Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Ben en son 24haziranda oldum cnm hala yok adet.iciom ama bikere iciom gunde buyukce bi bardak olmaz mi???senin adetlerin soganlami duzeldi?

aynen canım sen dr a gidiyor musun?incir al da yalnız prolaktin hormonun nasıl o çok önemli yüksekse iyice yükseltir dikkat etmelisin
Valla cnm aldim incir sabah aksam birer tane yiyorum prolaktin cok yuksek degil. Dr gidecektim ama adet olamadim tedavi isteyecektim devlet 1 sene bekle diyor yumurtlama olmuyor pcos var daha bana bekle diyor. Bi iki gun daha bekleyip tekrar devlete gidicem adet olmam icin ilac verir muhtemelen oluncada ozel hast gidicem plan bu bakalim.

Merhaba hanımlar, soğan kürünü denedim ama bende de işe yaramadı..

Bende 7 aylık evli iken gittim 1swne olunca gel dedi bir ay sonra başka dr. Gittim bir senelik evliyim ddim ve tedaviye başladı:)

Hahahah bende yalan söyleyecegim .ama napalim mecbur birakiyolar
Aslında sebepsiz gitmiyoruz şahsen ben kendimi bildim bileli ağır pikoluyum nasıl olurda bana git bir sene sonra gel der anlayamıyorum hasta bile olmuyorum çoğu zaman neyin bir senesi... Benim gözümüde buradaki kızlar açtı yoksa daha bekleyecektim tedavi için aylarca... Bırak çocuğu pikoyu bile tedavi etmedi... Şimdi git sonra gel zaman kaybı

Aynen kesinlikle katılıyorum. Sanki cok prosedurlere uyuyolarda yasmin yazip yollamayi tedavi saniyolar. Ben bebek istiyorum diyorum kadin bana dogum kontrol ilaci yaziyor. Hem usg de hem kan testlerinde pcos cikiyo beneknicin 1 sene bekle diyor gidiyorum yumurtlama testi yaptiriyorum dr bakiyo evet yumurtlama olmamis yumurtlama prob var ve pcos diyo eee hocam ilac tedavi? ??? Daha erken. Yani prob ortada tedavi yok gercekten bu konuda cok kızgınim . Yarin yine gidicem daha adet olamadim bak . Yine baska dr secicem bakalim ne ne diyip postalicak beni. Allah yardimcimiz olsun valla. Bend3 bile bile gec kaldim esim istemedi basta ben eedim bak hayatim bende pcos var bebek olmasinda sikinti yaratabilir bisey olmaz dedi simdi oda uzuluyor ve olan bana oluyo ben ugrasiyorum hastane dr ilac bitkisel kürler.

kızlar nabersiniz? :) ben çatlatma iğnemi oldum biraz önce .2 aydır ilk defa yumurtam gelişti biri 17 biri 18 mm olmuş . neler olacak çok merak ediyorum

inş gönlünce olur herşey canım Rabbim yardımcımız olsun bende poli. over var bende bu ay yumurta takibine başladım ilk ayım senin durumun nedir 2 ay hiç cvp vermedimi ilaca benim kontrolum pazartesi bende umutlu değilim ama bekliyorum öylece

canım ben hiç kendi kendime adet olmadım hep ilaçla.pkoluyum. geçen ay klomen kulllandım yumurtam 14mm ile kaldı daha büyümedi ,bu ay da hiç büyümeyecek gibi gel,yordu biri 17 biri 18 mm olmuş iğne oldum ben hala inanamıyorum hiç büyümez diyordum

işte şu an bende tam seninle aynı şeyi düşünüyorum gitmiştim doktora klomen verdi hiç cvp vermedi doktor başladığımız yerdeyiz dedi 6 ay omega 3 gel dedi sonraki ay ben hamile kaldım sonra bebeğimi 2 aylıkken kaybettim kalbi atmıyordu düşük başladı kürtajla temizlediler işte şu an korunmuyoruz doktora gittik yumurta takibine aldı femera diye bir ilaç verdi ama benim hiç umudum yok önceleri gün sayar heycanlanırdım şimdi o heycandan eser yok sadece Allaha sığınıyrm

canım öyle düşünme ben de son zamanlarda kafamı rahatlatmıştım ,rahat olmak çok etkiliyormuş gerçekten ,olursa olur olmazsa zamanı vardır diye düşün hep ben öyle yapacağım işe yarıyor
bebeğin neden düştü ki geçmiş olsun. çok zor bi durum

hemde nasıl zor bir durum rabbim kimseye yaşatmasın olursa olur Allahım nasip ederse diyorum zaten o konuda çok rahatım inanki yalnız ilaçlar etki etmicek diye bir olumsuzluk var üstümde ilk o klomen işe yaramadı ya belki de ondandır ama hiç umudum yok sadece Allaha sığınıyorum

seni anlıyorum canım ama burda moral çok önemli sen günlük normal hayatına devam et hatta eşinle beraberken de çocuk için beraber olmayın onu aklınıza getirmeyin ,bunlar da önemli
sen zaten normal yoldan hamile kalmışsın yine kalırsın inşallah .
sıkıntı edecek hçbişey yok

kızlar nabersiniz? :) ben çatlatma iğnemi oldum biraz önce .2 aydır ilk defa yumurtam gelişti biri 17 biri 18 mm olmuş . neler olacak çok merak ediyorum
Hadi hayırlısı olsun canim buda mujdenin baslangici sayılır ☺ catlatma ignesini kendin mi vuruyorsun ve zormu ?

Mrb cnm femara klomenden daha etkili hir ilac diye okumuştum hemen umutsuzluk yapma femara getirecek bebegini

Hadi hayırlısı olsun canim buda mujdenin baslangici sayılır ☺ catlatma ignesini kendin mi vuruyorsun ve zormu ?
sağol şekerim :) bugün moralim çok yerinde size moral olmaya geldim .aile hekiminde yaptırdım canım hiç zor değil sinek ısırığı gibi vurdu geçti
ya ben tam olark şeyi öğrenmek istiyorum;iğneden 36 saat sonra mı çatlıyor yum. o saatte mi ilişki olmalı acaba ?

umarım vesile olur arkadaşlar poli. over denen şey çok etkiliyor yani ilaç bile iyileştiremicek gibime geliyor 5 gün sonra ilk kontrolum bakalım ne dicek doktor kürtaşdan bu yana kahverengi ara lekelenmeler oluyor özellikle yumurtlama zamanlarında o da canımı sıkıyor kistler yin duruyor demekki diyorum

Ayyy canim sevindim kolay olmasina. Valla canim ben daha hic tedavi olmadim hic bilmiyirum ama catladiktan 24 saat duruyomu s yumurta 36 saat sonra iliskiye girin diyolarya iste calisma gerceklesince hemen kalkma bide belinin altina yastik koy bacaklarini kaldir .ayyy cok heyecanlandim senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…