Peki faydasını görmüşmüydünüz?ben akşam eve gidince taze kaynatıp içiyordum cnm yok aynı saatte değil di benim ki.
Bekliyor um cnm şimdi daha adetim ayın 1 i inşallah faydası olur da hamile kalirimPeki faydasını görmüşmüydünüz?
Desteğiniz için çok çok teşekkür ederim aynen ben de çok sıkıldım ilaç kullanmaktan aynı zamanda şeker hapı da kullanıyorum her gün sürekli bu ilaçlar yıpratıcı bir süreç aynı şekilde benim de adetim geldiğinde de miktar olarak az geliyor. Bir de benim şöyle bir sorunum var son 3 aydır adetim 4. ya da 5. gün bitiyor ve banyo edip temizleniyorum 1-2 gün boyunca devamında hiç gelmiyor. Sonrasında eşimle ilk ilişkimizde sanki adetimin devamı gibi bir kanamam oluyor ve karın ağrısıyla beraberMerhaba bende sizin gibiyim kesinlikle ilaç kullanmadan adetim gelmiyor lisedeyken yakalandm bu hastalığa o zamandan bu yana aralıksız yasmin kullanarak görüyorum bırakınca gelmiyo bende şimdi evlendim ve bıktım bu haptan Son aylarda adetim azıcık gelmeye basladı, en yogun gununde bile pedin ortası az brsy batıyo o kadar ben 3 aylık evliyim daha cocuk istemiyorum ama bu dogum kontrol hapları bir Care degıl bunlardan kurtulmam gerek dye düşünüyorum sogan suyuna baslıcam doktorlar bol bol hap ilaç yüklüyolarlar eğer sizde yeni evliyseniz ve cocuk için aceleniz yoksa bir ya da iki ay soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi cayı kürü ile deneyin bence ayrıca incir kürü varmıs hamile kalmak için bunun yanında bol bol nane, maydanoz siyah üzüm falan tüketin bayadır arastıyorum bunların iyi geldiğini öğrendim ben böyle yapıcam bir süre olmazsa doktora gidicem sizde bir kaç ay kürlerle destekleyip bedeninize müsade edebilirsiniz eger kafanıza yatıyosa böle düşünüyorsanız ve doktorunuza güvenemediyseniz bir kaç farklı doktor gezin ya da inşş gönlüzümüze göre olur hersey bu pko dna bıktım artıksize dua edicem birbirimize dua edelim
İnşallah sende hayırlıı haber alırsın canım bir an önceMerhaba kızlar. Bende folik asit ve günde 1 kere olmak üzere 5 gün klomen kullandım. Bugün yumurtlamanin 12. Günü çok çok silik bir çizgim var eğer doğru gösteriyorsa yakında takvim eklerim bende inşaallah :)
Amiiiin inşaallah :)İnşallah sende hayırlıı haber alırsın canım bir an önce
Kesinlikle sogan kürüne basla cok araştırdım faydasını gören cok ama aynı tarifteki gibi ve sıcak sıcak içmelisin bende basladım bugun kafanda br suphe olmasın zaten sogansuyu faydası olmasa bile sogan suyu içmenin insana ne zararı olur ki gripten falan da korur ama ben inanıyorum kisilere faydası olucak inş şifa bulcazBende pkoluyum bugun doktor yumurtaliklarima bakarken yuz ifadesi cok kotuydu zor gelişiyo foliküller ve inofolik kullandigim halde moralim cok bozuk hangi kür kullansam bilemedim lütfen yardim edin ne yapicam cok mutsuzum
Bebek mi istiyorsunuz canım doktor o yüzden mi istedi rahim filmi sogan kürünü uygularken şifa bulcagına inanarak iç moralini iyi tut işin psikolojik kısmıda var Allah izniyle hepimiz derdimize derman bulcaz inş bol dua ediyorum benTeşekkur ederim cnm denicem cnm gelecek ay rahim filmi istedi doktor beni sardi korkular bakalim hakkimizda hayirlisi olsun
Valla bende cok sıkılmıstım d.kontrol hapından aldırdıgı kilolarda cabasıydı. Ama ilaçsız adet olamıyordum bir ay tarlusal diğer ay duphaston kullandım bu ıki ayda korunmamıştık duphastondan sonra hamile kaldım. Bahsettiğin ilaçlardan kullamadm canım ben hiçKızlar bir şey soracağım sizlere aklıma takılıyor. Malum pko da adet düzensizliği bolcana mevcut gebelik yaşayan arkadaşlar belki bu durumu yaşamışlardır. Adet düzensizliğim var ve doğum kontrolü bırakınca adetim gelmiyor ama gebelik istiyorum. Şöyle bir yöntem var mıdır acaba. Adetin gelmesini tarlusalla sağlayıp adet geldiğinde klomen tipi ilaçlar ve çatlama iğneleri kullananlar ve bu sayede hamile kalma durumu olabilir mi? Yaklaşık 1 hafta sonra kontrolüm var ve d.kontrol hapını bıraktım adetin13. Günü doktor çağırdı yine aynı ilaçları verir mi diye korkuyorum eğer böyle bir yöntem varsa doktora da söylemek istiyorum. Çünkü d.kontrol haplarından çok sıkıldım artık
Bunu duyduğum çok çok iyi oldu ben de bu konuda mantık yürüttüm bakalım haftayadan sonra benim de sürecim netleşecek olmadı böyle bi yöntem deneyeceğim ben deValla bende cok sıkılmıstım d.kontrol hapından aldırdıgı kilolarda cabasıydı. Ama ilaçsız adet olamıyordum bir ay tarlusal diğer ay duphaston kullandım bu ıki ayda korunmamıştık duphastondan sonra hamile kaldım. Bahsettiğin ilaçlardan kullamadm canım ben hiç
Canım bende 20 gündür adet olmuyorum doktorum hiç bişey vermedi resmen eve git bekle adet oluncada gel 3.gün hormon testlerini yapalım dedi sana söktürücü verdikten sonra testlerini aldımıValla bende cok sıkılmıstım d.kontrol hapından aldırdıgı kilolarda cabasıydı. Ama ilaçsız adet olamıyordum bir ay tarlusal diğer ay duphaston kullandım bu ıki ayda korunmamıştık duphastondan sonra hamile kaldım. Bahsettiğin ilaçlardan kullamadm canım ben hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?