Bnde pko var ama klomen kulandim 6 ay rahim duvarında kalınlıkta vardı ama yinede vermişti doktr beyarkadaşlar, klomeni kisti olanlara vermiyormu doktorlar?
rahmin temiz olması kı gerekiyor klomen için?
ben de bu ay adetliyken hormonlarıma baktırdım ve karından da ultrason yapıldı, doktor sağ tarafında 2,5 mm lik bir oluşum var dedi, ben de benim kistim falan yoktu dedim, çok yeni oluşmuş dedi, bu yüzden klomen vermedi. rahmin temiz olsaydı vericektim dedi, ama bildiğim kadarıyla klomeni pko lular bile kullanabiliyor, bana niye böyle söyledi anlayamadımBnde pko var ama klomen kulandim 6 ay rahim duvarında kalınlıkta vardı ama yinede vermişti doktr bey
Bnce kistmi yada ne ildgndan emin olamadgmdan vermedi oluşum demiş ya ne olduğu kesinleşince ona gore verebilirben de bu ay adetliyken hormonlarıma baktırdım ve karından da ultrason yapıldı, doktor sağ tarafında 2,5 mm lik bir oluşum var dedi, ben de benim kistim falan yoktu dedim, çok yeni oluşmuş dedi, bu yüzden klomen vermedi. rahmin temiz olsaydı vericektim dedi, ama bildiğim kadarıyla klomeni pko lular bile kullanabiliyor, bana niye böyle söyledi anlayamadım
bir de e2 hormonum yüksek çıktı benim, 162...Bnce kistmi yada ne ildgndan emin olamadgmdan vermedi oluşum demiş ya ne olduğu kesinleşince ona gore verebilir
İnsallh bnm e 2 hormanumda o cvarda bsy ama bna yüksek demedi belki bnde pko olduğu için normal degerdrbir de e2 hormonum yüksek çıktı benim, 162...
bunu görünce kistin olabilir dedi ve hemen ultrasonla baktı ve bu oluşumu gördü. inşallah adetimle brlikte atılır bu şeyv
evet canım kist falan varsa öyle yüksek çıkıyormuş zatenİnsallh bnm e 2 hormanumda o cvarda bsy ama bna yüksek demedi belki bnde pko olduğu için normal degerdr
Muhtemeln atatsn bnmde pko yanı çok.kist vr yumurtalıkların da ama bazı dönemler kndilgnden geçiyor bazı donm oluyorevet canım kist falan varsa öyle yüksek çıkıyormuş zaten
bana da o yüzden baktı ultrasonda...
inşaallah o küçük oluşum büyümez de adetle birlikte atılır, yoksa bir de kist için uğraşmak zorunda kalıcam
inşallah atarım canım...Muhtemeln atatsn bnmde pko yanı çok.kist vr yumurtalıkların da ama bazı dönemler kndilgnden geçiyor bazı donm oluyor
30 çok yüksek değil canım ama normali 15-20. Benim de kürtajdan sonra yüksek kalmıştı 50 idi ilaçla düşüyor hemen. Dostinex, parlodel var ilaç olarak. Doktorunla görüştün mü?Arkadaşlar benim başımdan 1 kürtaj geçti ve 3.ayimdan sonra adetlerim de azalma meydana geldi 1 yil oldu hala duzelmedi yumurtaligimda kistler oldu ve prolaktinim en son 30.01 çıkmıştı her ay aynı gün regl oluyorum ama ciddi anlamda reglim azaldı bana bu konuda yardımcı olurmusunuz
Ya ben aslında prolaktini takmiyorum adetim az o yüksek ondan dolayimi diye çok endiseliyim seninde azalma olmusmuydu30 çok yüksek değil canım ama normali 15-20. Benim de kürtajdan sonra yüksek kalmıştı 50 idi ilaçla düşüyor hemen. Dostinex, parlodel var ilaç olarak. Doktorunla görüştün mü?
Evet canım ondan oluyodur. Benim de kürtajdan sonra adetlerimin hem günü açıldı 1.5-2 ayda olmaya başladım ve miktarı da azalmıştı. Ki öncesinde 28-30 günde oluyorum pco dediler aklım almadı durdu durdu kürtajdan sonra mı ortaya çıktı dedim 10 ayın sonunda prolaktin yüksekliği çıktı ortaya 50 idi ama doktor önemsemedi. Benim ısrarımla ilaç verdi prolaktin düştükten sonra adetlerim baya düzeldi eskiye oranla. 28 de bir değil ama 30 da bir oluyorum en kötü.Ya ben aslında prolaktini takmiyorum adetim az o yüksek ondan dolayimi diye çok endiseliyim seninde azalma olmusmuydu
Ya umut oldun bana vallaEvet canım ondan oluyodur. Benim de kürtajdan sonra adetlerimin hem günü açıldı 1.5-2 ayda olmaya başladım ve miktarı da azalmıştı. Ki öncesinde 28-30 günde oluyorum pco dediler aklım almadı durdu durdu kürtajdan sonra mı ortaya çıktı dedim 10 ayın sonunda prolaktin yüksekliği çıktı ortaya 50 idi ama doktor önemsemedi. Benim ısrarımla ilaç verdi prolaktin düştükten sonra adetlerim baya düzeldi eskiye oranla. 28 de bir değil ama 30 da bir oluyorum en kötü.
reglin azaldıysa, bal tarçın çörek otunu deneyebilirisinArkadaşlar benim başımdan 1 kürtaj geçti ve 3.ayimdan sonra adetlerim de azalma meydana geldi 1 yil oldu hala duzelmedi yumurtaligimda kistler oldu ve prolaktinim en son 30.01 çıkmıştı her ay aynı gün regl oluyorum ama ciddi anlamda reglim azaldı bana bu konuda yardımcı olurmusunuz
Ne kadar süre yaptın da arttı kötü birsey yoktur ya değilmi menepoz kanser falan:))) bebeğim olmaz diye odum kopuyor bugün 3.gunum kanamam varreglin azaldıysa, bal tarçın çörek otunu deneyebilirisin
benim de bu kış epey azalmıştı, o kürü yaptım arttı
yok canımNe kadar süre yaptın da arttı kötü birsey yoktur ya değilmi menepoz kanser falan:))) bebeğim olmaz diye odum kopuyor bugün 3.gunum kanamam var
Çok sağol böyle senin arttı kanaman yani öylemi adet bitince ne zaman baslicamyok canım
her kadında olabilir bu durum dönem dönem, normal yani
1 ay boyunca sabah ve akşam günde iki kere aç karnına, bir tatlı kaşığı, bal çörek otu ve tarçını karıştır ye
kanaman varken başla canımÇok sağol böyle senin arttı kanaman yani öylemi adet bitince ne zaman baslicam
Pkoda bi işe yararmi bu karışım bide ne zaman ne kadar sureyle başlanıyor.kanaman varken başla canım
bir dahaki adetine kadar kullan
yukarda yazdımPkoda bi işe yararmi bu karışım bide ne zaman ne kadar sureyle başlanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?