Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Merhaba arkadaslar uzun suredir takip ediyorum ama bugun yazmak istedim belki herkese umut olur diye. 8 yillik evliyim son 2 yildir bebek istiyoruz fakat olmuyordu bir takim testlerden sonra pkolu oldugumu ogrendim butun hormonlarim alt ust bide ustune prolaktin 42di gitmedigim doktor kalmadi neredeyse uygulamadigim kur kalmamisti en son hayit tohumu aldim pek duzenli olmasada 2 ay kullandim ve dun adet olmayi beklerken olmadim bugun test yaptim cift cizgiyi gorunce hatali diyip bir kac saat arayla 2 test daha yaptim hepsi poitifti yarin kan tahlili yaptircam cok uzattim ama diyecegim o ki lutfen umudunuzu yitirmeyin bu hayit otunu kullanin test sonucunuda ekliyorum

Eklentiler

• IMG-20160513-WA0001.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 54
Hayırlı olsun canım.

Hayırlı olsun canm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin. Hayıt otunu nasıl kullandin canm. Adet olana kadar kullandin mi yoksa ovulasyondan sonra biraktin mi

Insallah canim. Bir tatli kasigi hayiti bardaga koyup kaynar su ekledim ustune 10 15 dk demlendikten sonra sogutmadan sabah aksam ictim bazen gunde 1 defa iciyodum adet tarihime 1 hafta kala biraktim

Insallah canim. Bir tatli kasigi hayiti bardaga koyup kaynar su ekledim ustune 10 15 dk demlendikten sonra sogutmadan sabah aksam ictim bazen gunde 1 defa iciyodum adet tarihime 1 hafta kala biraktim
Bende adet olursam baslayim canm. Bende de pko var. Bi kac ay önce aldım hayıt tohumunu bi turlu baslamamistim.

Insallah gerek kalmaz adet olmazsinda guzel haber aliriz. Ne zaman burayi okusam biri hamileyim dediginde cok cok mutlu oluyordum yillar sonra cift cizgiyi gormek guzel bir duyguymus :)
Aynen canim ya umut oluyorlar özellikle pkolulara çok seviniyorum. Hikayelerini okurken mutlu sonu görünce çok mutlu oluyorum canim

Canım tebrik ederim maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayıt tohumunu nasıl kullandin aceba

Bir de adet düzenin nasıldı senin

Cok tesekkur ederim sonucu aldim beta hcg 620 gorunce dayanamadim agladim insallah tez zamanda rabbim isteyen herkese verir benimde kucagima almayi nasip eder.

Adetlerim cok duzensizdi 40 45 50 gun bile oluyordu hic 30 gormedim anlayacagin :) sonra hayita basladim gunde 2 defa icmeye calistim ama bazen 1de oldu su bardaginin icine bir tatli kasigi hayit tohumunu koyup uzerine kaynar su doktum 10 15 dk sonra ictim bazilari eziyomus yada kaynatiyomus ama ben bole kullandim gecen al ilk defa tam gununde adet oldum bu ayda sukurler olsunki bebegim geldi...

Benimde öyle canım en az 42 günde oluyorum denemektefayda var şifa olur inşallah ben her b hcg tam 2 görmekten gına geldi ben de o değerleri görürsem ağlamak ne kelime bağıra bağıra agliycam sanırım çünkü 2yi görüp eve gelince çok Ağlıyorum rabbim bana da nasip eder insallah

Hic uzulme en kisa zamanda olacagina inan canim insallah olacakta hep dua ediyorum tanidigim tanimadigim herkes icin tez zamanda ver allahim diye

Kızlar ben 2 nisandan beri adet görmüyorum fakat gebe de değilim. Pko luyum ama kist yok. Lh fsh ın 2 katı. Son 4 aydır 28 günde adet oluyordum ama bu ay hala yok. Ne yapsam. Normalde insülin direnci filan için zaten endokrine gidiyorum kontrol altındayım fakat sizce bi kadın doğuma da gideyim mi bu adet gecikmesi için?

Belki hamilesindir canim kan verdin mi?

Mrb.. Ben de pkoluyum.. 1 ay once ogtendim kizlar.. Ben ayda iki defa adet oluyorum.. Yumurtlamam da sorun yokmus.. Doktor da bana protein diyeti yapmami soyledi.. Ben de bir aydir diyetteyim.. 3 kilo verebildim.. Ve bana matofin kullan 3 ay dedi.. Kullanali 3 hafta olacak.. Benim adetim 6 gun gecikti.. Sizcr ben hamile olabilir miyim Yoksa matofin adetimi duzenlemeye mi basladi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…