Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Dun ark Dun arkadasmin bebegi oldu cok sevindim bir diger arkadasmda hamile seviniyorum ve dahada sabirsizlaniyorum bian once olsun bebegim istyorum . Adetim 6 gun gecti dun cok fena kasiklarimda batmalar oldu niye acabaya kist ypar diyolar hamilelik olabilir yda yumurtlama flan yorumlarda sasirdim hamis olmk istyrum Rabbim benim gbi isteyenleri ve benide guldur lutfen karamsar oldugum noktalarda oluyo HERSEY ALLAHTAN DEYIP BEKLEDIGIMDE .ben daha yeniyim bnden daha zor durumda uzunca bekleyenler var hersy icin sukur yinede Rabbime

Canım benim gecn sene ekimde kist im varmis neyse Dr a gittim ilaç vermedi sonra ki adette kistim yok gitti (biraz ağrılı geciyor) ve birde bu yıl Şubat ayında kist oluştu bu kist te sonraki adette gitti ilaçsız ve ben tabi vücudumdaki değişiklikleri fark ettim kist oluştuğu zaman (yumurta çatlamazsa kist olur) yüzümde sivilceler atıyordu sıkıntı bunalıma yanında extra diyeceğim o ki vücudunu takip et ben kistimin patladığını fark ettim ve aynı ay yumurtladığımı bile fark ettim Dr da söyledim güzel anlamışsın dedi ..........6 gün geçmiş senin de inşallah güzel haberlerini alırız yaz mutlaka buraya bizde sevinelim birde Dr um bana kist olduğunda 2 3 gün erken adet olursun dedi vede öyle oldu belki sen Hamilesin dir ☺inşaallah

Canim dr kistte etkiler hamile kalmani zorlastrir demstii vala bilmiyorum bosa umutlanmiyayim diyorum ama kendmide dinleyp duruyorum sasirdim belki pazartesi test yparim bisi cikmazsa bi gideyim bakalim yazarim tabiki duanda banada yer ver canim sen suan hamilemsin ve pkoc varmi sende bnim lh yuksek.

Hayır değilim pko var bende bi de rahim perdesi tabi inofolic içiyorum pazartesi Dr a gideceğim bakalım ne olacak Allah yardımcımız olsun inşallah Hamilesindir

Hayır değilim pko var bende bi de rahim perdesi tabi inofolic içiyorum pazartesi Dr a gideceğim bakalım ne olacak Allah yardımcımız olsun inşallah Hamilesindir
Anladim canim benim .bebek yoksa adet olsamda klomen vermisti ona baslasam bekliyorum bakalim hayirlisi.sende hber et ha bizi bizden baskasi anlamaz: )

bugun ruyamda gordum nasil minciklay!áak seviyorum anlat!mam .yakinlarimda sari mavi gozlu bebek goruyoruz Diyo etkilenmemk eldemi. Arkadaslrim hamis gun sayiyoruz imreniyorm saglikli olsunlar diliyorm. Umarm - bizleride sevindirir rabbim

Amin canım, bir gün olucak.. Ben inanıyorum!

Bugun yapcaktimya testi yarin yapcam insallah ay bi belirti falanda yok bulanti agri falan yok gecengun batmalar vardi siddetleniyodu simdi okadar olmuyo hic belirti olmayanlarda varmi acaba hamile olupta ilk basta.

Bugun yapcaktimya testi yarin yapcam insallah ay bi belirti falanda yok bulanti agri falan yok gecengun batmalar vardi siddetleniyodu simdi okadar olmuyo hic belirti olmayanlarda varmi acaba hamile olupta ilk basta.
Bır aydan sonra bulantı oluyor bildiğim kadarı ile .

Bır aydan sonra bulantı oluyor bildiğim kadarı ile .
Vala bilmemki ilk bastada bulanti yasayanlar varmis, ama degilim sanirim ya kendmi dinlemiyeyim kafamdan dusunceleri cikartayim diyorum olmuyo bosuna umutsa uzulmek istemiyorum uff. Sen nezaman gtcen dktora

Vala bilmemki ilk bastada bulanti yasayanlar varmis, ama degilim sanirim ya kendmi dinlemiyeyim kafamdan dusunceleri cikartayim diyorum olmuyo bosuna umutsa uzulmek istemiyorum uff. Sen nezaman gtcen dktora
Bugün gittim adette gideceğim kan verecegim işte anlamadığım doktor hemen aşılama falan dedi daha tam kontrol olmadım sonra cok yoruldum böyle :)

Ya baska dr da gtsene bi sen canim ne dicek

Yaptircakmisin peki canim. Yarin yapcam tatlim bakalim
Neyi anlamadım? ameliyat mı ? Eger öyleyse ...perde den bahsediyorsun galiba güzel bi gelişme Dr perde yok dedi ilginç ama çok sevindim bunun olduğunu bilmek bile bana negatif bi enerji veriyordu kendimi hasta hissediyordum ama şimdi rahatladım mutluyum :)))

Sevindim canim: ) asilama demistinya onu sormustum .asilama nasil oluyomuski hem buliyomusun ve nekadar bebis olma ihtimali varmiski

Sevindim canim: ) asilama demistinya onu sormustum .asilama nasil oluyomuski hem buliyomusun ve nekadar bebis olma ihtimali varmiski
işte böyle kısaca yumurta gelişimini sağlayıp ilaçla daha sonra hcg iğnesi yapılıp yıkanmış yani ayrışmış spermin rahme veriyorlar yüzde 10 15

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…