tam kan sayımıdır muhtemelen iltihap olayını da söylemişsindir iinşallah geç gördümMerhaba kızlar nasılsınız ben 9 aydır evliyim hiç korunmadık hamile kalamadum ama çocuk için dr.a gittim smear testi yaptı ve kan testi yaptı kanımda enfeksyon çıktı sonucumu 14 gün sonra yani cuma alıcam inş bişey çıkmaz bide dr bana smear sonucu göstermeye gelince tekrar kan tahlili yaptır demişti benimde fırsatım olmadı hastaneye yada aile hekimine gitmeye yarın aile hekimine gitsem sonuç ne zaman çıkar acaba bide kan testi mi yaptırcam dicem yoksa tam sayım kan testimi şimdiden teşekkürler cevaplarınız için
En anormal cikan degerim lh canim. Valla ben bi tane kür gordum onu uyguladim sabah aksam dorde bol kaynat ic kisaca anlatcak olursamBu kürler için 4 aşamalı yapanlar var , canım senin hangi değerler yüksek sadece LH mi
elmaselmas bence soğan suyu dene ,gerçekten işe yarıyor ve hormonları düzenliyor,yazmıştım işe yaramıyor demişsin. hayıt suyu içtin mi lh için faydasını görenler varJ
valla cnm bnmki seninkinde beter en son endokrin uzmanina gittim adetli değildim lh 20 cikti .adetin 2. Gunu yaptirdigim testlerde 15 cikiyo hep fshda 5-6arasi çıkıyo. Ne olacak böyle hic bi fikrim yok cok üzülüyorum kafaya takiyorum ama yapacak birsey yok Allahim bizede bi vesile verir insallah. Adetim 5gun gecikti bugunde olmazsam yarin sabah test yapicam ama hic sanmiyorum yinede umutlanmaktan alikoyamiyorum kendimi kafam allak bullak depresif ruh halim. Lh dusurmek icin bi ilacta yok sanirim.
benKızlar soğan suyu içen var mı?
Valla ben farkki zamanda iki kere denedim ikisindede fayda gormedim malesefelmaselmas bence soğan suyu dene ,gerçekten işe yarıyor ve hormonları düzenliyor,yazmıştım işe yaramıyor demişsin. hayıt suyu içtin mi lh için faydasını görenler var
Haklısın biz wlimizdwn geleni yapalım taktir Alkahın:)sen inan yeterki moralin iyi olsunn Rabiimizin katında çok her şey
dualar diyet şekersiz yaşam dr kontrolu spor Allah kerimmm
Ne dersin içsek mi
Sıkma canını bizim inciler hala aralarında anlaşamadı demekKizlar test yaptim negatif cikti
zor olmaz inşallah hormonal testlerinin sonuçları önemli belki değerlerin normal veya normale yakındır daha kolay olur inşallah:)Selam hanimlar. Dort aydir hamilelik icin ugrastim olmayinca bi doktira goruneyim dedim. Bu arada subattan beri adetlerim 35 gunu bulmaya baslamisti. Doktor polikistik overli oldugumu soyledisimdi adetin 3.gununu bekliyorum hormon testlerimi yaptirmak icin. Ama bu yasa kdar ben ne adet duzensizligi yasadim ne de tuylenme sorunum var. Kilo problemi de yok. Sasirdim pkos oldugumu duyunca. Umutsuzluga kapildim hamile kalmak cok mu zor olacak??
Ahh o inciler yokmu incilerr ne yapsam ne icsem ne yesem sastim kaldim vallaSıkma canını bizim inciler hala aralarında anlaşamadı demek
hayıtı araştır bencede canım ben pkoluyum,klomen kullandım adetin 15.günündeyim,dün dr a gittim 11 mm olmuş.salı günü tekrar gidicem. büyüsün diye yaş incir yiyorum,aynı zamanda soğan suyu içiyorum,bal çörek otu tarçın yaptım yiyorum.Valla ben farkki zamanda iki kere denedim ikisindede fayda gormedim malesef. Hep geciktirdi ve lekelenmeler oldu. Bir dha denemeye cesaret edemiyorum. Hayit suyu duydumda pek arastirmadim .bu ay dr gidecektim tedavi icin adetim gecikti test yapacagim yarin insallah bunlara gerek kalmaz . Gerek kalirsada hayit suyunu deneyebilirim . Sen ne asamadasin cnm
ben çok memnunum canım tavsiye ederim. senin problemin ne?Ne dersin içsek mi
yok canım 2 aydır içiyorum.tüylenme ve yağlanma konusunda baya etkisi oluyor bana. sen de içecek misin ?anlatabilirimnası ıcıyosun cnm yenımı bsladın??
siz yumurtalık takibi mi yaptırıyorsunuzben çok memnunum canım tavsiye ederim. senin problemin ne?
yumurtalarım kendiliğinden gelişmiyor onları geliştirmeye çalışıyorum canımsiz yumurtalık takibi mi yaptırıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?