inşallah hayırlı müjdeleyici haberler alırsın :)Kan verdim. Beklemedeyim kızlar dua edin
Gözün aydınn canıımEn güzel öğretmenler günü hediyeemmmm2 haftalık hamileyimmm :))
Gözün aydın çok sevindim belki bu ay bana da geç kalan bir öğretmenler günü hediyesi gelirEn güzel öğretmenler günü hediyeemmmm2 haftalık hamileyimmm :))
Arkadaşlar kadınlarda normal günlük iç çamasıra beyazsımsı sarımsı gibi akıntı oluyor ya bu akıntı adet bittikten 7 gün sonra yani yumurtlama dönemi civarında mı olur yoksa hergün olabilir mi yani adet bitiminden bir kaç gün sonra da olur mu yoksa sadece yumurtlama döneminde olup bu akıntı yumurtlama döneminin işareti mi oluyor
Bi de arkadaslar bu ay adet olmadan 4 gün önce bacak sancısı basladı bende adet oldum bitti su an bacak agrısı başlayalı 15 gün falan oldu hala sızlıyor bu neden olabilir
Çok tsk ederim canımBacak Ağrını bilmem de canım akıntı kadınlarda kokusuz ve renksiz (yada beyaz renkli) olarak devamlı olur. Normaldir.
Kötü kokulu yeşilimsi yada kötü kokulu sarılı ise enfeksiyon olabilir.
Onun dışında yumurtlama zamanında kıvamı değişir. Yumurta akı gibi olur yumurtlama döneminde. İki parmak arasında uzayan kıvamda diye tarif edilir.
Ben sogan kürüne basladım da polikistik over için akıntı cok olması gerekiyormuş benm oluyor mu olmuyor mu diye anlamaya calısıyorum cok az bir akıntm olmus afedersiniz hafif sarı renkte adetim biteli 3 gün oldu acaba önceden deıoluyomuydu hatırlayamadım cok dikkat etmezdm ölee akıntılarıma flaan sogan küründen mi oluyo bilemedim sogan kürü baya cok mu akıntı yapıyormuş biliyormusunuz?Bacak Ağrını bilmem de canım akıntı kadınlarda kokusuz ve renksiz (yada beyaz renkli) olarak devamlı olur. Normaldir.
Kötü kokulu yeşilimsi yada kötü kokulu sarılı ise enfeksiyon olabilir.
Onun dışında yumurtlama zamanında kıvamı değişir. Yumurta akı gibi olur yumurtlama döneminde. İki parmak arasında uzayan kıvamda diye tarif edilir.
var canım benim başıma yeni geldi silik çıktı 2 gün boyunca koştum kan verdim 1.4 çıktı değerim. çizgi sonra silinerek kayboldu ve adet olmadım 35 . günüm bugünArkadaşlar hani en iyi sonuc adetin geciktiği ilk gün yapılması gerekiyormuş ya gebelik testi ben polikistik overim kendiliğimdem bazen aylarca adet görmüyorum nasıl bilicem bir de polikistik overliler de bazen test hamile olmadıgı halde pozitif olabilirmiş sanırım böle brsy basına gelen var mı
Acaba bizim gibi pkoluların testi niye bazen pozitif cıkıyo Hormonlarımız damı sıkıntı var ne kadar berbat bir rahatsızlık bu ya bıktım bir kadın için ne kadar zor birşey, bir de sogan kürü kullandın mı tatlım sen hiçvar canım benim başıma yeni geldi silik çıktı 2 gün boyunca koştum kan verdim 1.4 çıktı değerim. çizgi sonra silinerek kayboldu ve adet olmadım 35 . günüm bugüngelen giden yok... hamile de değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?