SanadaaHayırlı sabahlar hanımlar..
Canimm insallahh ya agzin bal yesin valla :) ne bileyim guvenilir olmazmi ki idrar testlerine bildigin kabak gibii bir tek cizgi ciktiii[/QUOTE
Canım çıkmayabilir:)
İnşallah olmazsın:)İnsallah dediğin gibi olur canim bir iki gun daha bekliyim diyorum hem suan tatildeyim pazartesi kan testi yaptirayim regl olmazsam
İliski sirasinda kanamam oldu bugun acik pembe renkte ama devami geldii ben regl olduğuma yordum belim ve kasıklarim regl olduğum zamanlardaki gibi agriyor sanirim kan testine gerek kalmadiİnş
İnşallah olmazsın:)
hayırlısı inşallah elbet bu bebeklerin doğacak günü gelecek inşallah:)İliski sirasinda kanamam oldu bugun acik pembe renkte ama devami geldii ben regl olduğuma yordum belim ve kasıklarim regl olduğum zamanlardaki gibi agriyor sanirim kan testine gerek kalmadi
Seninde benim gibi LH yüksen yani pikoluyuz inşallah geçecek bu sıkıntılar:)Bugun doktora gittim, muayene oldum alt üst ne varsa. Polikistik over dedi ve kan tahlili istedi. Değerlerim aynen şöyle;
Gebelige engel korkunç sonuçlar mi bu değerler. Birşey deyin lutfen.
Ft3: 4,76 pmol/L
Ft4: 16,76 pmol/L
Tsh: 1.38 uIU/mL
Fsh: 6,83 mUI/L
Lh: 28,52 mUI/L
Prolaktin: 13,61 ngML
elmaselmas nerelerdesinInsallah Allah gönlüne gore versin canim. Bebek istiyosan dk.hapi derse baska dr fikride al bence.burasi gercekten insana moral oluyor. Aklim fikrim burda oluyo benim
Buralardayim canim yazan olmayinca bende yazmiyorum.ilaca basladim serephone .sende son durum nedir canimE
elmaselmas nerelerdesin
Ben yerimde sayıyorum hastane arayışına bile girmedim, inan ne yapmak istediğimi bilmiyorumBuralardayim canim yazan olmayinca bende yazmiyorum.ilaca basladim serephone .sende son durum nedir canim
Canim sen niye böyle oldunBen yerimde sayıyorum hastane arayışına bile girmedim, inan ne yapmak istediğimi bilmiyorum
Aslında şuanki durumum umutsuzluk değil sadece yorgunluk hem nedense şifamın hstnde olduğuna inanmıyorumAdetine ne kadar var altuncugum. Bak duayada katikdik hani birlikte caliscaktik
Anladim canim. Bazen oyle oluyor gercekten.hayit suyu al canim denedinmi daha once. Ben bu ay alacaktimda tedavi baslayinca korktum tepkimeye girer diyeAslında şuanki durumum umutsuzluk değil sadece yorgunluk hem nedense şifamın hstnde olduğuna inanmıyorumen son ilaçla ayın ikisinde hasta oldum şimdi beklemedeyim ama ne yapacağımı bilmiyorum
Birde canim meryem ana eli otunu denedinmi hic yada duydunmuAnladim canim. Bazen oyle oluyor gercekten.hayit suyu al canim denedinmi daha once. Ben bu ay alacaktimda tedavi baslayinca korktum tepkimeye girer diye
Canım ben bu iki otuda bilmiyorumBirde canim meryem ana eli otunu denedinmi hic yada duydunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?