Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Canımm hayırlı ugurlu olsun sağlıkla kucagına al inşallahhh :)
Ne kadardır deniyordun cnm? İlaç fln kullandın mı?
Bi buçuk yıldır evliyim hiç korunmadım Ağustos'ta başladım tedaviye İlk Serophene kullandım canım yumurtalar baya gelişmişti diye iğne vermedi olmadı o ay eylülde gittim serophene verdi yumurta 30 mm geldi ovitrelle çatlatma iğnesi verdi 5 ekimde vuruldum 6 ekimde ilişki oldu o zaman olmuş işte Rabbim hepinize nasip etsin isteyen herkese

Maşallah canım. sağlıkla kucagına aldıgın günleri de gör inşallah. Cok heveslendim ne güzel :)

Kizlar selmlar benim hormon degeleerm filan iki yildir normal cikiyordu ancak hamile kalamiyorum bir kere asilama ile kadlim dustu gecen ay igneli asilamaya gecemden once aderli iken gtrim doktor bana desolet.marka dogum kontrol hapi versi amh cektrmemi soledi ben bie ay kullandim bu arada hastne deigisikligi yaptm dun hormon tahlili yaptm insulim diremcim.yok sekerm falan normal ancak Fsh 5ksurden 9lara cikmis lh 2.49dan 5 kusure cikmia anlayacagin hormanlrim degismis her ay muaynede af 7 8olurdu yumrtam bu ay buyumus hic yoknkagitta pcos yazyorda sag ve sol overde anlayamdim dogum kontrol haplari sonucta yumrtlari baskiliyor sormak istedgim bu hap hormonlarimi etkiler mi doktor bu konusa bisi solemedi ama benim sinirlerim.bozuldu

Sogan kurune baslamistim. Birinci kuru bitti ikinciye baslayacagim. Unlu mamullerden ve islenmis yieceklerden uzak duruyorum. Haftaya endokrine gidecegim. Tahlil yaparlar sanirim yine. Sonrasina bakacagiz.

merhaba arkadaslar Pko icin endokrine sevk edilmistim endokrinde muayene bile edilmeden pkolusun bunun tedavisi yok sana yapabilecegimiz bir sey yok dedi. Evet pkoya bakiolar dedim cocuk istiyorum tedaviyi sizle takip edecekmisiz.Bir tedavin yok senin dedi. Kadin klomen catlama ignesi ne bilim glifor bi suru tedavi yontemi var beslemem nasil olacak vs diye sordum iyi git bir diyet versinler sana dedi. Diyetisyen bakti bana senin birseyin gorunmuo dedi saglikli beslenme nasil olur onu yazn bi kagit verdi yolladi ! sikayet dilekcesi yazdirdim.

Bu doktorlar garip garip iyisibe denk gelmek çok zor. Bende kadın doğumda yaşadım aynı sıkıntıyı tedavi yok doğum kontrol hapı verebilirim ben infertilite ye git dedi. Aynı doktor aynı hastahane resmen 1 hafta sonra infertilitede randevusu çıktı sistemde. ağzını açıp birşey söylemek bir umut vermek açıklamak yok bazıları egodan ibaret.

Ve 5 haftalık hamişmişim Rabbim isteyen dileyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin
çok sevindim nihalf Allah sağlıkla hayırlarla kucağınıza almayı nasip etsin bize de dua ediyorsun hamişlerin duası kabul olurmuş :) nasıl hissediyorsun kendini maşallah ya çok duygulandım daha burda yazışıyorduk hamiş çıktın :) bize yaşadıklarını tedavi sürecini anlatırsan sevinirim umut oldun :)

Son düzenleme:

Aynen valla.. cok garipler ozellikle egitim hastaneleri cok vasat.. her konuda ben hos dr sevmeyen biriyim ama hep de kotusu denk gelio varmi bildiginiz Ist avrp. yakasinda ozel jinekolog pko uzmani..

