Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kendiliğinden adet oluyorsan hiç sıkıntı etme ,bize göre daha kısa sürede hamile kalırsın. kist genelde oluyor zaten takma hiç. soğan suyu iç kiste birebir

kendiliğinden adet oluyorsan hiç sıkıntı etme ,bize göre daha kısa sürede hamile kalırsın. kist genelde oluyor zaten takma hiç. soğan suyu iç kiste birebir
evet kendim oluyrum 28 gün adet döngüm soğan kürünü 2 kere yaptım sağ yumurtalığımdaki küçülmüştü

yok canım 2 aydır içiyorum.tüylenme ve yağlanma konusunda baya etkisi oluyor bana. sen de içecek misin ?anlatabilirim

Anlatirsan cok swinirim cnm..5 6 gundur gece yatarken iciom bi bardak.sen nasi iciyosun?gunde iki keremi icmem lazim.21gun ictim bikeresinde glmedi adetim snir oldum braktim.tek sorunum kndi kndime adet olamiom

Bugun baya bir baktimda canim hayit tohum ve su olarak ayri satılıyor suyun kullanimi daha kolay geldi adet olayimda suyunda alacagim.dr gidecegim bide meryem ana eli otum var onuda deneyecegim birde cani. Hergun tesbih çekiyorum 707 kere "ya varis ". Yumurtanin buyumesime sevindim bende alayim incir bari ya varya zaten pko da yumurta cokta iste icerde kavga ediyolar olan bize oluyor. Bunarafa corek otu tarcin balda yaptim oda fayda etmedi bana yaa bana otlar copler iyi gelmiyo galiba

bende eylül ayında yumrtalık takibine başlayacağım da bu takip için ayrıca bir ücret alıyorlar mı
Mrb arkadasim oncelikle canini sikip moralini bozma biz boyle yaparak bir yere varamadik sende varamazsin malesef. Kistin ne kisti oldugunu söyledimi dr un ?birde yumurta takibi ucretli. Isin ticaretinde hepsi ne yazikki. Hangi ildesin bilmiyorum ama ben esimin isi dolayisiyla kucuk sehirdeyim burdaki ozel hast bile muayene 40 tl 10 gunu gecince tekrar ücret aliyorlarmis buyuk sehirdeysen eminim daha fazladir ucret. Bunlari dusunmek bile strese sokuyor insani.

ben çok memnunum canım tavsiye ederim. senin problemin ne?
Tabiki pikoluyum hemde bol incili olanından :) LH değerim yüksek diğerleri daha olumlu galiba soğan suyu iyi gelebilir dün aldım 2 kilo orta bıy ama istiyorumki Saraçoğlunun kürünü tam yapayım yani aşamalı olararak sen biliyomusun sırasıyla kaç gün içilecek nasıl olacak

sana sonuna kadar katılıyorum.....

evet kendim oluyrum 28 gün adet döngüm soğan kürünü 2 kere yaptım sağ yumurtalığımdaki küçülmüştü
Allah Allah şaşırdım çünkü düzenlemesi lazım bozması değil. dikkatimi çeken adetinde problem yaşamayanlara soğan suyu iyi gelmiyor mu ne. birkaç kişinin daha böyle

Anlatirsan cok swinirim cnm..5 6 gundur gece yatarken iciom bi bardak.sen nasi iciyosun?gunde iki keremi icmem lazim.21gun ictim bikeresinde glmedi adetim snir oldum braktim.tek sorunum kndi kndime adet olamiom
canım ben de kendim adet olamam asla. orta boy soğanı alıp en dış k.rengi kabuğunu ayırıp ortadan 4e yada 6ya kesiyorsun(soğan yemeklik k.rengi kabuklu olmalı ,mor soğan olmaz) üzerine 1 buçuk su bar.ile klorsuz temiz içme suyu ekle,ateşe koy. kaynamaya başladıktan 5 dk sonra altını kapat.ılıktan biraz sıcak olmalı içerken, ne sıcak ne soğuk olacak.
aç karnına içeçeksin ,günde 2 bardak.taze yapıp içmelisin
bir de adetten 2 gün sonra başla 15 gün boyunca iç. adeti bozuk olan göremeyen hemen başlasın diyor saraçoğlu.
sen ne zaman oldun adet?

aynen canım sen dr a gidiyor musun?incir al da yalnız prolaktin hormonun nasıl o çok önemli yüksekse iyice yükseltir dikkat etmelisin

Son düzenleme:
canım yukarıda yazdım biraz önce nasıl yapılacağını. yanlız herkese iyi gelmiyor bunu iyice anladım.
ha bir de usulune göre yapılıyor mu o önemli tabi.
sendeki problem lh fshden daha mı yüksek?kendin adet olabiliyo musun?

LH FSH den yüksek bazen oluyorum kendi kendime ama çoğu zaman olmuyorum.

Kızlar ben 15 gün soğan 1 ay testeredişli aslan pençesi sonra 10 gün tekrar soğan sonra 1 ay civanperçemi içeceğim nasip bakalım ne olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…