Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Sogan suyu birebir kistleri goturmeye bende ictimm..simdi.tekrar icecemmm..mkilo.sorunum.var ilk cocugumdan.ikinciyi ISTIYORU Bakalim.olacak mi allah hayirlsiini bvrsin

Kızlar merhaba. Senelerdir adet düzensizliğim var, pko çıktı bende. Bir yakınıma kadın doğum doktoru adaçayı iç demiş. Bunun üzerine ben de içmeye başladım denemekte fayda var diyerek. Ve senelerdir düzenli adet olamayan ben, seneler sonra tam 29. Günde adet oldum, üstelik 15 gün falan içtim. 10 Nisan'da adet olmuştum, 9 Mayıs'ta tekrar adet oldum. Denemenizde fayda var, bu arada soğan kürü de yaptım, bilginize

Moral falan kalMadi yine çok umutlu idim bu sefer test yaptım şimdi negatif cikti ağlamak istiyorum ama ortam hiç müsait degildemin de hamilelik baktım hayal gibi ......
Allahtan umut kesilmez rabbim güldürsün bizlerıde

Merhaba hanımlar..

Pikoluyum bugun adet olmam gerekiyodu yok adetin 5.gunu klomene baslicaktim ya hamis olsam degil isemde adet olsamda hapa baslasam .ilk kullancam

Pikoluyum bugun adet olmam gerekiyodu yok adetin 5.gunu klomene baslicaktim ya hamis olsam degil isemde adet olsamda hapa baslasam .ilk kullancam
canım kan tahlili yaptır öğrenirsin pkonun en kötü yanı adet tarihin belirsiz bu çok zor bir durum benim de 3 4 aydır düzene girdi şükür :)

Hayırlı olsun canım Allah tamamını erdirsin insallah başka bişey yapti mi kür falan

canım kan tahlili yaptır öğrenirsin pkonun en kötü yanı adet tarihin belirsiz bu çok zor bir durum benim de 3 4 aydır düzene girdi şükür :)
Birkac gun beklicem test yapcam yoksa ve daha gelmezse gtcem doktora ya diger ayin 18inde tarlusal ile adet olmustum tatlimya

Birkac gun beklicem test yapcam yoksa ve daha gelmezse gtcem doktora ya diger ayin 18inde tarlusal ile adet olmustum tatlimya
canım bende bir kez kullandım tarlusalı ama ben baya adet olamadım şiştim kilo aldım ağrılar falan çok kötü adet olamamak mahvoldum şuan 3 4 aydır düzene girdi şimdilik rahatım şükür:)

Mrb kızlarr Banada pko teshişi konuldu yumurtaların tembel falan dedi ama tam bilgi vermedi dr..Hormon testi yaptı ptolaktin değerim yüksekmiş ilaç verdi düşürüp tekrar hormon testi yapcakmıs bebek istiyoruz moralim çok bozuk

Hormon değerlerim
TSH 3,35
E2 49 pg/mL
LH 7,64
FSH 7,03 mIU/
PROLAKTIN
28,68 ng/

Nasıl sizce anlayanlar yorumlayabilirmi lütfen

canım bende bir kez kullandım tarlusalı ama ben baya adet olamadım şiştim kilo aldım ağrılar falan çok kötü adet olamamak mahvoldum şuan 3 4 aydır düzene girdi şimdilik rahatım şükür:)
Darisi basima dua ette klomene gerek kalmasin tatlimya bebis istiyorummm. Ilk gecen ay gittigimde zor hamilelik lh cok yuksek dedi evde aglamaktan mahvolmustum tabi bisi bilmiyorumki bu siteyi gordum pkoyu arastirirken cok okudum yorumlari baya birseyde ogrendim kafam birazdaha rahat ama iste bazen tvde bebek goruyorum basliyorum aglamaya bnim hormonlar tavan yapiyor arada

Bende de pko var ama adetimin çok düzenli doktorumu da şaşırıyor örneğin son 1.5 yıldır 28-30 günde bir oluyorum pko lu hanımlar hormonlarıniza iyi baktırın bence ....

Prolaktin yüksek bunun yüksek olması çocuk olmasına engel normal i 6- 29 arası o ilaçla düşer sıkıntı yapma diğerleri normal pko içinde soğan suyunu önerdiler arkadaşlar bende içmeye başladım

Vala baakalim
Bende de pko var ama adetimin çok düzenli doktorumu da şaşırıyor örneğin son 1.5 yıldır 28-30 günde bir oluyorum pko lu hanımlar hormonlarıniza iyi baktırın bence ....
baakalim ne olcak bugun adet olmam gerekiyo yok Rabbim hamis olayim.sen hap ne kullaniyorsun

Vala baakalim
baakalim ne olcak bugun adet olmam gerekiyo yok Rabbim hamis olayim.sen hap ne kullaniyorsun
Ben suan hap kullanmıyorum geçen ay klomen ictim ve çatlatma ignesi verdi doktor ama olmadı nasip değilmiş ...bide bende rahim perdesi var ona da bağlıyorum ben olmanasını .şimdi ise araştırma hastanesine gitcem özel gidiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…