Bende cok skntisini yasiyorum malasef umutla gidiyorsun umursuz doniyorsun aciklama yapmak yok sorarsan soyluyorlar aratirma sifir ben resmen netten aratira arastira coZdum kendi kendimin doktoruyum ya kan sonuclarmi bile yorumlamyolr ben kendim yoryorum o derce bende ayni dertten muzderipim hastnede degtrdim ama ayni bir gun iyisinde demk gelsem sonra ayni doktari bulamiyorum

Arkadas ilgisiz doktorlari lutfen bi zahmet 184 u arayip sikayet edin cunku bugun sana yaptigini yarin bana yapiyor uyarilmazsa bu boyle devam ediyor. Kayitsiz kalmayin. En ufak bir hatayi bile bildirin.. Islerini duzgun yapamiyorlarsa yapmasinlar.. Endokrin icin ben 1 ay bekledim. Yarim gun izin aldim. Istanbulun bi ucudan bi ucuna gittim. Elim bos dondum. Niye sorumsuz bilgisiz drler yuzunden.. Zamandan kaybim moral bozuklugum is yerine mahcuplugum cabasi

Bi buçuk yıldır evliyim hiç korunmadım doktoragitmeye karar verdim pkolu olduğumu öğrendim ve süt hormonum 48 çıktı çok yüksekti bu haziranda doktora gittim süt hormonum düşmüş kendiliğinden tedaviye başladım İlk Serophene kullandım yumurtalar baya gelişmişti diye iğne vermedi olmadı o ay bende gitmedim daha sonra eylülde karar verdim tekrar gittim serophene verdi yumurta 30 mm ye ulaştı ovitrelle çatlatma iğnesi verdi 5 ekimde vuruldum 6 ekimde ilişki oldu o zaman olmuş işte ama farkedemedim memlekete ailemin yanına gittim geldim pkolular bilir adetler zaten düzensiz oluyo bende öyle sandım 10 gün geçti 15 gün geçti eşimede demedim baktım olmuyo mide bulantım var o zaman dedim işteheyecanlandı dün doktora gittik ve 5 haftalık bebişim varmış babamın evine giderkende karnımdaymış meleğim bin kez Elhamdülillah Rabbim hepinize nasip etsin isteyen herkesi en kısa zamanda sevindirsin

Amin cnm bebegine saglikla kavus dua et bize de

Merhaba arkadaşlar pkoluyum 2 aydır çocuk denemesi yapıyoruz ve 2 aydır adetim çok uzun sürüyor garip bir şekilde..
geçen ay sadece lekelenme şeklinde 15 gün sürdü.. Bu ayda 2 gündür adetim bitti dedim şimdi tuvalete bir gittim heryer batmış bitti diye günlük ped kullanmaya başlamıştım birde

başına böyle birşey gelen var mı?

Insallah olur cnm bebisinadetim normal ama bitti dedim 2 gun sonra devam etti ama max 6 7 gun suruo bnm..

Kizlar bir sorum var şimdi doktor 2 folikül ölçmüştü kontrolde. dün ovulasyon testime göre çatlama oldu ama ikisi aynı anda mi çatlar bunların yoksa arayla mi test yapmaya devam etsem 2.sinde de catlarsken çift çizgi mi olması lazım ?

Gerçekten çok güzel bi duygu Rabbim nazarlardan korusun annesiyle bebeğini hadi bakalım belki bende önümüzdeki ay bende paylaşırım böyle güzel bi haberi sizle

Ya bugün başıma bişey geldi arkadaşlar normalde sağ da pco var soldaki de bu ay gelişmedi 16. Günümde 12 mm de kaldı doğal hali ilaç kullanmadım.. Dr artık gelişmez dedi ama bugün adetten itibaren 23. Gün tuvalet kağıdına yumurta akı gibi bi akıntı geldi olabildiğince şeffaf acaba büyümüş ve çatlamış olabilir mi kafama takıldı..

Allah saglikli sihatli.dogmayi nasip etsin sit hormoni ismi nedir acaba solermisinjz hangi hormom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…