Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

İnsallah dediğin gibi olur canim bir iki gun daha bekliyim diyorum hem suan tatildeyim pazartesi kan testi yaptirayim regl olmazsam

Bugun doktora gittim, muayene oldum alt üst ne varsa. Polikistik over dedi ve kan tahlili istedi. Değerlerim aynen şöyle;

Gebelige engel korkunç sonuçlar mi bu değerler. Birşey deyin lutfen.

Ft3: 4,76 pmol/L
Ft4: 16,76 pmol/L
Tsh: 1.38 uIU/mL
Fsh: 6,83 mUI/L
Lh: 28,52 mUI/L
Prolaktin: 13,61 ngML

Kızlar merhaba bende pkolu olarak aranızdayım maalesef 2 yıllık Evliyim bir Yıldır korunmuyoruz ama hala bebişimiz olmadı... Bu ay klomen başladım ama onda da 14. Gün 13 mm yumurtam vardı artık sonrası büyümüş müdür bilmiyorum bugün günüm 1 gün gecti ama bende ne adet ne de gebelik belirtisi yok tabi 35 gün falan sürüyo döngüm bakalım bu ay nasıl olacak sizler ne durumdasınız ????

A
İliski sirasinda kanamam oldu bugun acik pembe renkte ama devami geldii ben regl olduğuma yordum belim ve kasıklarim regl olduğum zamanlardaki gibi agriyor sanirim kan testine gerek kalmadi
hayırlısı inşallah elbet bu bebeklerin doğacak günü gelecek inşallah:)

Seninde benim gibi LH yüksen yani pikoluyuz inşallah geçecek bu sıkıntılar:)

Adetine ne kadar var altuncugum. Bak duayada katikdik hani birlikte caliscaktik

Adetine ne kadar var altuncugum. Bak duayada katikdik hani birlikte caliscaktik
Aslında şuanki durumum umutsuzluk değil sadece yorgunluk hem nedense şifamın hstnde olduğuna inanmıyorum en son ilaçla ayın ikisinde hasta oldum şimdi beklemedeyim ama ne yapacağımı bilmiyorum

Aslında şuanki durumum umutsuzluk değil sadece yorgunluk hem nedense şifamın hstnde olduğuna inanmıyorum en son ilaçla ayın ikisinde hasta oldum şimdi beklemedeyim ama ne yapacağımı bilmiyorum
Anladim canim. Bazen oyle oluyor gercekten.hayit suyu al canim denedinmi daha once. Ben bu ay alacaktimda tedavi baslayinca korktum tepkimeye girer diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…