu? Tedavisi var mi ?
Canim bn de de kilo ya da tuylenme problemi yok ultrasonda bakti ve pkolu oldugumu soyledi incilerim varmis benim de tek sikayetim adet duzensizligim 40 ile 45 gun arasi olurum hep ama mutlaka olurum. Bu ay klomen kullandim beklemedeyim adetimin 26.gunu bgn .Bende bugün doktora gittim. Reglimin 4. günü. Ultrasonla bakti polikistik over, yumurtlama tembelligin olabilir dedi. Kan aldilar. Bu hastalik hakkinda pek bilgim yok. Burdan yazilanlara gore kilo artisi tuylenme adet duzensizligi varmis. Bende bunlar yok. Adetim duzenlidir, tuylenmede asiri yok ve kilom 45. Yinede bu hastalik oluyormu? Tedavisi var mi ?
I seker ilaci varmis glufor mu ne heralde zayiflamayada yardimci oluyormus oyle okumustum burda dr bi danis istersen kilo verme gercekten cok yardimci oluyo eger kilo problemin varsa ilk once onu hallet gercektenValla bende de pko var ama kadin bana ilac milac vermede kiloma taktigindan sadece zayifla dedi sanki elimda
Ama bu kilo isi seni bebisine kavusturcak belki canim pko tedavisi geciktirmeye gelmez bnce bi an once kendini ikna et ve basla ve en kisa zamanda da bebis haberin gelir ins hep beraberGlufor verdi de simdi bi beklenti icindeyim belki bebis varsa diye diye kullanamadim kiher ilac alisimda aklima geliyo icemiyorum ilaci hem bebis olsun sora kilo veririm die bi dusuncem var ne bilim diet yapamiyorum spor sevmiyorum su icmek aklima gelmiyo cok dertliyim cokkk
Ee ozama madem bebis olursa onada yok zarari neden baslamiyorsunki hem de bebek icinKilo vercem diye 2 kilo aldim.glukofor hamilelik olusmussa bi sorun olmaz dedi doktorum
İlaca çarşambaya kadar devam etmicekmisin? 2 gün daha içsen tam çatlama boyutuna gelirdi bence.mrb kızlar ben de bugün doktora gittim ve pko lu oldugumu öğrendim3 aydır klomen kullanıyorum 2. ayımda 1 tane yumurtam oldu ve 32 mm idi günde 3 hap almıştım.. bu 3. ayım günde 2 hap aldım ama bugün doktora gittim sabah 10 mm kadarmış yumurtalarım büyümemiş çarşamba tekrar çağırdı doktor, bunları büyütmek için bi şeyler yapmalıyım yaaaa ve doktor yumurtalarmn gelişememesinin nedeninin pko oldugunu söyledi..
canım ilacı günde 2 tane alarak 5 gün boyunca kullandım .. bu ilacın süresi 5 gün oluyo diye biliyorum..İlaca çarşambaya kadar devam etmicekmisin? 2 gün daha içsen tam çatlama boyutuna gelirdi bence.
Yoo benimde büyümemişti doktor iki gün daha iç dedi ve büyüdü. Hatta hamile kaldım ama 1 hafta sonra düştücanım ilacı günde 2 tane alarak 5 gün boyunca kullandım .. bu ilacın süresi 5 gün oluyo diye biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?