Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar geçen ay 21 ekimde adet gördüm 1 hafta sürdü bitti düzenli görüyorum zaten.. yumurta kontrolune basladık adetin 12. ve 16. günleri gittim yumurta 12 mmde kalmış bi daha adet olunca gel dedi.. bugün ayın 24 ü ama adet olmadım olsam ilk kez klomene baslıcam canım sıkıldı olsan bi dert olmasan ayrı dert

yani gebelik durumu olabilir mi ama 12. 16. günde yumurta 12 mm de kalmış büyüme olmamış ama ondan sonra olabilir mi acaba bir ümit işte hoş adet olcam gibi ufak agrılar da yok değil hani ama ümitlenmeye yer arayanlardanım

Tebrikler güzellikle mutlulukla kucağına alırsın inş evladını Allah isteyen herkese nasip etsin bizlere de dua etmeyi unutma canm

Arkadaşlar kadınlarda normal günlük iç çamasıra beyazsımsı sarımsı gibi akıntı oluyor ya bu akıntı adet bittikten 7 gün sonra yani yumurtlama dönemi civarında mı olur yoksa hergün olabilir mi yani adet bitiminden bir kaç gün sonra da olur mu yoksa sadece yumurtlama döneminde olup bu akıntı yumurtlama döneminin işareti mi oluyor

Bi de arkadaslar bu ay adet olmadan 4 gün önce bacak sancısı basladı bende adet oldum bitti su an bacak agrısı başlayalı 15 gün falan oldu hala sızlıyor bu neden olabilir

Bi de arkadaslar bu ay adet olmadan 4 gün önce bacak sancısı basladı bende adet oldum bitti su an bacak agrısı başlayalı 15 gün falan oldu hala sızlıyor bu neden olabilir

Bacak Ağrını bilmem de canım akıntı kadınlarda kokusuz ve renksiz (yada beyaz renkli) olarak devamlı olur. Normaldir.
Kötü kokulu yeşilimsi yada kötü kokulu sarılı ise enfeksiyon olabilir.
Onun dışında yumurtlama zamanında kıvamı değişir. Yumurta akı gibi olur yumurtlama döneminde. İki parmak arasında uzayan kıvamda diye tarif edilir.

Çok tsk ederim canım

Ben sogan kürüne basladım da polikistik over için akıntı cok olması gerekiyormuş benm oluyor mu olmuyor mu diye anlamaya calısıyorum cok az bir akıntm olmus afedersiniz hafif sarı renkte adetim biteli 3 gün oldu acaba önceden deıoluyomuydu hatırlayamadım cok dikkat etmezdm ölee akıntılarıma flaan sogan küründen mi oluyo bilemedim sogan kürü baya cok mu akıntı yapıyormuş biliyormusunuz?

Arkadaşlar hani en iyi sonuc adetin geciktiği ilk gün yapılması gerekiyormuş ya gebelik testi ben polikistik overim kendiliğimdem bazen aylarca adet görmüyorum nasıl bilicem bir de polikistik overliler de bazen test hamile olmadıgı halde pozitif olabilirmiş sanırım böle brsy basına gelen var mı

var canım benim başıma yeni geldi silik çıktı 2 gün boyunca koştum kan verdim 1.4 çıktı değerim. çizgi sonra silinerek kayboldu ve adet olmadım 35 . günüm bugün gelen giden yok... hamile de değilim

Acaba bizim gibi pkoluların testi niye bazen pozitif cıkıyo Hormonlarımız damı sıkıntı var ne kadar berbat bir rahatsızlık bu ya bıktım bir kadın için ne kadar zor birşey, bir de sogan kürü kullandın mı tatlım sen hiç

Sogan kürü bir cok insana şifa olmus bende tık yok cok sinirlerim bozuk gercekten ccok

bende 1 sene önce pcos hastası olduğumu öğrendim ve denemenin 6 ayında tedavisiz hamile kaldım şuan 13 haftalık hamileyim allah tüm isteyenlere nasip etsin :)

Bayanllarr yardım edinn 2 gündür aşırı kasık ağrısı çekiyorum bu pcos da normal bişeymi yoksa bi doktora gitmellimiyim

Kızlar bu ay doğum kontrolü bırakmamın ilk ayı 17 sinde adet oldum 5 gün sürdü bugün 9. gün bugünden itibaren yumurtlama günüme istinaden gün aşırı çalışma yapıcaz ay sonuna kadar inşallah bu ay bana da uğurlu gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…