Ilk canim insallah bendede faydasi olur cok istiyorum senin varmi cocuk falanKlomen bende kullandim canim ise yariyor gerçekten umarim senin içinde öyle olur. Yeni olduğum için eskiyi okuyamadim pek bilgim yok sizlerle ilgili.. bebek düşünüyorsun şimdi ilk mi başka var mi
Evet canim şükürler olsun bi kizim var cokkk yaramazIlk canim insallah bendede faydasi olur cok istiyorum senin varmi cocuk falan
Çok stresli ve zor bir süreç canim ilkinde çok stres yaptik esimde bende olur mu olmaz mi falan ve olma di....Evet canim şükürler olsun bi kizim var cokkk yaramazdarisi sana inş hayirlisiyla
Tedavi sonuç verdi canim ilk asama klomen falan sonra yumurta catlatici iğne ...
İlkinde tutmadi ikincisinde şükür oldu canim
Ayy op benim icinya insallah banada nasip eder Rabbimya bide kizmis oyy: -)Evet canim şükürler olsun bi kizim var cokkk yaramazdarisi sana inş hayirlisiyla
Tedavi sonuç verdi canim ilk asama klomen falan sonra yumurta catlatici iğne ...
İlkinde tutmadi ikincisinde şükür oldu canim
Saol teyzesi. Rabbim gonlundekini nasip etsin hayirli bir şekilde insAyy op benim icinya insallah banada nasip eder Rabbimya bide kizmis oyy: -)
Amin aminnn yegenimede saglik diliyorum uzun omur....Saol teyzesi. Rabbim gonlundekini nasip etsin hayirli bir şekilde ins
Buarada ebru adasiz sanirimSaol teyzesi. Rabbim gonlundekini nasip etsin hayirli bir şekilde ins
Gunaydin kiz: -) ne tatli bebis oyle
Merhabalar 27 yaşındayım polikistik kistler mevcut ve 21. Gün testi yapıldı progesteron test sonucu 0.1 referans değerler ise follikuler faz 0.1-0.3 ,luteal faz 1.2-15.9, post menopoz 0.1-0.2, gebelik 1.trimenstr 2.8-147.3, gebelik 2.trimenstr 22.5-95.3, gebelik 3.trimenstr 27.9-242.5 buna göre ne anlama gerek henüz doktora gitmedim hormon tahlilleri için bekliyorum bilgisi olan anlatabilir mi
Hosgeldin pkolulara canim seninde lh yuksekarkadaslar adetin 3 gunu hormon testleri verdim aramizda yardimci olabilecek varmi bana
fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4
Merhaba, bende polikistik over hastasıyım. Bir şey sormak istiyorum. Bu hastalıkta bazı bayanlar kolay adet göremiyor. Ben her ay adet görüyorum. Ama adet düzenim 2-3 aydır 31 günden 30'a şimdi de 29'a düştü. Adet düzensizliği bu şekilde mi oluyor. Kafam çok karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?