Canım peki Kilo problemin var mı? Bnm şimdilik yok 1.68 boy 54 kilodayım ama işte yıllardır pukoluyum adet göremiyorum yaklasık 7 yıl falan genç kızlııgımdan beri aralıksız dogum kontrol hapı kullandım keske o yaşlarda kullanmasaydım ama adet göremeyince çok üzülüyordum haplarla adet görüp kendimi kandırıyordum

şimdi evlendim ve bu durum beni cok rahatsız etti artık bir de haplar adetimi iyice azalttı bıraktım hapı sogan kürüne basladım sogan kürünün 15güjlük süresi bitince testere dişli aslanpençesi içtim günde bir bardak zaten saglıklı beslenmeye calısıyorum sebze falan da cok severim sigara alkol birşeyim yok ama göremiyorum işte yine niye böle bıktım

Allah daha büyük hastalıklar vermesin buna da şükür, yinede özeniyorm ama düzenli adet görenlere millet adetinin hangi gün hangi saat geleceğini bilir öle olmak isterdim
Bu arada canım sogan kürünü 3 aylık süreçte nasıl uyguladın ben şöle yapsam olur mu sence ilk adwt bitiminden 2 sonra basladım 15 gün içtim adet göremedim kendimi normal görmem gereken adwt tarihinde görmüş gibi hesaplanıp yine bitmesi gereken adet tarihinden 2 gün sonra 15 gün içeyim yine adet bekliyim diyorum Son olarak ta bir sonraki ay gelmesi gereken adwt tarihimie 10 gün kala içeyim diyorum sen ne dersin böle olur mu