Dogurunca bi opup koklariz hepsi gecerTabi ki işte bu harikasın :) sadece bebek zamanını bekliyor, çünkü pko lu annelerin bebekleri diğrlerine göre biraz daha nazlı :)
Benim öncesinde bi de tiroid problemi de vardı ,gebelik düşünmeden önce testlerde çıkmıştı, ben o zaman ilaç kullanp dengeledim...ona rağmen şükürler olsun hiçbir tehlike atlatmadm..dr bir gün bile yat uzan demedi..korkular çağırır negatiflikleri...hiç korkma hiçbişey için. ..bu arada düşük tehlikesi mi oldu 3 ay? en çok ondan korkuyorum,pkoluyum lh fshden yüksek hiç düşmüyo.sence tutunur mu ?
klomenle mi hamile kaldın canım? ben de çat.iğnesi oldum çok ağrım vardı dün 36 saat dolunca ilişkide bulunduk sonrasında hiç ağrı olmadı . bu neyin işaretidir?Benim öncesinde bi de tiroid problemi de vardı ,gebelik düşünmeden önce testlerde çıkmıştı, ben o zaman ilaç kullanp dengeledim...ona rağmen şükürler olsun hiçbir tehlike atlatmadm..dr bir gün bile yat uzan demedi..korkular çağırır negatiflikleri...hiç korkma hiçbişey için. ..
Canım ben dr um erken demesine rağmen 5. ayda klomen kullanmak istedim inat ettim..kullandm yine olmaynca koptum artık..eşim felan şaşırdı noluyor sana dur daha diye ama ben aşırı sabırsz bir tipim..ve normalde çocuk delisi tipler değilDİK :) biz 3 yıllık evlilik sürecinin ardından e olsun bari diye başlamştk ama hemen olmaynca insan bi garip oluyor...neyse o ay ben gerçekten çok sinirlendim ve artık istemiyorum dedim.. çünkü gerçekten kızdm kendime herseye. ..neyse... o vakit sömestr vardı tatile gittim memlekete,adet te oldum.. olunca dr u aradm napaym diye ama hala kızgnm ve bişey yapasm yok..bi daha klomen kullanalım istersen dedi ben tamam dedim kullandm..heyecan yok ama..gittim saçımı sarıya felan boyattm düşünün bebek düşünen biri yapar mı bunuzobiska Teşekkür ederiz arkadaşım gerçekten umut oluyo böyle kendi hikayelerini anlatanlar..
Geride binlerce sayfa var herbirinde kimbilir ne hikayeler vardır..
Tedavi gördün mü yoksa kendiliğinden mi hamile kaldın?
Bir gün bizlerde inşallah hamilelik takvimimizle buralarda olacağız..
Tekrar teşekkürler..
Canım ben dr um erken demesine rağmen 5. ayda klomen kullanmak istedim inat ettim..kullandm yine olmaynca koptum artık..eşim felan şaşırdı noluyor sana dur daha diye ama ben aşırı sabırsz bir tipim..ve normalde çocuk delisi tipler değilDİK :) biz 3 yıllık evlilik sürecinin ardından e olsun bari diye başlamştk ama hemen olmaynca insan bi garip oluyor...neyse o ay ben gerçekten çok sinirlendim ve artık istemiyorum dedim.. çünkü gerçekten kızdm kendime herseye. ..neyse... o vakit sömestr vardı tatile gittim memlekete,adet te oldum.. olunca dr u aradm napaym diye ama hala kızgnm ve bişey yapasm yok..bi daha klomen kullanalım istersen dedi ben tamam dedim kullandm..heyecan yok ama..gittim saçımı sarıya felan boyattm düşünün bebek düşünen biri yapar mı bunuderken 2 hafta sonra ankaraya döndüm..takip çatlatma ignesi felan hiçbişey yaptrmadm..Sanırım dönüşüm yum dönemine denk gelmiş tam. Bi daha da adet olmadm..sarı bir kafa ile hamile kaldm :) böyle işte
Sağol canım bizde seni seviyoruz.Kizlar hic birinizi tanimiyorum ama sizi cok seviyorum.Burda konusup paylasinca rahatliyorum . Iyiki uye olmusum . Ribbo ribboo
Gunaydin canim ama bendede ise yaramadi sanirim cunku yumurtam olmamis follikul olusmus. Bazen bende olmucak diye korkuyorum uzuluyorum nebilim cevremdede hep yeni dogum yapanlar arkadaslarim falan icim fena oluyoGünaydın canım, klomene yanıt vermene sevindim canım.. Bana iyi gelmemişti, nasip
İnşallah bu tedavi olumlu sonuçlanır, doktor bile söyledi kafaya çok takma diye
ama ben çok takıyorum kafama işte(
Sana katiliyorum bencede baska dk gitmeli bi 6 ayida bos gecir diyo resmenya bebek isteyen hemde bizim gibi zor hamile olabilecek polikistik overli insanlara nasıl kafadan 6 ay diyorlar ben inanamıyorum ya canım sen değiş doktorunu çocuk isteyen birisine 6 ay korunma hapı verilir mi ya sebep nolursa olsun çok saçma elbette başka çaresi vardır canım sen gitme o doktora sanki istediğimiz zaman hamile kalabiliyoruz da 3 ay sonra olsun canım deyip bekleyelim ayy çok sinirlendimmm
