C
Canim pko nun bütün özellikleri ni taşıyorum kilolusun olmaz dediler 72 kilo iken suan özellikle tup den sonra çok kilo aldım 90 kiloyum ve kendiliğinden oldu benimde tup tuttu ama kalbi atmadi kürtaj oldum 1 sene sonra Rabbim kendi verdi
Glifor u aksatma o bizim için olmazsa olmaz ama eşinin sperm leri iyiyse yumurta takibi tap bence o şekilde bile olur tuplerin açıkça ve benim sadece sağ tupum açık yani burda çok dua ve insan her rabinden olduğu bilmesi lazım ben son zamanlar çok kotuydum 5 yıllık evliyim yeni evlenen arkadaşımın bebek haberini aldım çok uzulmustum çok ağladım ve bol bol hasbiyallah venigmel vekil i çektim tap ümitler bitti ve adetim gecikti tup e baslicaktik tarlusal içtim meğer hamileymisim ama çok şükür bi zarar vermedi du sabr başka yok yokçok şükür rabbime canım bende 74 kiloyum bu devlette gittiğim dr dedi zayıfla diyet spor falan yapıyorum glifor verdi ona da başladım
Glifor u aksatma o bizim için olmazsa olmaz ama eşinin sperm leri iyiyse yumurta takibi tap bence o şekilde bile olur tuplerin açıkça ve benim sadece sağ tupum açık yani burda çok dua ve insan her rabinden olduğu bilmesi lazım ben son zamanlar çok kotuydum 5 yıllık evliyim yeni evlenen arkadaşımın bebek haberini aldım çok uzulmustum çok ağladım ve bol bol hasbiyallah venigmel vekil i çektim tap ümitler bitti ve adetim gecikti tup e baslicaktik tarlusal içtim meğer hamileymisim ama çok şükür bi zarar vermedi du sabr başka yok yok
Masallah canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insalalhhh . Herseyin bir vakti var dedigin gibi demekki kendi olacakmis ne mutlu sana canim. Meleginle bizlere dua et olur muKızlar pkolu derttaslarim hiç kabinizi bozmaya ve stres yapmayın ben en dipte olduğum zaman hamile olduğumu öğrendim doktor dediki 1 ay sonra yumurtlamissin yani Rabbim yeterki ol desin yoksa sen neyaparsan yap olmayınca olmuyo 2 asilama 1 tup yaptım yok kendi olcak mis
Herzaman damdan dusenin halinden damdan düşen anlarmisMasallah canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insalalhhh . Herseyin bir vakti var dedigin gibi demekki kendi olacakmis ne mutlu sana canim. Meleginle bizlere dua et olur mu
Canım pco için şeker ilacı kullanıyor musun? Ultrason da baya kistin varmış 1 Cm é yakın. Çatlamayıp kalıyo yumurtalar böyle işte pco da. Ben glifor kullanıyorum sana verdi mi doktorun?Resimler çift çift yüklenmiş kusura bakmayın. Bende böyle uykukar kaçıyor düşünmekten 3aydir
Bana glikofen vermisti ama ikiside aynibolacCanım pco için şeker ilacı kullanıyor musun? Ultrason da baya kistin varmış 1 Cm é yakın. Çatlamayıp kalıyo yumurtalar böyle işte pco da. Ben glifor kullanıyorum sana verdi mi doktorun?
Yok ilaç vermesi bana sadece doğum kontrol hapı verdi onu da ben almadım. Bu sefer kadın doğuma gideceğim o ne diyecek bakalım. Adet oldum zaten yine tahlil yapar belkiCanım pco için şeker ilacı kullanıyor musun? Ultrason da baya kistin varmış 1 Cm é yakın. Çatlamayıp kalıyo yumurtalar böyle işte pco da. Ben glifor kullanıyorum sana verdi mi doktorun?
