uyumadım kuzum sızlerı yoklıyım dedım.her gun bakıyorum alıskanlık yaptı burası hee :)
Aynen canım çok yoğunluk olduğu zaman bakamıyorum, ama iyi geliyor..
İnsan kendi gibi insanları görünce konuşunca bi nebze rahatlıyo..
zeynep canım, senin??aynen banada ıyı gelıyor cnm.bırı hamıleyım dedı mı ınan sewınıom ..senın adın ne bu arada ? bıraz gec oldu ama bu soru :)))))))
Buyur canım??Kizlar rr size bir sorum olucak ilgilenirmisiniz
zeynep canım, senin??
Sizinde adet miktarında bir azlik varmıBuyur canım??
Yok canım hatta aksine çoğaldı benimki.Sizinde adet miktarında bir azlik varmı
Teşekkür ederim, nurcum.. Senin isminde güzelne guzel ısım:)benım ısmımde nur cnm tekrar m.oldum:)sekerım
Insallah canim umut etmekte guzel Allahim umutsuzda birakmasinHmm..sonradan bilemiyorum ama benim ilk tahlilimde deger cok dusuktu 25 ti..sonradan cikmaya baslamisti bekle bakalim olabilir
Amin canmInsallah canim umut etmekte guzel Allahim umutsuzda birakmasin
Prolaktinim yüksek ondan belki sende nasilOluyo canım, ama kişiden kişiye değişiyo misal ben regl oldum bir hafta geçti ara kanama başladı, tekrar regl oldum.. Böyle gariplikler olabiliyor..
bana doktorum günlük 1 saat yürüyüş yap spor yap dedi.kızartma cips kola türü beslenme dedi.kilo almamamız gerekiyor.fazlalıklar varsa diyetle vermemiz gerekiyorIyi aksamlar kizlar pkolularin yemesi ve yememesi gereken seyler neler ve nelere dikkat etmeliyiz konusalim bilgilenelim: )
Ay ben kizartma turu seyler cok yerimya bide tatli krizlerine cok giriyorum fazla tatlida yememeliymisiz o hazirlar filan ben hergun ciko yerim zor ya. Kilolu degilim sukurbana doktorum günlük 1 saat yürüyüş yap spor yap dedi.kızartma cips kola türü beslenme dedi.kilo almamamız gerekiyor.fazlalıklar varsa diyetle vermemiz gerekiyor
bende kilolu değilim Allahtan.doktor bana şeker ilacı yazmıştı.yumurta kalitesini arttıyormuş.insilün direncini kırıyormuş.bu ilaçla canın şekerli gıdalarda istemiyor zatenAy ben kizartma turu seyler cok yerimya bide tatli krizlerine cok giriyorum fazla tatlida yememeliymisiz o hazirlar filan ben hergun ciko yerim zor ya. Kilolu degilim sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?