bende 13 yaşımdan beri var pcos ben 4 yıllık evliyim canım ilk zamandan beri istiyorm ama tedavi olmadım 2 yıl 3.yılımda 6 ay içinde 2 kez hamile kaldım ama düştü pıhtılaşma cıktı genetik testte bakalım inşallah bukez dğşmez evet keşke ilşki olsaydı belki 2iz 3 bile olabilrdiAnladim canim adet olursam sogan kurunu tekrar deneyim dogum kontrol cok kullandim bekarkende kullanıyorum yan etkisi cok oluyo psikolojimi bozuyor resmen hic kullanmak istemiyorum ins kullanmak zorunda kalmam . Keske tedaviden once binkez de olsa iliski olsaymis belki tutardi ama nerden bileceksinki cnm heraeyde bi Hayır vardir ins bu ay olur. Kac senekik evlisin ben 9 aylik evliyim 4aydir deniyoruz pcos bekarkende vardi hep kontrol altindaydim
Valla canim kendim takip ettim yumurtlama belirtisi olmadi hicteeşekkür canım sen kullandıgında yumurtlama oldumu sende eğer buay olmazsa bende ya incir yada çörek otu deneyecektim sağol canım bakalım inşalalh buay olur gerek klamz onlara :)
Ilk adetten beri yani .bende öyle düşünüyorum cunku oldum olasi adetim hic duzenli olmadi .... annem hep duzene girer diyodu. Hala girecekbende 13 yaşımdan beri var pcos ben 4 yıllık evliyim canım ilk zamandan beri istiyorm ama tedavi olmadım 2 yıl 3.yılımda 6 ay içinde 2 kez hamile kaldım ama düştü pıhtılaşma cıktı genetik testte bakalım inşallah bukez dğşmez evet keşke ilşki olsaydı belki 2iz 3 bile olabilrdi
Corekotu tarcin bal karışımınin tadi ayni mesir macununa benziyo :) sabah aksam ac yiyosun biraz mideme dokundu sonra alıştım. Neler yemedim faydali diye bu nekiteeşekkür canım sen kullandıgında yumurtlama oldumu sende eğer buay olmazsa bende ya incir yada çörek otu deneyecektim sağol canım bakalım inşalalh buay olur gerek klamz onlara :)
Aynen benm annemde diyodu hala duzlck evet ilk adetten beri ozamanlar 2 3 5 ayda oluyodm hatta bir dr gitmistim 17 yaslarindaykn 3 ay boyunca her ay ilacimi degistrmisti ilaclari biraktiktan sonr 7 ay gunu gunune saati saatine adet oluyodum sonra yine bozldu. ilaclari hic hatirlamiyrm ama drda emekli olmusIlk adetten beri yani .bende öyle düşünüyorum cunku oldum olasi adetim hic duzenli olmadi .... annem hep duzene girer diyodu. Hala girecek
Ya ben ondan tiksindim bir ara 1 kacgun yedim nasil yiyecem bilmiyrm tarcini sevmiyorm hic aynen bende neler neler yaptim ara ebelere gitmeler sut buharina durmalar yaki bele kupa vurdurmak kasik ovalatmak otlar vs vsCorekotu tarcin bal karışımınin tadi ayni mesir macununa benziyo :) sabah aksam ac yiyosun biraz mideme dokundu sonra alıştım. Neler yemedim faydali diye bu neki
Amin. Yani corekotu kuru yaptiginV
Valla canim kendim takip ettim yumurtlama belirtisi olmadi hic. Insallah gerek kalmaz. Incir kurude cok zAhmetli corekotu daha kolay bi kere hazirliyosun kur boyunca yetiyor. Bende bide meryem ana eli otu var hic duydunmu bunu. Ne yapcami sastim yani .Allah yardimcimiz olsun. Pcos dusuk tehdidi cok oluyor zaten hic bi sikinti olmasada dikkat etmek lazim gebe kalınca .
V
Valla canim kendim takip ettim yumurtlama belirtisi olmadi hic. Insallah gerek kalmaz. Incir kurude cok zAhmetli corekotu daha kolay bi kere hazirliyosun kur boyunca yetiyor. Bende bide meryem ana eli otu var hic duydunmu bunu. Ne yapcami sastim yani .Allah yardimcimiz olsun. Pcos dusuk tehdidi cok oluyor zaten hic bi sikinti olmasada dikkat etmek lazim gebe kalınca .
