İnşallah hayırlısı ile tüm isteyenleri.. Bir gün burda bende pcoluyum ama gebe kaldım demek istiyorum.. Sen Nasıl bi tedavi gördün peki klomen mi kullanmıştın ?Evet canım iki taraftada var yumurtalaım 30 mm ye kadar gelişmişti inşallah Rabbim senide çabucak dileğine erdirsin
Bende 2yıl qlairista kullandım korunmak için.. Soğan kuru 2 ay yaptım bu ay 3. Ay yine yaparım ama henüz bir faydası olmadı. Kilo yok olsa vereyim diyeceğim 50 kioyjmBugün gittim doktora 2 aydir adet olamadigim icin qlairista isimli bir dogum kontrol hapi verdi sanirim bu yumurtlamayada yardim eden hormon ilaci evlenene kadar kullanicaksin dedi digerlerine göre bunun çok fazla yan etkisi yokmuş ve gercekten ise yariyomus okudugum yorumlardan ve doktorun soyledigine göre bilemiyorum artik bende 30 lira verdim aldim basliycam faydasini görürsem buraya yazarim evliyseniz soğan kürü deneyin onun faydasını gören cevremde cok insan var bide kilo verince cok cok yararı dokunuyormus ben cok zayıfım zaten kansızlık vitaminsizlik hersey var kilo vermem mümkün degil ama siz bi deneyin derim
Istanbulda oturuyosaniz size doktor önerebilirim anadolu yakasinda devlet hastanesi ama cok cok iyi bir doktor randevu bulmak zor oluyo ama ben bi kere almistim sayesinde cok uzun süre düzenli adet ve yumurtlama gördümBende 2yıl qlairista kullandım korunmak için.. Soğan kuru 2 ay yaptım bu ay 3. Ay yine yaparım ama henüz bir faydası olmadı. Kilo yok olsa vereyim diyeceğim 50 kioyjmbirde hayıt otu deneyeceğim bu gidişle..
Ayrıca cok fazla aktarlardan denemeler yapmayın hormonları alt üst edebiliyolar fazlası daha kötü yapar doktor soylemisti banaBende 2yıl qlairista kullandım korunmak için.. Soğan kuru 2 ay yaptım bu ay 3. Ay yine yaparım ama henüz bir faydası olmadı. Kilo yok olsa vereyim diyeceğim 50 kioyjmbirde hayıt otu deneyeceğim bu gidişle..
Çok sevinirim evet İstanbul anadolu yakasındayımIstanbulda oturuyosaniz size doktor önerebilirim anadolu yakasinda devlet hastanesi ama cok cok iyi bir doktor randevu bulmak zor oluyo ama ben bi kere almistim sayesinde cok uzun süre düzenli adet ve yumurtlama gördüm
Pendik devlet hastanesinde nilüfer hanım var soyadini tam olarak hatırlamıyorum ama gercekten cok iyi bir doktor normalde kadın hastalıklarında erkek doktorları tercih ederim ama herkes bu kadını tavsiye edince geçen sene gittim hem cok güzel ilgileniyor bütün sorunlarınızı dinliyor hemde sizi cok motive edici seyler söylüyor devlet hastanesinde ama sanki özel hastane gibi yakından ilgileniyor kesinlikle gidin derim hatta tavsiye üzerine geldim diyinki daha çok ilgilenir randevu internetten zor alırsınız cok hastası var o yüzden gece 12den sonra telefonla almaya çalışınÇok sevinirim evet İstanbul anadolu yakasındayım
Hemde pendik çok mutlu oldum Gideceğim mutlaka cçok sağol çokPendik devlet hastanesinde nilüfer hanım var soyadini tam olarak hatırlamıyorum ama gercekten cok iyi bir doktor normalde kadın hastalıklarında erkek doktorları tercih ederim ama herkes bu kadını tavsiye edince geçen sene gittim hem cok güzel ilgileniyor bütün sorunlarınızı dinliyor hemde sizi cok motive edici seyler söylüyor devlet hastanesinde ama sanki özel hastane gibi yakından ilgileniyor kesinlikle gidin derim hatta tavsiye üzerine geldim diyinki daha çok ilgilenir randevu internetten zor alırsınız cok hastası var o yüzden gece 12den sonra telefonla almaya çalışın
Ne demek Allah hepimize şifa versinHemde pendik çok mutlu oldum Gideceğim mutlaka cçok sağol çok
İnşallah canım benimİnşallah hayırlısı ile tüm isteyenleri.. Bir gün burda bende pcoluyum ama gebe kaldım demek istiyorum.. Sen Nasıl bi tedavi gördün peki klomen mi kullanmıştın ?
