Anladim canum bnde klomen kullancaktim bugun adet olsaydim rahim perdesi nasilmis kiminin kalin falan diyolar yeni duyuyorum git bakalim bi vaktiyle ne yapilmasi gerekiyormuski ona ne dedi tedavi olarakBen suan hap kullanmıyorum geçen ay klomen ictim ve çatlatma ignesi verdi doktor ama olmadı nasip değilmiş ...bide bende rahim perdesi var ona da bağlıyorum ben olmanasını .şimdi ise araştırma hastanesine gitcem özel gidiyordum
canım kan tahlili yaptır öğrenirsin pkonun en kötü yanı adet tarihin belirsiz bu çok zor bir durum benim de 3 4 aydır düzene girdi şükür :)
Baya çok çeşitli var yukardan aşağıdan sağdan soldan benim ki az solda ameliyatta biraz risk var şimdi yeni doktora gideceğimA
Anladim canum bnde klomen kullancaktim bugun adet olsaydim rahim perdesi nasilmis kiminin kalin falan diyolar yeni duyuyorum git bakalim bi vaktiyle ne yapilmasi gerekiyormuski ona ne dedi tedavi olarak
Sağol canım teşekkür ederim iki doktora gidiyordum ben sımdı teke düştü özelde. aslında doktorum çok iyi ama cok yavaş ilerliyoruz netice alamıyoruz yani bir yıl dolmadan pek bişey yapmadı doktorum bir doldu şimdi işte hayırlısı ....Anladim insallah ameliyatlik bi duruma gerek kalmaz canimya hersey Allahtan gelir dua edelim bol bol sende bikac doktora daha git tek birine gorunme
Sağol canım teşekkür ederim iki doktora gidiyordum ben sımdı teke düştü özelde. aslında doktorum çok iyi ama cok yavaş ilerliyoruz netice alamıyoruz yani bir yıl dolmadan pek bişey yapmadı doktorum bir doldu şimdi işte hayırlısı ....
Sanırım bana sordunuz 25 yaşında 1.5 yıllık evliyimKac yasindasin canim ve kac yillik evlisin
Evet canim sana sormustum. Ust katimizdan bebek sesi geliyo geceleri aglamalari falan nasil icim gidiyor anlatamam yaSanırım bana sordunuz 25 yaşında 1.5 yıllık evliyim
Sız ne kadarlık evlisiniz ne zamandır cocuk olmuyor ve yaş kaç ...?Evet canim sana sormustum. Ust katimizdan bebek sesi geliyo geceleri aglamalari falan nasil icim gidiyor anlatamam ya
Evet canim sana sormustum. Ust katimizdan bebek sesi geliyo geceleri aglamalari falan nasil icim gidiyor anlatamam ya
bugun ruyamda gordum nasil minciklay!áak seviyorum anlat!mam .yakinlarimda sari mavi gozlu bebek goruyoruz Diyo etkilenmemk eldemi. Arkadaslrim hamis gun sayiyoruz imreniyorm saglikli olsunlar diliyorm. Umarm - bizleride sevindirir rabbimBenim komşum değil de eltim de var kahkahaları, ana oğul oyun oynama sesleri hep benim evime geliyo.. Kıskanmak değil de imrenmek denir ancak.. Seni çok iyi anlıyorum.. Hele bir de rüyanda görmek var ya "bebeğinin olduğunu" o çok beter ediyo işte beni.. Bir kaç gün etkisinde kalıyorum. Gerçi hep aklımda bebeğim.. Hep "ah bi gelse...." diyorum, yaşanacak o kadar çok şey birikti ki...
Canim 9 aylik evliyim 21 yas erken diceksin ama cok istiyrum korkuyorum olmaz diye tabiki kac yil olmayanlar var halime ssukrediyorum ya okadar surerse diye kotu olmamak elde degil Rabbim o kadar uzun bekletmesinSız ne kadarlık evlisiniz ne zamandır cocuk olmuyor ve yaş kaç ...?
Arkadaşlar ben pcoluyum ve doktorum dedi ki hafta da 2 yada 3 defa esinle birliktelik yasa adet olmayi bekleme cunku ppcolular da yumurtlama zamani belli olmuyor adetin gecikde bile ilişkiye devam et size de doktorlariniz böyle bir şey dedi mi?
bugun ruyamda gordum nasil minciklay!áak seviyorum anlat!mam .yakinlarimda sari mavi gozlu bebek goruyoruz Diyo etkilenmemk eldemi. Arkadaslrim hamis gun sayiyoruz imreniyorm saglikli olsunlar diliyorm. Umarm - bizleride sevindirir rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?