Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Desteğiniz için çok çok teşekkür ederim aynen ben de çok sıkıldım ilaç kullanmaktan aynı zamanda şeker hapı da kullanıyorum her gün sürekli bu ilaçlar yıpratıcı bir süreç aynı şekilde benim de adetim geldiğinde de miktar olarak az geliyor. Bir de benim şöyle bir sorunum var son 3 aydır adetim 4. ya da 5. gün bitiyor ve banyo edip temizleniyorum 1-2 gün boyunca devamında hiç gelmiyor. Sonrasında eşimle ilk ilişkimizde sanki adetimin devamı gibi bir kanamam oluyor ve karın ağrısıyla beraber soğan kürünü özellikle herkes çok tavsiye ediyor denemek istiyorum bende mutlaka inşallah hep beraber hayırlısıyla alırız kucaklarımıza evlatlarımızı. Dua edeceğim bende mutlaka

Kızlar merhaba en son ağustos ayında kahverengi akıntımdan bahsetmiştim. Tekrar doktora gittim lh ve fsh degerlerimin normal olduğunu ve herhangi bir ilaç vermeyeceğini söyledi. Bense kendi kendime adet olamadığımı söyleuince duphaston verdi bunu kullan hamile kalsan bile bebeğin tutunmasını sağlar dedi. Zar zor bir eczanede bulabildim cünkü bana ilacın piyasadan kaldırıldığını söylemişlerdi. İlaç sayesinde 19eylülde hasta oldum ekimde tekrar ilaç kullanamadığım için hasta olamadım randevu aldım doktordan hapımı değiştirmesini isteyecektim. Şüphelendiğim için test yaptım ve bu kez gözüme soka soka çıkan tek çizgi cıkan teste çift çizgiyi gördüm. Ertesi gün doktora gittim ve ultrasonda keseyi gördük 4hafta 5günlük olan bebeğim şimdii 7haftalık Demem o kii hiç bir zaman ümidinizi yitirmeyinn.. Bir güm hamile kalırsam yazıcam demiştim çok şükür Allah nasip etti Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çarsamba günü kalp atışlarını duyacagız inşallah

Merhaba kızlar. Bende folik asit ve günde 1 kere olmak üzere 5 gün klomen kullandım. Bugün yumurtlamanin 12. Günü çok çok silik bir çizgim var eğer doğru gösteriyorsa yakında takvim eklerim bende inşaallah :)

İnşallah sende hayırlıı haber alırsın canım bir an önce

Arkadaşlar sogan kürü ile birlikte testere dişli aslan pençesi içiliyor mu yoksa cayı sogan küründen sonra mı içeyim bir de testere dişli aslan pençesi kurusu aldım ama dogru mu emin değilim görünüşü yeşil caya benziyor dmi yeşil yeşil kuru yaprakları var??

Bende pkoluyum bugun doktor yumurtaliklarima bakarken yuz ifadesi cok kotuydu zor gelişiyo foliküller ve inofolik kullandigim halde moralim cok bozuk hangi kür kullansam bilemedim lütfen yardim edin ne yapicam cok mutsuzum

Bende pkoluyum bugun doktor yumurtaliklarima bakarken yuz ifadesi cok kotuydu zor gelişiyo foliküller ve inofolik kullandigim halde moralim cok bozuk hangi kür kullansam bilemedim lütfen yardim edin ne yapicam cok mutsuzum
Kesinlikle sogan kürüne basla cok araştırdım faydasını gören cok ama aynı tarifteki gibi ve sıcak sıcak içmelisin bende basladım bugun kafanda br suphe olmasın zaten sogansuyu faydası olmasa bile sogan suyu içmenin insana ne zararı olur ki gripten falan da korur ama ben inanıyorum kisilere faydası olucak inş şifa bulcaz

Teşekkur ederim cnm denicem cnm gelecek ay rahim filmi istedi doktor beni sardi korkular bakalim hakkimizda hayirlisi olsun

Teşekkur ederim cnm denicem cnm gelecek ay rahim filmi istedi doktor beni sardi korkular bakalim hakkimizda hayirlisi olsun
Bebek mi istiyorsunuz canım doktor o yüzden mi istedi rahim filmi sogan kürünü uygularken şifa bulcagına inanarak iç moralini iyi tut işin psikolojik kısmıda var Allah izniyle hepimiz derdimize derman bulcaz inş bol dua ediyorum ben

Evet cnm bebek icin 3senelik evliyim simdi hastane arastiriyorum adanada rahim filmi cektiren var mi arkadaslar aranizda baslikmi acsam bilemedim

Kızlar bir şey soracağım sizlere aklıma takılıyor. Malum pko da adet düzensizliği bolcana mevcut gebelik yaşayan arkadaşlar belki bu durumu yaşamışlardır. Adet düzensizliğim var ve doğum kontrolü bırakınca adetim gelmiyor ama gebelik istiyorum. Şöyle bir yöntem var mıdır acaba. Adetin gelmesini tarlusalla sağlayıp adet geldiğinde klomen tipi ilaçlar ve çatlama iğneleri kullananlar ve bu sayede hamile kalma durumu olabilir mi? Yaklaşık 1 hafta sonra kontrolüm var ve d.kontrol hapını bıraktım adetin13. Günü doktor çağırdı yine aynı ilaçları verir mi diye korkuyorum eğer böyle bir yöntem varsa doktora da söylemek istiyorum. Çünkü d.kontrol haplarından çok sıkıldım artık

Valla bende cok sıkılmıstım d.kontrol hapından aldırdıgı kilolarda cabasıydı. Ama ilaçsız adet olamıyordum bir ay tarlusal diğer ay duphaston kullandım bu ıki ayda korunmamıştık duphastondan sonra hamile kaldım. Bahsettiğin ilaçlardan kullamadm canım ben hiç

Bunu duyduğum çok çok iyi oldu ben de bu konuda mantık yürüttüm bakalım haftayadan sonra benim de sürecim netleşecek olmadı böyle bi yöntem deneyeceğim ben de

Bende polikistiğim adet olayı ne kadar sıkıntı ya hamile de kalamıcam diye cok korkuyorum

Merhaba kızlar,
Ben 3.5 yıldır evliyim. Yaklaşık 8 aydır korunmuyorum. Adet düzensizliğim vardı 8 ay önce doktora gitmiştim (FSM HASTANESİ/KADIKÖY) DR. Hormon tahlili, kan, ultrason sonucunda ufak kan pıhtılarının oluştuğunu, adet sonrası gittiğini söylemişti. Sonrasında 3 farklı dr.a gittim onlarda herşey normal dedi. Hormonlarım mükemmel denecek kadar iyiymiş falan filan. Adetim 8 aydır 2 ayda 1 olduğundan Özel'e gittim Bugün (BÖLGE HSTNSİ) Dr. PCO'lu olduğumu söyledi. Zayıfım, Aşırı Tüylenmem var. Sakın kilo alma dedi. Sadece hamile kalabilme süremin uzayabileceğini, 15 gün sonra Tharlusal içip adet olup, 2.gününde yumurtalarımı uyaracağını söyledi.

1.Yumurta uyarılması nedir?; Nasıl yapılır? Yaptıran var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Canım bende 20 gündür adet olmuyorum doktorum hiç bişey vermedi resmen eve git bekle adet oluncada gel 3.gün hormon testlerini yapalım dedi sana söktürücü verdikten sonra testlerini aldımı doktor değiştireceğim bende bu yüzden kafam hiç yatmadı bu işe ya 3 ay adet olmazsam ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…