Sogan kürü bazı kadınlarda fayda ediyormus kistleri yok ediyormus canım ne şanslısın bu konuda bendede işe yarar inş pek umudum yok amaArkadaşlar Merhaba ben 7 gün soğan suyu icmistim bi doktor bana pcosun demişti fakat ben 1 yil sonra başka 2 doktora gittim kist vs hiç bişey yoktu yani şimdi bu pco acaba kaybolan bişey mi arada yada ilk doktor yanlış mı soyledi
Ben hiç inanmamistim zaten pco olduguma çünkü adetlerim çok düzenli miktarı azaldı oda kürtaj oldum büyük ihtimal ondan normal bir kız gibi adet olmayı beklemem saçmalık olurdu zaten valla soğan içtim adetimdede bi nebze çoğalma oldu ama pco böyle olup sonra yok olan bişey değil diye biliyordum benSogan kürü bazı kadınlarda fayda ediyormus kistleri yok ediyormus canım ne şanslısın bu konuda bendede işe yarar inş pek umudum yok ama
Canım hamile olabilirsin yerleşme kanamasıdır belki bir test yap senKızlar son adetim 30 ekim. 2 gün önce pembe-kırmızı adet başlangıcında olan kan geldi ben de adet başladı zannettim. 2 gündür o kanama tamamen kayboldu renksiz bir akıntı başladı sizce bu ne olabilir?
Ben Varım canım prolaktin hormonuna baktır bir benim prolaktin yüksektiKizlarrrrrr bana bi doktor pco dedi sonra başka 2 doktor a gittim kist vs yok tertemiz dedi fakat benim kürtajdan sonra adetlerim bayaa baya değişti sizce sorun ne bunu yaşayan varmi
Prolaktinim valla bayaa 7 8 ay önce baktirmistim 30 çıkmıştı adetlerim bi değişik gününde oluyorum ama tabiki annelik hormonum salgılandi ondan değişti galiba senin ne olduBen Varım canım prolaktin hormonuna baktır bir benim prolaktin yüksekti
Benim 54 dü bir ay parlodel kullandım şu anda çok şükür 10 civarlarında.Prolaktinim valla bayaa 7 8 ay önce baktirmistim 30 çıkmıştı adetlerim bi değişik gününde oluyorum ama tabiki annelik hormonum salgılandi ondan değişti galiba senin ne oldu
Silik de yok mu canım?İdrar testinde yok maalesef cumaya kadar olmazsam kan testi vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?