Olsun arkadaşım umudun hep olsun..Gunaydin canim ama bendede ise yaramadi sanirim cunku yumurtam olmamis follikul olusmus. Bazen bende olmucak diye korkuyorum uzuluyorum nebilim cevremdede hep yeni dogum yapanlar arkadaslarim falan icim fena oluyo
Neguzel dedin oyle canimsin valla umut oluyo tesekkurler :)Bebek bekleyen güzel hanımlar. ..ben de pko luyum ve sizin gectiginiz bu süreçlerden geçtim. .6. Ayimda aldm kuzumun haberini.. ama o 6 ayın son 3 ayını bana sorunnnnsize tek diyeceğim kafanıza takmayın...pko bir sorun değil, dr ların abarttığı gibi degil...kilolu arkadaşlar yemelerine içmelerine dikkat etsinler o var bi tek..genel kontrol testlerinizi yapın ve herşeyi oluruna bırakın. .inanin gebelik testleri ovulasyonlar nafile aahh ahh kaç tane test kaç tane ovu testi harcadm bennn olsun bu süreçlerden çoğu kadin geçiyor. .siz yeter ki içinizi ferah tutun, kaç ay geçmiş olursa olsun asla ümitsizliğe kapılmayn... ist edignz gibi yaşayın...kocanızla ilişki yaşarken aşk yapın, bebeği düşünmeyin
Yok canim devlet hastanesi gorumcemin dogum yaptigi doktor o onermisti daha yeni baslayabildik tedaviye adetlerimde duzensiz olunca. Rabbim yuzumuzu guldursun. Daha bebek yokmu sorularindan takmamak elde olmuyo bazen iyiki varsiniz cunku yasayan bilir anlar biziOlsun arkadaşım umudun hep olsun..
Birbirimize destek verip moralimizi bozmamamız gerekli..
Streste önemli biliyosun ki..
Doktorun nasıl özele mi gidiyosun?
Canım yazdm baktn mıklomenle mi hamile kaldın canım? ben de çat.iğnesi oldum çok ağrım vardı dün 36 saat dolunca ilişkide bulunduk sonrasında hiç ağrı olmadı . bu neyin işaretidir?
7. Aydayım ve birkızım olacak inşallah :) inşallah darısı size olur..Canım söylemeden edemiycem bu kadar ilaç kullanmşsn bence kullanma artık, oluruna bırak. ..yazık ilaçlar bünyeyi mahvediyor...bedenine odaklan, bu mucizeyi sana yaşatacağına inan...çareyi ilâçlarda arama çünkü yeterince kullanmşsn zaten...bence şimdi bedenini dinlendirme zamanı..yine de en iyisini sen bilirsin tabiNe güzel arkadaşım, cinsiyet belli mi? Kaçıncı aydasın?
Rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin..
Darısı bize olsun inşallah..
Ben de 3 yıllık evliyim, evlendim pko olduğumu öğrendim biraz kilo alınca çıktı ortaya..
Öncelikle doğum kontrol hapı kullandım 1 senem öyle geçti. 2. senem de klomene geçtik.
6 ay kullandım klomeni, günde 4 kez içtiğimi bilirim, içim dışım ilaç olmuştu.
Klomende bir fayda sağlamayınca senin dediğin gibi oldu, kızdım küstüm kendime biraz ara verdim..
Şimdi tavsiye üzerine bir kliniğe gidiyorum, doktorum durumun iyi dedi, ama ilaç ve iğnelerle daha iyi olacak dedi..
Bakalım ya nasip.. Reglmin gelmesini bekliyorum, gelsin femera'ya başlıycam (yumurta geliştirici ağır bi'hap)
sonrasında iğneler var, dua et bana da inşallah olumlu sonuç alırım..
Sevgiler.
Okudum canım inşallah bebeğin saglikla doğar yaCanım yazdm baktn mı
İnşallah canım çok teşekkür ederim :) bu arada ben ilkinde çatlatma ignesi olmuştm ,adet sancisina benzer sancım olmuştu..ama sonrasında pek bişey hatrlamyorum açıkçasıOkudum canım inşallah bebeğin saglikla doğar ya
Bencede canim. Bizi bizden baskasi anlamazSağol canım bizde seni seviyoruz.
Pko'lular olarak aslında bir arada olup
dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaşmamız lazım..
Birbirimize destek olmalıyız..
Ayyyy ne guzel yaa masallah darisi bize insallah en kisa zamanda ."sari sacli anne "7. Aydayım ve birkızım olacak inşallah :) inşallah darısı size olur..Canım söylemeden edemiycem bu kadar ilaç kullanmşsn bence kullanma artık, oluruna bırak. ..yazık ilaçlar bünyeyi mahvediyor...bedenine odaklan, bu mucizeyi sana yaşatacağına inan...çareyi ilâçlarda arama çünkü yeterince kullanmşsn zaten...bence şimdi bedenini dinlendirme zamanı..yine de en iyisini sen bilirsin tabi
Hatice nurrr hazirlan senin bebis yada bebisler haberide yola çıkıyor benden söylemesiOkudum canım inşallah bebeğin saglikla doğar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?