Dun arkadasmin bebegi oldu cok sevindim bir diger arkadasmda hamile seviniyorum ve dahada sabirsizlaniyorum bian once olsun bebegim istyorumrüyalar insanı daha çok etkiliyor değil mi.. ben ağlıyorum . hani rabbim sen rüyamda gösteriyorsun ne olur bu yalan dünyada da göster meyveni diye.
1 hafta unutamıyorum rüyamda ki bebeği, gülüşünü, kucağıma alışımı. ooyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Hayır değilim pko var bende bi de rahim perdesi tabi inofolic içiyorum pazartesi Dr a gideceğim bakalım ne olacak Allah yardımcımız olsun inşallah HamilesindirCanim dr kistte etkiler hamile kalmani zorlastrir demstii vala bilmiyorum bosa umutlanmiyayim diyorum ama kendmide dinleyp duruyorum sasirdim belki pazartesi test yparim bisi cikmazsa bi gideyim bakalim yazarim tabiki duanda banada yer ver canim sen suan hamilemsin ve pkoc varmi sende bnim lh yuksek.
Anladim canim benim .bebek yoksa adet olsamda klomen vermisti ona baslasam bekliyorum bakalim hayirlisi.sende hber et ha bizi bizden baskasi anlamaz: )Hayır değilim pko var bende bi de rahim perdesi tabi inofolic içiyorum pazartesi Dr a gideceğim bakalım ne olacak Allah yardımcımız olsun inşallah Hamilesindir
Aynen .. veririm tabi haber vermez miyim ☺Anladim canim benim .bebek yoksa adet olsamda klomen vermisti ona baslasam bekliyorum bakalim hayirlisi.sende hber et ha bizi bizden baskasi anlamaz: )
bugun ruyamda gordum nasil minciklay!áak seviyorum anlat!mam .yakinlarimda sari mavi gozlu bebek goruyoruz Diyo etkilenmemk eldemi. Arkadaslrim hamis gun sayiyoruz imreniyorm saglikli olsunlar diliyorm. Umarm - bizleride sevindirir rabbim
Insallah Rabbimm guzel rabbim inanyorum bende guzel tatlis bebisler versin saglikli hayirli sevmeye doyamayalim kiyamayalim Amiiiiiiiiin: )Amin canım, bir gün olucak.. Ben inanıyorum!
Bır aydan sonra bulantı oluyor bildiğim kadarı ile .Bugun yapcaktimya testi yarin yapcam insallah ay bi belirti falanda yok bulanti agri falan yok gecengun batmalar vardi siddetleniyodu simdi okadar olmuyo hic belirti olmayanlarda varmi acaba hamile olupta ilk basta.
Vala bilmemki ilk bastada bulanti yasayanlar varmis, ama degilim sanirim ya kendmi dinlemiyeyim kafamdan dusunceleri cikartayim diyorum olmuyo bosuna umutsa uzulmek istemiyorum uff. Sen nezaman gtcen dktoraBır aydan sonra bulantı oluyor bildiğim kadarı ile .
Bugün gittim adette gideceğim kan verecegim işte anlamadığım doktor hemen aşılama falan dedi daha tam kontrol olmadım sonra cok yoruldum böyle :)Vala bilmemki ilk bastada bulanti yasayanlar varmis, ama degilim sanirim ya kendmi dinlemiyeyim kafamdan dusunceleri cikartayim diyorum olmuyo bosuna umutsa uzulmek istemiyorum uff. Sen nezaman gtcen dktora
başka bu Dr zaten 3. Dr um bu hayırlısı bakalım....sen ne yaptın test yapacaktın?Ya baska dr da gtsene bi sen canim ne dicek
Yaptircakmisin peki canim. Yarin yapcam tatlim bakalimB
başka bu Dr zaten 3. Dr um bu hayırlısı bakalım....sen ne yaptın test yapacaktın?
Neyi anlamadım? ameliyat mı ? Eger öyleyse ...perde den bahsediyorsun galiba güzel bi gelişme Dr perde yok dedi ilginç ama çok sevindim bunun olduğunu bilmek bile bana negatif bi enerji veriyordu kendimi hasta hissediyordum ama şimdi rahatladım mutluyum :)))Yaptircakmisin peki canim. Yarin yapcam tatlim bakalim
Sevindim canim: ) asilama demistinya onu sormustum .asilama nasil oluyomuski hem buliyomusun ve nekadar bebis olma ihtimali varmiskiNeyi anlamadım? ameliyat mı ? Eger öyleyse ...perde den bahsediyorsun galiba güzel bi gelişme Dr perde yok dedi ilginç ama çok sevindim bunun olduğunu bilmek bile bana negatif bi enerji veriyordu kendimi hasta hissediyordum ama şimdi rahatladım mutluyum :)))
işte böyle kısaca yumurta gelişimini sağlayıp ilaçla daha sonra hcg iğnesi yapılıp yıkanmış yani ayrışmış spermin rahme veriyorlar yüzde 10 15Sevindim canim: ) asilama demistinya onu sormustum .asilama nasil oluyomuski hem buliyomusun ve nekadar bebis olma ihtimali varmiski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?