Amin gerçekten kurtköy poliklinoğine geliyormuş ki ben oraya çok yakınım ve orada öyle randevu almak cok da zor olmuyorNe demek Allah hepimize şifa versin
Allah yardımcın olsun cnm inşallah hayırlısıyla yine doğal yollardan sağlıklı bir gebelik yaşarsın.. bende bu ay ögrendim malesef şu an ne yapacagımı bilmiyorum Allahtan tek taraflı pco varmış diğer tarafa umut bağladım klomen e başlıcam bu ay doktorunla bi görüş sende klomen e başla doktorun yönlendirir zaten..Kızlar merhaba,
Mayısta 15 haftalık oğlumu suyumun sızması nedeniyle kaybettim. Sonrasında 5 ayrı doktora sürekli kontrole gittim. Hsg bike cektirdim. Rahim yumurtalık tertemizdi. Hatta gecen ay yumurtam oluşmuştu en son 17 mm muayenede rastlayınca. En son iyi bir dr buldum hamile kalınca devam edeyim diye. Gittim ve ne görsün bir sürü kistler. Bana pko sun ve iyi hamile kalmıssın dedi. Tedaviye gerek yok hamile kalmıssın daha once dedi. Bu ay ovülasyon testiyle denedim ama cok sıkı calısmıstım hamile kalırım kesin derken bunu öğrendim. Zaten kaybı atlatamamısken üzüldüm acıkcası. Simdi kafam cok karısık. Gecen ay hicbsy yokken bir anda bu kadar kist nerden türedi. Cok mu gec hamile kalırım. Beni de aydınlatan olursa öyle dua ederim ki
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sevgiler
Sen de mi yeni öğrendin? Benim doktorum hiç sallamadı canım ya tek taraflı mı onu da bilmiyorum. İyi bir doktor ama gerek yok tedaviye dedi resmen moralim sıfır oldu. İlk gebeliğin mi olacak senin?Allah yardımcın olsun cnm inşallah hayırlısıyla yine doğal yollardan sağlıklı bir gebelik yaşarsın.. bende bu ay ögrendim malesef şu an ne yapacagımı bilmiyorum Allahtan tek taraflı pco varmış diğer tarafa umut bağladım klomen e başlıcam bu ay doktorunla bi görüş sende klomen e başla doktorun yönlendirir zaten..
Ben de aynı durumdayım stresten kurtulamıyorum da. Melisa çayı falan içiyorum bana mısın demedi. Valla kafaya takmamanın bir yolunu bulan varsa söylesin. Umut falan da kalmadı bendeben evlendikten 1-2 ay sonra bebek düşünmeye başladım ovulasyon denen şeyi öğrendim hep adetin 12. 16. günleri arası akıntı kontrolü yapıyordum ama aksi gibi kupkuruydum demek ki ovulasyon um gerçekleşmedi ama ilginçtir ki adetlerim düzenli ve hormonların olması gerektiği gibi. stres çok etkiliyormuş sanırım bu süreci o da zaten iş hayatı sağolsun fazla fazla var..
evet cnm bu ay kontrol amaçlı gittim 1 senelik evliyim hiç gebeliğim olmadı.. adetin 3. gnü gittim hormon testleri yapıldı normal dedi.. 10.5 mm yumurtan var adetin bitimi gel yumurta takibi yapalım dedi özele gitmiştim. malesef 2 kere gittim ama sabit büyüme olmamış dedi.. sağ taraf ta polikistik duruyor dedi inci gibi bir sürü yumurta vardı.. klomene başlayalım istersen dedi bu arada eşinde sperm testi yaptırsın dedi.. bakalım şimdi adetim 21 kasım da bekliyorum 1. yada 3. günleri arasında klomene baslıcam.. bakalım klomen büyütürse çatlatma iğnesi verip ilişki önerecek gebelik için..Sen de mi yeni öğrendin? Benim doktorum hiç sallamadı canım ya tek taraflı mı onu da bilmiyorum. İyi bir doktor ama gerek yok tedaviye dedi resmen moralim sıfır oldu. İlk gebeliğin mi olacak senin?
Ayy okuyunca ben de güldüm yaa. Eger oluyorsa ben de elimle sikar patlatirim yaniama senin doğal yollardan olmuş gebeliğin yine olur inşallah kafaya takma diyecegim ama demekle olmuyor bende takıyorum ister istemez.. öyle bişey ki stresten çabuk etkileniyor yumurtalıklar yumurtalar.. anneme dedim en son duvara vurup çatlatıcam gülüyor
Allah sabır versin canım kaybın için... ama kediliğinden hamile kalmışsın bir öncekinde sonuçta.. kilon varsa derhal kurtulmaya çalış. beslenmeni de insulin direncine göre ayarla. hamile kaldığın kilon ile şu anki kilon arasında fark var mı canım?Ayy okuyunca ben de güldüm yaa. Eger oluyorsa ben de elimle sikar patlatirim yani
Tedaviye yanıt veren bi hastalık diye yazıyor nette inşallah klomen işe yarar. Bu stres olayı doğrudur cunku ben kazayla hamile kaldım öyle bir derdim olmadıgı icin stres yapmamısımdır hemen olmustur. Ama simdi kayıptan sonra cok takıntı oldu. Yarım kalmışlık hissini atamadım. O yüzden strese engel olamıyorum. Doktordan sonra artık saldım heralde yıllar sürer diye. Baktım olmuyor tedavi yanlısı dr.a giderim ben de olmazsa :)
Aa evet dogrudur ben hep pendik merkezden randevu aldigim icin ordan zor aliniyodur belki aldinmi randevu gittinmi merak ettimAmin gerçekten kurtköy poliklinoğine geliyormuş ki ben oraya çok yakınım ve orada öyle randevu almak cok da zor olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?