Aa bak ne oldu biliyormusn doktor ultrasonda baktı sonra dediki bana normal kadinda şu kadar yumurta olması gerek sende daha çok dedi alttan muayene etti kist yok dedi sonra bunu dedi kafam karisti sonra başka doktora gittim bana her iki overdede mmlik kistler var dedi rapora öyle geçmiş pco falan yazmamis hakikaten hiç bişey anlamadım başka bir doktorda içi şu dolu gibi 1 kese gördü bende gozumle gördüm onu hangisi doğru saskinimPco icin illa tuy asiri kilo sivilce olmasi yada adet duzensizligi sart degil canim. Bu belirtilerin biri yada hicbiri de olabilir. Tesadufen öğrenen cok agri sizi yapmadigi icin. Mesala bendede kilo sivilce falan yok adetimde pek gecikme olmaz genelde erken olurum bendeki belirti bu ama tuylenme var igrenc.bence bi kac ay gozlemle kendini kurtaj baya sarsmis demekki yumurtalık islevlerini . Bide adet olumca 2.gunu baska dr a git pco vardi kontrol amacli geldim de. Bazı dr da pco küçük yumurta diye adlandiriyo biseyin yok diyo 10 dr değiştirmisimdir heralde :)
Iste canim dedigim gibi bazi dr onlari yumurta diye adlandiriyo ama aslinda onlar diger dr u un dedigi gibi mm lik kistler yani pco . Benim fikrimi sorarsan iki ay daha bekle hem adet duzenine bak hemde miktarina ona gore 3.adetinde baska bi dr git. Bide bazi dr diger dr un dedigini yada tedavi yontenini begenmiyornus gibi tavir takıniyo . Gecmis olsunAa bak ne oldu biliyormusn doktor ultrasonda baktı sonra dediki bana normal kadinda şu kadar yumurta olması gerek sende daha çok dedi alttan muayene etti kist yok dedi sonra bunu dedi kafam karisti sonra başka doktora gittim bana her iki overdede mmlik kistler var dedi rapora öyle geçmiş pco falan yazmamis hakikaten hiç bişey anlamadım başka bir doktorda içi şu dolu gibi 1 kese gördü bende gozumle gördüm onu hangisi doğru saskinim
Ha birde canim endokrin bolumundende yardim alabilirsin pco ile ilgili. Pco aslinda endokrin rahatsizligi . Ici su dolu kesecikler bu mm lik kistler iste canim. Valla bende kac senedir var ben cozum bulamadim senin saskinlik ve endiseni anliyorumAa bak ne oldu biliyormusn doktor ultrasonda baktı sonra dediki bana normal kadinda şu kadar yumurta olması gerek sende daha çok dedi alttan muayene etti kist yok dedi sonra bunu dedi kafam karisti sonra başka doktora gittim bana her iki overdede mmlik kistler var dedi rapora öyle geçmiş pco falan yazmamis hakikaten hiç bişey anlamadım başka bir doktorda içi şu dolu gibi 1 kese gördü bende gozumle gördüm onu hangisi doğru saskinim
Hormon testlerin nasıl peki senin varsa yazarmisnHa birde canim endokrin bolumundende yardim alabilirsin pco ile ilgili. Pco aslinda endokrin rahatsizligi . Ici su dolu kesecikler bu mm lik kistler iste canim. Valla bende kac senedir var ben cozum bulamadim senin saskinlik ve endiseni anliyorum
Canim varda kaldirdim sehir disina cikicaz bugun valize koydum irda dr gidicem.hatirladigim Lh 16. Fsh 6Hormon testlerin nasıl peki senin varsa yazarmisn
Test yapip oyle kullaniyorm canmAma tarlusal bebek varsa zarar degilmi canim yaa bebise .
Adetlerin düzenli mi pekiKizlar bu yumurtlama durumlari nasil oluyor?
Yani her ay duzenli adet olan birisi her ay yumurtluyor mudur.?
Ya da yumurtlama degeri dusuk olan kisinin degeri artabilir mi?
Bilgisi olan var ise lutfen yazar mi?
Benm progestron 0.35 cikti...
10 un alti yumurtlamada sikinti oldugunun belirtisi imiş sanırım..
Bilgisi olan arkadaslarim yazablr mi
Adetlerin düzenli mi peki
bir doktora git bence kişiden kişiye değişir bu durumlar mesela yumurtlama zamanı ağrın olurmuevet ama ara akıntım oldu iki aydır...
ara ara olrbir doktora git bence kişiden kişiye değişir bu durumlar mesela yumurtlama zamanı ağrın olurmu
Selam arkadaşlar bende bir PKO luyum.Hamile kalmak için 3 ay Klomen kullandım ama sonuç alamadım.En son kullandığımda oluşan yumurtalardan ikisi çatlamadı o yüzden doktor Klomen kullandırmadı.Adet olmayı beklerken dün birkaç damla kan geldi adet olduğumu sandım ama devamı gelmedi.Adet olacağım gibi kasıklarımda ve belimde ağrı var sizce nedendir??
inşallahh kısmet olur miniğin dr fsh ve lh hemen hemen aynı olduğunda bu ay yumurtlama olacak demişti bana oldu çok şükürr laki,n kısmet olmadı kan pıhtılaşmm varmışşkızlar hormon tahlili sonucumu yorumlar mısınız ?hamile kalmaya çalışıyorum da
hamile misin ?Selam arkadaşlar bende bir PKO luyum.Hamile kalmak için 3 ay Klomen kullandım ama sonuç alamadım.En son kullandığımda oluşan yumurtalardan ikisi çatlamadı o yüzden doktor Klomen kullandırmadı.Adet olmayı beklerken dün birkaç damla kan geldi adet olduğumu sandım ama devamı gelmedi.Adet olacağım gibi kasıklarımda ve belimde ağrı var sizce nedendir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?