Oldum canim son adetim.ayninzamanda duphaston kullandim adeti duzenlemek icin 3ay.bu ay kullanmiyorim ne zaman olirum hic bilmiyorum simdi gunu gecerse hamikeyim sanarim heveslenirim . Keske o ilacalari hatirlasaydin canim. Iyi dr a denk gelmkte cok zor .ben tup bebek merkezinde calistim neler neler gordum oohoooo. Su mubarek gunde cok dua ettim ins kucagimiz bos kalmaz. Tarcinin kokusu geliyo biraz ardindan bi barsaknsunic ve çiğneyerek yutma hemen yut tadini almadan yapacaksan eger.Amin. Yani corekotu kuru yaptigin
Amin canin corekotu kuru yaptgnda adet oldunmu o ay
BEnim adetim gecikmiyodu ama ben hep erken oluyorum ayda iki kere yada 40 günde 3kere oldugum oluyodu cok halsiz kaliyodum. Benim pcos biraz farkli galibaAynen benm annemde diyodu hala duzlck evet ilk adetten beri ozamanlar 2 3 5 ayda oluyodm hatta bir dr gitmistim 17 yaslarindaykn 3 ay boyunca her ay ilacimi degistrmisti ilaclari biraktiktan sonr 7 ay gunu gunune saati saatine adet oluyodum sonra yine bozldu. ilaclari hic hatirlamiyrm ama drda emekli olmus
Profil fotodaki sen misin; )Amin. Yani corekotu kuru yaptigin
Amin canin corekotu kuru yaptgnda adet oldunmu o ay
Onu yanlislikla yapmisim bende sonradan farkettim altina yeni yorum yazmistim canimanlaamadım
Evet canimProfil fotodaki sen misin; )
Of ya beninde bugun kahverengi leke geluyo sogankurunden dolayi. İnsallah kesilir daha 16 gun var adeteBEnim adetim gecikmiyodu ama ben hep erken oluyorum ayda iki kere yada 40 günde 3kere oldugum oluyodu cok halsiz kaliyodum. Benim pcos biraz farkli galiba
Amin insallah canim senle benim pcos farkli bende yunurtlama olmuyor yunurtlama olursa gebelik oluyor eger olmazdada adet oluyorm adetlerim yumurtlama olmayinca olmuyo haliyle sokturucu kullanup adet oluyormOldum canim son adetim.ayninzamanda duphaston kullandim adeti duzenlemek icin 3ay.bu ay kullanmiyorim ne zaman olirum hic bilmiyorum simdi gunu gecerse hamikeyim sanarim heveslenirim . Keske o ilacalari hatirlasaydin canim. Iyi dr a denk gelmkte cok zor .ben tup bebek merkezinde calistim neler neler gordum oohoooo. Su mubarek gunde cok dua ettim ins kucagimiz bos kalmaz. Tarcinin kokusu geliyo biraz ardindan bi barsaknsunic ve çiğneyerek yutma hemen yut tadini almadan yapacaksan eger.
Cignemedende faydasi olmaz diyolar amaOldum canim son adetim.ayninzamanda duphaston kullandim adeti duzenlemek icin 3ay.bu ay kullanmiyorim ne zaman olirum hic bilmiyorum simdi gunu gecerse hamikeyim sanarim heveslenirim . Keske o ilacalari hatirlasaydin canim. Iyi dr a denk gelmkte cok zor .ben tup bebek merkezinde calistim neler neler gordum oohoooo. Su mubarek gunde cok dua ettim ins kucagimiz bos kalmaz. Tarcinin kokusu geliyo biraz ardindan bi barsaknsunic ve çiğneyerek yutma hemen yut tadini almadan yapacaksan eger.
Insallah senin gibi guzel bir kizin olur canim ; (Evet canim
Pardon gülücük olacakti parmagim degdi ; )Insallah senin gibi guzel bir kizin olur canim ; (
Adet günümüz birbirine yakinmis ins kesikir lekelerin canim. Biz denedigimizden beri yumurtlama belirtisi gormedim hic yumurtlasam belki tutacak ama yumurtlayamayan bi tavugum benOf ya beninde bugun kahverengi leke geluyo sogankurunden dolayi. İnsallah kesilir daha 16 gun var adete
yumurtlama belirtisi nedir?Adet günümüz birbirine yakinmis ins kesikir lekelerin canim. Biz denedigimizden beri yumurtlama belirtisi gormedim hic yumurtlasam belki tutacak ama yumurtlayamayan bi tavugum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?