Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Yoo benimde büyümemişti doktor iki gün daha iç dedi ve büyüdü. Hatta hamile kaldım ama 1 hafta sonra düştü kimyasalmış sanırım. Sen madem incirr suyu iç o da büyütüyormuş.
ciddi misin canım yani 5 gün boyunca kullandın büyümeyince artı 2 gün daha mı içtin klomen,ballı çörek otu karışımını kullanıyorum ama bunlar ilaç gibi değil sonuçta 2 günde etki etmez uzun süreli alternatif tedavi yöntemleri..

Belki yumurtan hareketlidir, büyüyecek potansiyel vardır. Doktor daha iyi bilir sonuçta. Olacağı varsaa oluurrr, boşver sen kendini rahat bırak canım

Belki yumurtan hareketlidir, büyüyecek potansiyel vardır. Doktor daha iyi bilir sonuçta. Olacağı varsaa oluurrr, boşver sen kendini rahat bırak canım
ay inşallahhh büyürler canım yaaa pek umudum yok ama hayırlısı.. sanırım stresli olmak da yumurtaların boyutunda etkili imiş, de stressiz de olmuyo ki

ay inşallahhh büyürler canım yaaa pek umudum yok ama hayırlısı.. sanırım stresli olmak da yumurtaların boyutunda etkili imiş, de stressiz de olmuyo ki
Evet, ne zaman bebek fikrini kafamdan attım o zaman hamile kaldım diyen çok. Darısı başımıza. Hayırlısı ile en yakın zamanda evlatlarımıza kavuşuruz inşallah.

Evet, ne zaman bebek fikrini kafamdan attım o zaman hamile kaldım diyen çok. Darısı başımıza. Hayırlısı ile en yakın zamanda evlatlarımıza kavuşuruz inşallah.
inşallah canım.. bu rahim filmi hakkında bilgin var mı doktor benden de istedi bugün adetim biteli 3 gün oldu ne zamn yaptırmam gerekiyo?

inşallah canım.. bu rahim filmi hakkında bilgin var mı doktor benden de istedi bugün adetim biteli 3 gün oldu ne zamn yaptırmam gerekiyo?
Adetin bitince ilişkiye girmeden çektirmen gerekiyoki hamile olmadığın garanti olsun. Ama sen bu ay tedavi görüyorsun, bu ay olmaz. Film çektirdiğin ay korunun diyorlar genelde. Ben geçen sene aneztezili çektirdim.

Adetin bitince ilişkiye girmeden çektirmen gerekiyoki hamile olmadığın garanti olsun. Ama sen bu ay tedavi görüyorsun, bu ay olmaz. Film çektirdiğin ay korunun diyorlar genelde. Ben geçen sene aneztezili çektirdim.
hm anladım canım teşekkür ederim.. o zamn bir daha ki adetimi beklicem adetim bitince gitcem nasipse..

Arkadaşlar bu polikistik over kilo verince geçmiyor mu kilo verince gebe kalmak daha kolay olmuyor mu?

Hayirlisi olsun TE="askiminaskiyim, post: 40832606, member: 393033"]günaydınn.. ben yarım saat önce kan testi yaptırdımm.. ay bir sürü topike yazdım[/QUOTE]
Hayirlisi olsun cnm ins güzel haberler aliriz

pco lu oldugumu 20 nisanda öğrendim normailinde cok kilolu degilim ama doktor acil zayıflıycaksın özellikle göbek kısmındaki yagları eriticeksin dedi . o günden beri diyetteyyim belli bir diyete baglı kalmadım ama yediğim her seyin kalorisine bakıyorum o günden beri agzıma cikolata cips hamur işi pilav makarna sokmadım her gün en az yarım saat kostum sadece meyve ve sebze yedim ve 59 dan 55 e düstüm. su an hastalığımın gerileyip gerilemediğimi cok merak ediyorum . cok ugrasttım resmen 15 gün aç uyudum ins bi işe yaramıştır cünkü simdiden ben bu işten sıkılmaya basladım!!!!

cnm 59 kilo cok mu ki bence değil yaaa ben de 58 kiloyum. bu doktorlar da bi değişik yaniiii

cnm göbek kısmında simit gibi bir görüntü oluoy ki pco luların coğunda bu oluyormus.aynısı bndede var göbek kısmı bira<z fazla özellikle buranın erimesi gerektiğini söyledi

cnm göbek kısmında simit gibi bir görüntü oluoy ki pco luların coğunda bu oluyormus.aynısı bndede var göbek kısmı bira<z fazla özellikle buranın erimesi gerektiğini söyledi
hmm bende de birazcık var göbüş amaaa doktor bi şey demedi bende de pko var malesef cnm

CNM BEN ÖNCE DEVLETE GİTTİM snra özele gittim her iki doktorda pco teshisi koydugu anda direk kilo vericeksin dedi ikisinin agzındanda ilk bu cıktı yani

basta cok inançlıydım kolay vazgecen biri degilim ztn ama yavas yavas o iki cizgiyi hiç görmiycekmişim gibi hissetmeye baslıyorum

kızlar pco için inofolic adlı ilaç var. gebe kalabilmek için bu ilaçdan kullanan ve hamile kalan var mı?
ben folik asit kullanıyorum ama başka bir firmanın ürünü. acaba başlasam mı inofolic kullanmaya yada bir ay sonra su an kullandığım ilacım bitecek o zaman mı başlasam. dr um kullanabilirsin dedi inofolic için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…