Canım pco için şeker ilacı kullanıyor musun? Ultrason da baya kistin varmış 1 Cm é yakın. Çatlamayıp kalıyo yumurtalar böyle işte pco da. Ben glifor kullanıyorum sana verdi mi doktorun?
Tamam canım doğum kontrol hapı ile hep Sar başa oluyor malesef. Doktorunla açık konuş kullanmak istemiyorum başka alternatif ne yapabiliriz diye. Şeker ilacı kullanıyormuş pco lu arkadaşlarım siz önerir misiniz falan diye bilmişlik de yapmadan sor. Bilmişlik yapınca ters tepiyo çünkü kadın doğumcular hiç sallamıyo bu seferYok ilaç vermesi bana sadece doğum kontrol hapı verdi onu da ben almadım. Bu sefer kadın doğuma gideceğim o ne diyecek bakalım. Adet oldum zaten yine tahlil yapar belki
Canım pco da insülin direnci oluyormuş yani yumurta oluşması ve çatlaması için kandaki şekeri kullanması gerekiyor yumurtalıkların ama direnç olunca kan şekerimiz ne kadar yüksek olsa da organlar şekeri kullanamıyor. Şeker ilacı insülin direncini kırmak için önemli. Kilo vermek de önemli çünkü kilomuz ne kadar fazla olursa direnç artıyor tabi bazıları 40-50 kilo iken bile bu sorunu yaşıyor ama onlar istisna. Glifor çok önemli bizim için ve mümkün olduğunca karbonhidrat ağırlıklı beslenme canım Protein ve lifli gıdalar tüketmeye çalış.canım ben po luyum bende kullanıyorum gliforu yumurtlama da ne gibi etkisi oluyor acaba
Canım pco da insülin direnci oluyormuş yani yumurta oluşması ve çatlaması için kandaki şekeri kullanması gerekiyor yumurtalıkların ama direnç olunca kan şekerimiz ne kadar yüksek olsa da organlar şekeri kullanamıyor. Şeker ilacı insülin direncini kırmak için önemli. Kilo vermek de önemli çünkü kilomuz ne kadar fazla olursa direnç artıyor tabi bazıları 40-50 kilo iken bile bu sorunu yaşıyor ama onlar istisna. Glifor çok önemli bizim için ve mümkün olduğunca karbonhidrat ağırlıklı beslenme canım Protein ve lifli gıdalar tüketmeye çalış.
Dimi ya bende demedim birşey ama hapı da almadım 2yil kullanmışım ben kontrol hapı faydası olsa öyle bir sorunum olmazdı benim şuan. Şeker direncini evet sorayim onu da çok sağolTamam canım doğum kontrol hapı ile hep Sar başa oluyor malesef. Doktorunla açık konuş kullanmak istemiyorum başka alternatif ne yapabiliriz diye. Şeker ilacı kullanıyormuş pco lu arkadaşlarım siz önerir misiniz falan diye bilmişlik de yapmadan sor. Bilmişlik yapınca ters tepiyo çünkü kadın doğumcular hiç sallamıyo bu sefer
İlaçlar mahvetti beni ilk adet gördüm 1 yıl sonra pko ile karşılaştım atamadım üstümden evlendim hala aynı..arkadaşlar bende de doktor pco olduğunu söyledi ama herhangi bi ilaç vermedi. hiç bi ilaç kullanmıyorum.
Diane bana 1 yılda 12 kilo aldırdı.. ve yurt dışında yasaklanan bi ilaç.Arkadaşlar ben pcos için 8 yıl doğum kontrol hapı kullandım. En çok dianeden memnun kalmıştım ama tedavinizi hiç aksatmayın aksayınca giderek dirençli oluyormuş
Diane bana 1 yılda 12 kilo aldırdı.. ve yurt dışında yasaklanan bi ilaç.
Buda bizim sınavımız sanırım.. nefret ettim bu hastalıktanMalesef ilaçların bünyeye göre değişiyor etkileri, yasmin kullandığımda aşırı sinirli, yazz kullandığında aşırı duygusal oluyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?