Canım evli değilsin sanırım evli olmayınca yıllarca bana da d.kontrol haplarını verip gönderdiler üç aydan fazla kullanma derim biraz düzene sok o arada kilo varsa vermeye çalış mutlaka kesinlikle yürüyüş yap ben 12 kilo vererek çok güzel düzene sokmuştum adetimi yıllarca iyiydi evlenince ufak bi şaşma yaşadım yine aynı çıktı ama hormonlarım eskisi gibi değil çok daha düzgün çıktı yine kilo aldım malesef vermem lazımKızlar kullanayım mı yazz adlı hapı doğum kontrol hapı. Doktorum önermişti
bence bi doktorla konuş bu durumu. klomen falan kullananları okudum burda hani ben evli olmayınca bilmiyorum tabiki kesin olarak ama okuduklarım kadryla şunu söyleyebilirim bence bu tür kürleri denerken bebek düşünme söktürücü etkisi var bu da bebeğin oluşumuna ters bi durum olabilir. belki bebişin olur ama bu kürle düşük yaşayabilirsn farkına bile varmadan.Yok su an kesin hamile Değilim ama denemek istiyorum ama sogan suyu da içiyorum kistler için bilemedim yani napcagımı
Tedavi ile mi kaldın ne kadar süre sonra hamile oldugunu öğrendinOluyor oluyor korkma. Bende Pkoluyum hamileyim
Pkolularda yumurtlama sorunu mu var yani yumurta üretmiyormuyuz beb bu ay yumurtlamadım herhalde cünkü o bahsettikleri yumurtlama akıntısı ve hiç bir belirti olmadı zaten adette göremedimBende pkoluyum sekiz aydır deniyoruz bu ay klomen iğne kullandım ins güzel sonuclar alırım adetlerim düzenli hormonlar güzel ama yumurtlama tembelliği yapmıs pko doktor günlük tempolu yürüyüş önerdi çok iyi geliyormus klomenle ilk ay hamile kalanda çok diyorlar ama pekde umudum yok
Kilo problemi olanlar için mi yoksagenel pukolular mı? Arkadasım biraz daha açsana konuyu birbirimizi bilgilendirelşm üstesinden gelmeye calısalım bu rahatsızlıgın acaba kadınlık hormonu salgılayan yiyecekler neler diye arastırıp onlardan bol bol tüketsek olurmuKızlar şimdi pkos lular gelisemik indeksi yüksek yiyecekler yememesiymiş. Bunu netten araştırın. Mesela sürekli sebze et yemeliyiz. Zeytin yağı kullanmalıyız. Beyaz ekmek asla. Unlu şeyler asla. Şeker asla. Öyle Dedi doktorum.
Yumurta olusuyor o yüzden bir çok doktor pkolara korkma çocugun olur ama gec olur diyor yumurta oluyor fakat gec büyüyor veya çatlamıyor veya olgunlaşamıuor ama adeti de düzensizleştiriyor çogu insandaPkolularda yumurtlama sorunu mu var yani yumurta üretmiyormuyuz beb bu ay yumurtlamadım herhalde cünkü o bahsettikleri yumurtlama akıntısı ve hiç bir belirti olmadı zaten adette göremedim
Benim hiç kilo problemim yok ama banada doktorum saglıklı beslenme ve düzenli tempolu yürüyüş dediKilo problemi olanlar için mi yoksagenel pukolular mı? Arkadasım biraz daha açsana konuyu birbirimizi bilgilendirelşm üstesinden gelmeye calısalım bu rahatsızlıgın acaba kadınlık hormonu salgılayan yiyecekler neler diye arastırıp onlardan bol bol tüketsek olurmu
Yani yumurtamız oluyor mu canım normal insanların kadar bazı kadınlar yunurtlsdım ben farkettim falan diyor dikkat ediyorum ama ben farkedemiyorum adette görmiyorun yumurtlamıyorm diye üzülüyorum hatta acaba o zaman normal kadınlar adet sonra sı 14.gün civarı ilişkiolursa hamile kalma sansı yüksek diyorlar ya bizde geç olduguna göre adetsonrası 27-30lu günleri falan mı denememiz lazım acaba? Birde bizde östrojen hormonu az mı salgılanıyor fazla mı? gittiğimde Doktorda hiç ilgilenmiyor dogru düzgün cevap vermeden açıklama yapmadan yolluyorkar insanı sinir oluyorumYumurta olusuyor o yüzden bir çok doktor pkolara korkma çocugun olur ama gec olur diyor yumurta oluyor fakat gec büyüyor veya çatlamıyor veya olgunlaşamıuor ama adeti de düzensizleştiriyor çogu insanda
Yani yumurtamız oluyor mu canım normal insanların kadar bazı kadınlar yunurtlsdım ben farkettim falan diyor dikkat ediyorum ama ben farkedemiyorum adette görmiyorun yumurtlamıyorm diye üzülüyorum hatta acaba o zaman normal kadınlar adet sonra sı 14.gün civarı ilişkiolursa hamile kalma sansı yüksek diyorlar ya bizde geç olduguna göre adetsonrası 27-30lu günleri falan mı denememiz lazım acaba? Birde bizde östrojen hormonu az mı salgılanıyor fazla mı? gittiğimde Doktorda hiç ilgilenmiyor dogru düzgün cevap vermeden açıklama yapmadan yolluyorkar insanı sinir oluyorum
Cnaım işim gereği atandıgım yer cok ücra r yer cok doktor seceneğim de yok maalesefcanım bence sen iyi bi doktora git bebek düşünüyorsan. ben henüz evli değilim gcen yıl gttiğim hastaneye bu yıl yine gittim doktor değişmişti aynı hastane ama doktor farklı biri temiz görünüyor dedi diğeri bakar bakmaz pko var dedi. test falan istedi. doktoruna düşmek gerekiyor bu tür konularda o baştan savar alaycı şüpheci doktorlardan nefret ediyorm.
Cnaım işim gereği atandıgım yer cok ücra r yer cok doktor seceneğim de yok maalesef
Kişiden kişiye değişiyor işte doktor muayenesi ol internetten de bol bol oku bence çünkü çok farklı oluyor kişiden kişiye değişiyorYani yumurtamız oluyor mu canım normal insanların kadar bazı kadınlar yunurtlsdım ben farkettim falan diyor dikkat ediyorum ama ben farkedemiyorum adette görmiyorun yumurtlamıyorm diye üzülüyorum hatta acaba o zaman normal kadınlar adet sonra sı 14.gün civarı ilişkiolursa hamile kalma sansı yüksek diyorlar ya bizde geç olduguna göre adetsonrası 27-30lu günleri falan mı denememiz lazım acaba? Birde bizde östrojen hormonu az mı salgılanıyor fazla mı? gittiğimde Doktorda hiç ilgilenmiyor dogru düzgün cevap vermeden açıklama yapmadan yolluyorkar insanı sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?