Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Arkadaşlar su pukodan kurtulanlar ne yaptılar nasıl kurtuldular bizimle de paylaşın nolur yaa

Arkadaşlar Merhaba ben 7 gün soğan suyu icmistim bi doktor bana pcosun demişti fakat ben 1 yil sonra başka 2 doktora gittim kist vs hiç bişey yoktu yani şimdi bu pco acaba kaybolan bişey mi arada yada ilk doktor yanlış mı soyledi

Sogan kürü bazı kadınlarda fayda ediyormus kistleri yok ediyormus canım ne şanslısın bu konuda bendede işe yarar inş pek umudum yok ama

Sogan kürü bazı kadınlarda fayda ediyormus kistleri yok ediyormus canım ne şanslısın bu konuda bendede işe yarar inş pek umudum yok ama
Ben hiç inanmamistim zaten pco olduguma çünkü adetlerim çok düzenli miktarı azaldı oda kürtaj oldum büyük ihtimal ondan normal bir kız gibi adet olmayı beklemem saçmalık olurdu zaten valla soğan içtim adetimdede bi nebze çoğalma oldu ama pco böyle olup sonra yok olan bişey değil diye biliyordum ben

Merabalar yillardir PKI vr bndede adetlerim hep düzensiz fln iki yıllık evlisin ve esimdede sıkıntı var 6 ay klomen 3 kes aşılama yaptrdik ve hepsi negatif doktorum tüp bebek.dedi ama biz izin sikintimizdan dolayı hemen baslayamayacgz ancak 1 yıl sonra fln yaz iznimizdede hsg diğer rapor için gerekli evrakları halledecgz ama inşallah gerek kalmaz bu ay bal tarçın corek otuna başladım aynı zamanda adetim bitsin 1 hafta sonra soğan suyuna basliycam 3 ay devam etmeyi düşünüyorum esimde bitkisel kurlere devam edeck bakalım ne olacak

Arkadaşlar bir sorum var yardımcı olurmusunuz ben sogan kürüne basladım puko yüzünden, bazı arkadaslar bende cok işe yaradı akıntılarımı arttırdı diyo sogan kürü, bazıları da bende akıntı yapmadı diyor olanı da azalttı diyor akıntı dan kasıt ne bayaa bayaa iç camasırına akıntı mı oluyor ben anlamadım bende hiç akıntı olmuyor diyenlerin iç çamasıra kupkuru mu oluyo hiç gelmiyor mı normal bir bayanda olması gereken akıntı nasıl acaba, benm adetim biteli 5 gün oldu hafif hafif olmus akıntım bu zaten olması gereken mı yoksa adet bitiminden 5 gün sonra pek akıntı olmaz da sogan kürü yüzünden mi oluyo nolur biri yardım edebilir mi, normal bir bayanda her gün akıntı olur mu miktarı nasıl olur

Kızlar bugün 3 te randevum var adetimin 3. Günü doktor uygun görürse klomene başlıcam bakalım bana fayda edecek mi

arkadaşlar ben de 5 ay klomen kullandım .
ilk 3 ay büyüdü ve kendiliğinden çatladı .
sonraki iki ay ise büyümedi yeterince
şimdi tarlusalı bitirdim adetim geldi gelecek .
adetin 3. günü iğne tedavisine geçeceğiz.
iğne tedavisi görenler var mı benm gibi ???? dua , sabır , umut, tevekkül...

Kızlar son adetim 30 ekim. 2 gün önce pembe-kırmızı adet başlangıcında olan kan geldi ben de adet başladı zannettim. 2 gündür o kanama tamamen kayboldu renksiz bir akıntı başladı sizce bu ne olabilir?

Canım hamile olabilirsin yerleşme kanamasıdır belki bir test yap sen

Kizlarrrrrr bana bi doktor pco dedi sonra başka 2 doktor a gittim kist vs yok tertemiz dedi fakat benim kürtajdan sonra adetlerim bayaa baya değişti sizce sorun ne bunu yaşayan varmi

Kizlarrrrrr bana bi doktor pco dedi sonra başka 2 doktor a gittim kist vs yok tertemiz dedi fakat benim kürtajdan sonra adetlerim bayaa baya değişti sizce sorun ne bunu yaşayan varmi
Ben Varım canım prolaktin hormonuna baktır bir benim prolaktin yüksekti

Ben Varım canım prolaktin hormonuna baktır bir benim prolaktin yüksekti
Prolaktinim valla bayaa 7 8 ay önce baktirmistim 30 çıkmıştı adetlerim bi değişik gününde oluyorum ama tabiki annelik hormonum salgılandi ondan değişti galiba senin ne oldu

Prolaktinim valla bayaa 7 8 ay önce baktirmistim 30 çıkmıştı adetlerim bi değişik gününde oluyorum ama tabiki annelik hormonum salgılandi ondan değişti galiba senin ne oldu
Benim 54 dü bir ay parlodel kullandım şu anda çok şükür 10 civarlarında.

Yok malesef oysa umutlanmıştım ve az kanama olması gerçekten umutlandırmıştı böyle hamile olan var mı acaba

Arkadaşlar sogan kürünün işe yaradığı akıntının fazlalasmasından mı anlaşılıyor ben bayadır içiyorum hiç akıntım fazlalasmadı bana fayda etmedi mi demek oluyor bu? ( polikistik overim.)

Soğan kürü yarın bitiyor haftasonu doktora gidicem durumları buraya yazıcam bakalım bende işe yaradımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…