- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
N
Ne güzel ya bende 15 gün içtim hiç etki etmedi
Ah canım ya bende aynı dertle baş etmeye çalışıyorum 3 arkadasimdan 1i mutlaka pkolu anlamiyorum neden böyle.. anneannemler babaannemler ninelerimiz hic böyle problemler yasamamis kaç çocuk dünyaya getirmisler simdiki kızlar hep tedavi görmek zorunda kalıyor malesef nedeni de belli değil bu hastalığın korkuyorum ilerde cocugum olmaz diyebugün bende pko olduğumu öğrendim
Korkma canım tedavisiz çocuğu olan birçok insan varmış ama çoğu malesef tedavi gerektiriyor diye biliyorum burdaki yazılarıda okursan daha iyi anlarsınYakında evlencem. Çocuk olmuyor mu? Kızlar yardım edin nolur? Çocuk olmuyor mu pcos da
Okudum pek iyi şeyler yazmıyor. Ben bu kadar kötü bir hastalık olduğunu bilmiyordum. Çocuğu olan da düşürüyor. Allahım sen yardım et bizeKorkma canım tedavisiz çocuğu olan birçok insan varmış ama çoğu malesef tedavi gerektiriyor diye biliyorum burdaki yazılarıda okursan daha iyi anlarsın
Iyi düşün ki iyi olsun doktora gittinmi tedabi uyguluyormusun mesela? Ben dogum kontrol hapi kullanıyorum evlenene kadar kullanicakmisim evlenincedw hic korunmamam gerekiyormus doktor böyle söyledi onun dışında kilo problemin varsa vermeye çalış çok faydası oluyormuş. Bizim asıl problemimiz yumurtlama aslında doktor öyle söyledi bana gec yumurtladigin icin gec adet görüyorsun dedi yumurtlamalarini takip edip o günlerde cocuk için ugrasman gerekiyor bunun gibi seyler ben çok araştırdım umudunu kaybetme en önemlisi moral stres üzüntü hormonlarimizi etkiliyor unutmaOkudum pek iyi şeyler yazmıyor. Ben bu kadar kötü bir hastalık olduğunu bilmiyordum. Çocuğu olan da düşürüyor. Allahım sen yardım et bize
Ah canım ya bende aynı dertle baş etmeye çalışıyorum 3 arkadasimdan 1i mutlaka pkolu anlamiyorum neden böyle.. anneannemler babaannemler ninelerimiz hic böyle problemler yasamamis kaç çocuk dünyaya getirmisler simdiki kızlar hep tedavi görmek zorunda kalıyor malesef nedeni de belli değil bu hastalığın korkuyorum ilerde cocugum olmaz diye
Bende öğretmenim canım bende cocukları cok seviyorum hep heves ediyorum cok kolay hamile kalıp cok sakin saglıklı gebelik gecirip bebeğini kucağına alanlara artık acayip sinirlerim Bozuldu 15 yasımdan beri puko ile ugrasıyorum yıllarca dogum kontrol hapı ile adet gördüm yasmin kullandım ben bende Kilo vs gibi yan etki yapmadı sadece sinirlilik yaptı bende ama senin hapın nasıl kullanılıyor yan etkisi oluyor mu bilmiyorum ama ben yasmindencok memnudum yıllarca dogum kontrol ilacı kullanınca artık bırakmak istedim bıraktım ama 40 gündür adet göremiyorumBende kafama çok taktım. Evlenmemeyi bile düşünür oldum. Bana yaz adlı doğum kontrol hapını verdi doktorum. Sizce Nasıl kullanmalı mıyım? Birde 5 kilo vermem lazım. Abur cubur yemiyorum. Ekmek yok. Şeker yok. Bhnları yapıyorum kilo vermeye de başladım. Hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum. Hayatıma düzen verdim diyebilirim. Başka önereceğiniz bişeyler var mı. Doğum kontrol hapı kilo aldırır mı sizce. Kullanmıyorum ama artık başlamam lazım öyle hissediyorum. İnsülin değerlerim normal. Doktor ilaç verecek durum yok şuan insülin ile ilgili dedi. Dua edelim. Sınıf öğretmeniyim çocukları çok seviyorum. Evlenince hayalim çocuğum olsun. Ama artık ümidimi kaybediyorum kızlar.
Yakında evlencem. Çocuk olmuyor mu? Kızlar yardım edin nolur? Çocuk olmuyor mu pcos da
Bende öğretmenim canım bende cocukları cok seviyorum hep heves ediyorum cok kolay hamile kalıp cok sakin saglıklı gebelik gecirip bebeğini kucağına alanlara artık acayip sinirlerim Bozuldu 15 yasımdan beri puko ile ugrasıyorum yıllarca dogum kontrol hapı ile adet gördüm yasmin kullandım ben bende Kilo vs gibi yan etki yapmadı sadece sinirlilik yaptı bende ama senin hapın nasıl kullanılıyor yan etkisi oluyor mu bilmiyorum ama ben yasmindencok memnudum yıllarca dogum kontrol ilacı kullanınca artık bırakmak istedim bıraktım ama 40 gündür adet göremiyorumne yaptıysam göremedim sogan suyu falan içtim cok faydasını gören olmus ama henüz bende birşey yok nolur dua edelim birbirimize bugunde cuma Allah kabul eder bizde de hersey normale döner inş
Anladım cmaım bilmiyordum, ben hep dogum kontrol hapı kullanıyordum aralıksız sinirim bozuluypdu adet olamayınca artık bıraktım napayım ben fikir verirmisin nolur bırakınca kistler büyür diye korkuyorum hemen büyür mü sencebenim 50 günü de geçti.. tarlusala basladm dün.diğer aylar olduysan yılın son ayı diye olabilir. genelde öyle oluyor bende yılın son ayı olmuyordu
Anladım cmaım bilmiyordum, ben hep dogum kontrol hapı kullanıyordum aralıksız sinirim bozuluypdu adet olamayınca artık bıraktım napayım ben fikir verirmisin nolur bırakınca kistler büyür diye korkuyorum hemen büyür mü sence
Bende öğretmenim canım bende cocukları cok seviyorum hep heves ediyorum cok kolay hamile kalıp cok sakin saglıklı gebelik gecirip bebeğini kucağına alanlara artık acayip sinirlerim Bozuldu 15 yasımdan beri puko ile ugrasıyorum yıllarca dogum kontrol hapı ile adet gördüm yasmin kullandım ben bende Kilo vs gibi yan etki yapmadı sadece sinirlilik yaptı bende ama senin hapın nasıl kullanılıyor yan etkisi oluyor mu bilmiyorum ama ben yasmindencok memnudum yıllarca dogum kontrol ilacı kullanınca artık bırakmak istedim bıraktım ama 40 gündür adet göremiyorumne yaptıysam göremedim sogan suyu falan içtim cok faydasını gören olmus ama henüz bende birşey yok nolur dua edelim birbirimize bugunde cuma Allah kabul eder bizde de hersey normale döner inş[/QUOT ahh canımmm beşinde sınavımız bu o Zaman. Dua edelim Allah yardımcımız olsun. Ben evli değilim Allah kısmet ederse yaza düğünüm var ama korkuyorum. Ahhh ahhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?