Bencede agrilar gittiyse yumurtalar catladi simdi dollencek minnoslar. Once hayal sonra gercek insalalh cnmcanlar çok sağolun duanız için.enyalioscum tutunma meselesinden korkuyorum bende . rahmim ince mi kalın mı bilmiyorum.
elmascım ayaküstü hayallere daldırdın beni sağolasın. dediğin gibi iki taneydiya yumurtam ağrım kesildiğine göre ikisi de çatlamış demekki diye düünüyorum kendi kendime ama
Ben 10 aylik evliyimİnşallah arkadaşım bakalım bu ay ayrı bir heyecan var içimde.
İnşallah umutlarım boşa gitmez...
Kızlar kaç yıllık evlisiniz herkes yazsın
Insallahhhhdualarımız kabul olur inşallah canım benim
Keske bende ist olsaydim . Esim ist yazmadi buralara geldik . Hic bisey yok burda bazen cok zorlaniyorum. Insallahh.bu arada sayfayi renklendirdigin iyi oldu
1 yıl 4 ay biz deİnşallah arkadaşım bakalım bu ay ayrı bir heyecan var içimde.
İnşallah umutlarım boşa gitmez...
Kızlar kaç yıllık evlisiniz herkes yazsın
Bende severim canim. Ben ve esim ankaraliyiz. Memur oldu antebe gelin gittim.alisamadik becayis bulduk aksaraya geldik. Suan aksaraydayim canim. Bastaki tercihlerde istanbul vardi yazmadik. Ankara istiyoruz yani canim.Evet bazen renkli olmak lazım herşeye karşı..
Bilmem size olur mu sevdiğim renklerde kıyafetler giyince mutlu olurum ben..
Şu sıralar stresten uzak kalmalıyız hepimiz.
Ankara'yı severim ben, iyidir..
Bayram tatilinde oradaydım akrabalarım var..
Trafiği çok yok mesela, istanbul kadar kalabalık değil..
Eşin öğretmen mi, istanbula çıkar inş sonra tayini..
1 yıl 4 ay biz de
24 yaşındayım eşim 28
siz kaç yaşındasınız?
Masallah canimm bende 24 e yeni girdim esimde 24 ikimizde ayni burcuz aramizda 10 gun var1 yıl 4 ay biz de
24 yaşındayım eşim 28
siz kaç yaşındasınız?
Konya aksaray di mi,Bende severim canim. Ben ve esim ankaraliyiz. Memur oldu antebe gelin gittim.alisamadik becayis bulduk aksaraya geldik. Suan aksaraydayim canim. Bastaki tercihlerde istanbul vardi yazmadik. Ankara istiyoruz yani canim.
Masallah canim bizlere umut oldugun icin tesekkurler . Bizde hamile kalicaz zatenBebek bekleyen güzel hanımlar. ..ben de pko luyum ve sizin gectiginiz bu süreçlerden geçtim. .6. Ayimda aldm kuzumun haberini.. ama o 6 ayın son 3 ayını bana sorunnnnsize tek diyeceğim kafanıza takmayın...pko bir sorun değil, dr ların abarttığı gibi degil...kilolu arkadaşlar yemelerine içmelerine dikkat etsinler o var bi tek..genel kontrol testlerinizi yapın ve herşeyi oluruna bırakın. .inanin gebelik testleri ovulasyonlar nafile aahh ahh kaç tane test kaç tane ovu testi harcadm bennn olsun bu süreçlerden çoğu kadin geçiyor. .siz yeter ki içinizi ferah tutun, kaç ay geçm iş olursa olsun asla ümitsizliğe kapılmayn... istedignz gibi yaşayın...kocanızla ilişki yaşarken aşk yapın, bebeği düşünmeyin
Yok canim aksaray il olduya . Plakasi 68Konya aksaray di mi,
Anladım arkadaşım hayırlısı,
Ankara iyidir..
şuan herkesin moralini yükselttin teşekkür ederimBebek bekleyen güzel hanımlar. ..ben de pko luyum ve sizin gectiginiz bu süreçlerden geçtim. .6. Ayimda aldm kuzumun haberini.. ama o 6 ayın son 3 ayını bana sorunnnnsize tek diyeceğim kafanıza takmayın...pko bir sorun değil, dr ların abarttığı gibi degil...kilolu arkadaşlar yemelerine içmelerine dikkat etsinler o var bi tek..genel kontrol testlerinizi yapın ve herşeyi oluruna bırakın. .inanin gebelik testleri ovulasyonlar nafile aahh ahh kaç tane test kaç tane ovu testi harcadm bennn olsun bu süreçlerden çoğu kadin geçiyor. .siz yeter ki içinizi ferah tutun, kaç ay geçmiş olursa olsun asla ümitsizliğe kapılmayn... istedignz gibi yaşayın...kocanızla ilişki yaşarken aşk yapın, bebeği düşünmeyin
işte böyle umutlu olmalıyızMasallah canim bizlere umut oldugun icin tesekkurler . Bizde hamile kalicaz zaten
Tabi ki işte bu harikasın :) sadece bebek zamanını bekliyor, çünkü pko lu annelerin bebekleri diğrlerine göre biraz daha nazlı :)Masallah canim bizlere umut oldugun icin tesekkurler . Bizde hamile kalicaz zaten
Amin çok teşekkür ederim :) Rabbim en doğru wn güzel zamanda sizin güzel göbişlerinizn dolmasını nasip etsin inşallah :)şuan herkesin moralini yükselttin teşekkür ederimRabbim bebeğini sağ salim almayı nasip etsin
bu arada düşük tehlikesi mi oldu 3 ay? en çok ondan korkuyorum,pkoluyum lh fshden yüksek hiç düşmüyo.sence tutunur mu ?Bebek bekleyen güzel hanımlar. ..ben de pko luyum ve sizin gectiginiz bu süreçlerden geçtim. .6. Ayimda aldm kuzumun haberini.. ama o 6 ayın son 3 ayını bana sorunnnnsize tek diyeceğim kafanıza takmayın...pko bir sorun değil, dr ların abarttığı gibi degil...kilolu arkadaşlar yemelerine içmelerine dikkat etsinler o var bi tek..genel kontrol testlerinizi yapın ve herşeyi oluruna bırakın. .inanin gebelik testleri ovulasyonlar nafile aahh ahh kaç tane test kaç tane ovu testi harcadm bennn olsun bu süreçlerden çoğu kadin geçiyor. .siz yeter ki içinizi ferah tutun, kaç ay geçmiş olursa olsun asla ümitsizliğe kapılmayn... istedignz gibi yaşayın...kocanızla ilişki yaşarken aşk yapın, bebeği düşünmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?