Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

İ
Şifa Allahtan, inşallah o şifa bizide bulur:) ramazandan sonra dr arayışına başlayacağım:)

İnana hiç bilmiyorum yolda yürürken ağrım şiddetlendi bir anda eve kendimi zor attım sonra süreç başladı işte:)

Cok gcmis olsun canim zordur tahmin ederim.bnde bikac ay once agir kaldirdim sol kalcam agridi korktum hatta gdicem doktora dedim gtmedim daha

İyi geceler hanımlar.. Nasılsınız?
Ben cumartesi tedaviye başlıycam, dua edin olur mu??

Doktorumu değiştirdim, ramazandan sonra giderim diyordum
ama annem boşuna bekleme dedi, inşallah güzel haberlerle gelirim..

:/

canım merhaba,

bencede iyiki beklemiosun annenin dedigi gibi,
bnde bu ay kendiliginden yumurtladim ama bu ayda tutmassa kendiligine biraknam kesinlikle klomene basliycam.

cumartesi guzel haberlerini bekliyorum canım , mutlaka haberleselim.
dua ederken senin icinde dua edicem canım

Sağol canım benim.. Hayırlı cuma'ların olsun..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah "annelik" duygusunu..
Psikolojik olarak etkilenmişim sanırım rüyamda ikiz bebek gördüm, ikisi de kızdı, benimdi..
Allahım nasıl güzel bir duygu o. Dünyanın en huzurlu yeriydi bebeklerimin yanındaydım..
Sanki gerçek gibiydi..

Beklemek gereksiz canım, o nedenle gidelim istedim..
O da sağolsun annemin sebebiyle oldu..
İnşallah doktorum iyi çıkar da hep devam ederim..

mrb kızlar ben de pko luyum taa gençlikten beri.. normalde adetlerim 45- 50 gün arası olur idi.. 3 ay klomen tedavisi gördüm bebek için 1. ay 31. günde adet oldum 2 ay 38. günde oldum bu son ay şu an 2.5 ay olacak hala adet olmadım 1 hafta önce kanda gebelik baktırdım malesef negatif söktürücü kullansam mı sizce yoksa beklesem mi.. gerçi ramazan diye cok da kullanmak istemiyorum ama çok fazla oldu yaaaa regl olmadım hala..

Arkadaşım soğan suyu içebilirsin, söktürme özelliğine sahip ya da kekik suyunu tavsiye ederim.. Söktürücüden çok daha doğal oluyor, ben geciktiğim zamanlarda bu yöntemleri kullanıyorum.. Ben de pko'yum.. 3 senedir gebelik oluşmadı.. Umudumu kaybetmedim.. Ya nasip diyorum, bekliyorum bakalım.. Ne zaman teşrif edecek bebeğimiz evimize...

Kızlar istanbul bahçelievlerde doktor tavsiye edecek var mı?
Medical Park'ta var canım.. Bana tavsiye edildi ama ben çapa'da bir doktor buldum, yarın oraya başlıyorum.. Çok övdüler inşallah iyi çıkar..

yarin haberleselim
canım mutlaka , hadi insallah guzel gecer canım
dualarim seninle
Haberleşiriz, sağolasın canım..
Amin inşallah iyi haberlerle dönerim..
Akşam da bir yere davetliyiz,
iyi düşünelim iyi olsun. .

Kızlar moralleri bozmak yok , millet moralini yüksek tutup kanseri bile yeniyor ki bizim pkos tedaviye en erken cevap veren bir hastalık ....pes etmek yok inancımız tam eller hep gÖğe doğru açık ...hep duada olmalıyız ve kafaya yakmamalıyız....benim kuzenlerinin hepsi pkos hepsinin çocuğu var çünkü hepsi çok rahattı stres yoktu Dr . Gittiler ve hamile KALDILAR .....teknoloji çok gelişti halimize şükredip pes etmemeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…