Haberleşiriz, sağolasın canım..
Amin inşallah iyi haberlerle dönerim..
Akşam da bir yere davetliyiz,
iyi düşünelim iyi olsun. .
Kızlar moralleri bozmak yok , millet moralini yüksek tutup kanseri bile yeniyor ki bizim pkos tedaviye en erken cevap veren bir hastalık ....pes etmek yok inancımız tam eller hep gÖğe doğru açık ...hep duada olmalıyız ve kafaya yakmamalıyız....benim kuzenlerinin hepsi pkos hepsinin çocuğu var çünkü hepsi çok rahattı stres yoktu Dr . Gittiler ve hamile KALDILAR .....teknoloji çok gelişti halimize şükredip pes etmemeliyiz
teşekkür ederim canım inşallah senin içinde hayırlısı olur inşallah:)Medical Park'ta var canım.. Bana tavsiye edildi ama ben çapa'da bir doktor buldum, yarın oraya başlıyorum.. Çok övdüler inşallah iyi çıkar..
Sağolasın hayatım doktor görüşmem çok güzel geçti, korktuğum gibi değildi..evet canım , amin insallah hersey guzel olacak sen buna inan.
T
teşekkür ederim canım inşallah senin içinde hayırlısı olur inşallah:)
Sağolasın hayatım doktor görüşmem çok güzel geçti, korktuğum gibi değildi..
Rabbim sana bana ve bütün isteyenlere anne olmayı nasip etsin. .
Prolaktin yüksek çok hafif ama diğerleri normal bir sorununmu var canım test yaptirdinArkadaşlar bnm de hormon degerlerim lh 5.21 FSH 4.26 prolaktin 27.21 bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi nasıl degerlerim
kesinlikle ilac kullanmalisin canım ama diane 35 yerine jasmine en cok tercih edilenmerhabalar bugün bana da pcos dendin ve diane35 ilacı verildi. bekarım adet düzensizliğim yok, gayet zayıfım. dheas ve testesteron yüksek çıktı ayrıca tüylenme problemim var özellikle çene bölgemde. kafam çokça karıştı ilacı kullanıp kullanmama konusunda. çocuk sahibi olabilmek de zormuş sanırım. :/ mutsuzum çok.
pkolu kızlar
tedavi oldunuz mu?ne kadar sürede iyi bir sonuç aldınız veya alabildiniz mi??????????
çok teşekkürler ctesi başka bi doktora gidicem ondan sonra ilaca başlayacağım, çocuğum olmaz diye baya bi endişeliyimkesinlikle ilac kullanmalisin canım ama diane 35 yerine jasmine en cok tercih edilen
daha da bilgii verici aydinlatici yazarim sana şu an cok musait degilim
sakın kafani takip uzulme
bende gecligimde ogrenmistim
cocuk sahibide olabilirsin tabiki sen yeterki dr'larni dinle canım ve aaglikli beslen spor yap
Ço
çok teşekkürler ctesi başka bi doktora gidicem ondan sonra ilaca başlayacağım, çocuğum olmaz diye baya bi endişeliyim
olur canım benim gozunun rengi ne iseÇo
çok teşekkürler ctesi başka bi doktora gidicem ondan sonra ilaca başlayacağım, çocuğum olmaz diye baya bi endişeliyim
bebegin olur canım sen endise etme , hem pkos unu kabullen , o bir hastalik degil genetik yapidirÇo
bebegin olur canım sen endise etme , hem pkos unu kabullen , o bir hastalik degil genetik yapidir
goZ rengin dogdugunda ne ise yumurtaliktaki pkos ta o iste sen stres yapma canım ,
benmde pkos var insulin direnci var tasikardi var :) ama napalim hepsini de guzel allahim vermis kabulleniyoruz
kismet hersey canım
hatta sunu anlatiyim sana doktorum 3 ay yumurta takibinden sonra bana bu is klomensiz olmuycak dedi yumurtalarin cok tembel dedi, ama ben sonraki ay kendm yumurtladim :) heryerdede bunu yaziorum ama benim icin guzel br haberdi
hep olumlu dusun canım onemli olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?