cnm merhaba
bence derhal doktorunu degismelisin tatlim, pkosda en fazla 3 ay normal yolla deniosun , lutfen kendini yipratma , pkos'un da ileri derecesi az derecesi falan yoktur, herkeste olan semptomlari degisik okadar.
MUTSUZLUK KİLO STRES pkos 'un bas dusmani , bunlardan uzak dur, pirinc pataes beyaz ekmek gibi basit karbonhidratlari azalt ve mutlaka SPOR yap canım
pkos hastalik degildir gozunun rengi ne ise dogdugunda pkosda bziim yumurtaliklarimizin genetigi canım
hic kafana takma ve mutlaka bir doktordan daha gorus al ve mutlaka inofolic + glucophage 'i sor pkos icin cok iyi yumurta kalitesini artiriyor,
benim pkos ve gebelik isimli bir topigim var ordanda haberlesebiliriz bircok arkadasla dertlerimi ayni gorusmek uzere canım sevgiyle
kal
:) aslında yorgunluğum pikodan değil bir müddet önce bel fıtığım patladı ve çok zor zamanlar geçirdim hst dr göresim tok inan şimdide bebek sıkıntısıkız daha ne yorgunlugu dur bakalım ana suna bak yenı evlıye bak sen olmaz böle kendıne gelll
:) aslında yorgunluğum pikodan değil bir müddet önce bel fıtığım patladı ve çok zor zamanlar geçirdim hst dr göresim tok inan şimdide bebek sıkıntısı
Aslında belirli bir sebebi yok hapşurmadan bile patlayabilir.bel fıtıgı nasıl patladı kız anlat bakim bi???
Aslında belirli bir sebebi yok hapşurmadan bile patlayabilir.
GunaydınSahihuban amin :) herkes için yeni umutların ve saglığın oldugu bir gün diliyorum bende
Kızlar çok mutsuzum 8 aylık evliyim doktora göre ileri derece pikoluyum geçen ay doktora gittim hiç ilaç vermeden bir sene bekle diye eve gönderdi iki aydır adet olmuyorum bugünde bir ihtimal hamileyimdir diye kan testi yaptırdım beta hgc 2 çıktı ve çok üzüldüm
bende folıdoce we glıfor kullanıyom cnm
bende glifor kullanıom galiba insülin direnci için...
önceki doktor inofolic combi vermişti ancak yeni doktorum onun hiç bi faydası olmaz dedi...glifor verdi..
bi de adetin21.günü yumurtlama testi yapılcak var mı yok mu ne kadar var diye..
sizde böyle testler yapıldı mı_?
adetin21.günü yumurtlama testi yapılcak var mı yok mu ne kadar var diye..
sizlerde de böyle testler yapıldı mı_?
progesteron tahlili sanirim canım, yuksekse kaliteli yunurta olmus demektir
herkeste farkli etkisi var herseyin benimde yeni basladigim dr inofolic verdi ve verdigi ay yumurtlamam oldu tabi glucophage ile birlikte kullaniyorum tatlim
siz yaptırdınız mı_?
infofolic combi mi ilacın_???
yo hayir canım şase verdi doktorum sadece inofolic (myoinositol) icerior ,
internettende hem ingilizce sitelerde hemde turkce sitelerde arastirmalar yapilmis okudum,
kaliteli yumurtlamaya yardimci oluomus glucophage ile birlikte heleki bide klomen iciliosa dahada etkiliymis,
velhasil bende ilk ayda ise yaradi ve ilk defa kendiligimden yumurtladim canım
bende glifor kullanıom galiba insülin direnci için...
önceki doktor inofolic combi vermişti ancak yeni doktorum onun hiç bi faydası olmaz dedi...glifor verdi..
bi de adetin21.günü yumurtlama testi yapılcak var mı yok mu ne kadar var diye..
sizde böyle testler yapıldı mı_?
Bilmiyorum bir sabah ağrı ile uyandımOylemi abo korktum bak smdik.senin nasil oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?