Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Üzüldüm canım kaybın için.. Hayırlısını iste Allah'tan.. Klomen banada etki sağlamadı..
Femera inşallah yarar, kahverengi lekelenme hakkında bir bilgim yok..
Ama kese oluştuğu zaman kahverengi leke gelir diye bir yerde okumuştum sanırım..
İnşallah hamilesindir..
Bu arada ilacın yan etkilerini yaşadın mı???

yok canım günüm geçmişti bu ay test yaptım yoktu zaten adet oldum üstünden de 8 gün geçti bu leke niye sürüyor anlamadım aslında ilaç işe yaramadı mı diye düşünüyorum o da çok sıkıp bunaltıyor beni. Ben ilacın yan etkisini görmedim canım klomen bulantı göğüs hassasiyeti aşırı yapmıştı ama bunda yok öyle bir şey

Hakkinda hayirlisi olsun canim . Ben tup bebek merkezinde calisiyodum evlenince ayrilmak zorunda kaldim . Insanlar kosusturuyordu hep dua ederdim simdi bende o durumdayim. Iyi bir dr cok önemli gercekten guven vermeli anlayisli olmali vs.vs

İstanbulda mı canım, tüp bebek merkezinde çalışmışsan bilgisindir bu konularda
Nasip elmas ben her zaman hayırlısını ve sağlıklısını istiyorum Rabbim'den..
Zor olsun, geç olsun ama sağlıklı evlatlar olsun...

Üzücü olmaz mı canım şartlanıyoruz eşimle bizde, her ayrı umut, her ayrı hüzün.. (negatifi görünce)
Nasip herşeyden önce bu önemli.. İnşallah senin miniğinde tutunmuştur sana..
Güzel haberlerini paylaşırız burada..

Yok canim ankarada ozelden yazarim istersen ismini . Evet bilgi var biraz. Biz iyi durumdayiz emin olun kizlarr

Anladım arkadaşım doktora göründün mü belki geç döllenme olabilir..
Nasip bu ay olmazsa diğer ay üzülme..
Sana iğne verdi mi doktorun?
Ben bide iğne kullanıcam inşallah. .

Yok canim ankarada ozelden yazarim istersen ismini . Evet bilgi var biraz. Biz iyi durumdayiz emin olun kizlarr
İstanbuldayım elmascım, tabi ki neler neler var...
Rabbim'e şükürler olsun..
Bize de anneliği yaşatsın (inşallah)

Bi kiz bi erkek yolda .gece uyutmayacaklar seni .36 saat doldumu canim. Dersine iyi calis
canlar çok sağolun duanız için.enyalioscum tutunma meselesinden korkuyorum bende . rahmim ince mi kalın mı bilmiyorum.
elmascım ayaküstü hayallere daldırdın beni sağolasın. dediğin gibi iki taneydiya yumurtam ağrım kesildiğine göre ikisi de çatlamış demekki diye düünüyorum kendi kendime ama

bu sefer olacaktır inşallah sen moralini yüksek tut. durumun iyi demişse hiç dert etme
Sağol arkadaşım, evet iyi dedi, ilaçlarla iğnelerle daha iyi olur dedi..
Nasip..

Tutunmuştur inşallah, kafana takmaman gerekir..
Oluruna bırak..

Biraz sayfayı renklendireyim dedim kızlar..

kan testi yaptım canım geç döllenme olsada çıkardı heralde ya olmasın öyle bişey kafayı yerim vallahi zaten ilaç kullandım olsaydı çok tan ters bişeyler olrdu Allah korusun yok bana iğne vermedi sadece femera yı verdi adetin 10. günü gel dedi sen başlamadın mı ilaca canım

Yok arkadaşım başlamadım, adetin 2 günü başlıycam sabah akşam 1 kere içicem.
Adetimin gelmesini bekliyorum bugün yarın olurum bakalım..
Bana da femera'nın yan etkisi çok dediler..
O yüzden sordum sana da

İstanbuldayım elmascım, tabi ki neler neler var...
Rabbim'e şükürler olsun..
Bize de anneliği yaşatsın (inşallah)
Keske bende ist olsaydim . Esim ist yazmadi buralara geldik . Hic bisey yok burda bazen cok zorlaniyorum. Insallahh.bu arada sayfayi renklendirdigin iyi oldu

iyi yapmışsın iğneler etkili olur gerçekten sen stres yapma
İnşallah arkadaşım bakalım bu ay ayrı bir heyecan var içimde.
İnşallah umutlarım boşa gitmez...
Kızlar kaç yıllık evlisiniz herkes yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…