Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Hayit denem3dim cnm.cok aci geldi bana yaaa.Allahim duy sesimizi Rabbimmmmn
İstersen çok azıcık bal koy. biliyorum acı geliyor bazen benimde midem kaldırmıyor soğan suyunu falan yemeklere soğan doğrayamaz oluyorum bazen ama şöyle düşün içtiğimiz ilaçlar türlü türlü ve bir sürü zararları var. Bir yeri yaparken bir yeri bozabiliyor ki benim böbreklerim bir ara ciddi zarar gördü. Mide bulantısından tut neler neler yapıyorlar sabırla devam etmek zorundayız. Rabbim elbet bizimdr şifamızı bir yere koymuştur. İnşaallah bir gün düzelecek benim inancım tam.

Hayit denem3dim cnm.cok aci geldi bana yaaa.Allahim duy sesimizi Rabbimmmmn
Ki dr bana kabullen bunu geçmez dedi. Ama ben kanullenmeyi düşünmüyorum açıkcası. Niye geçmesin Rabbim isteyin vereyim diyorken... Bazen çok bunalıyorum ağlıyorum çok ama diyorum sabır. İnşallah geçecek birbirimize destek olmalıyız bizi bizden başka kimse anlamaz ben artık düzenli adet olanları bile kıskanır oldum.

kıyamam civan perçemi karışık bitki çayını 21 gun iç, adette ara ver tekrar 21 gun iç adette ara ver 3 ay böyle yap çok iyi adet sokturucu ben gelmediğinde yaklaşık 3. kupayı içtiğimde geliyor sabah aksam tuket bunu. bir de kilon varsa ver. inofolic kullanmıştım bende gecen ay ilk defa inofolic kombi belki de o geciktirdi. Hayıt iyi geliyor onun da tabletini kullanıyorum 2. ayım bitecek 1 ay daha kullanacağım glifora zaten devam midem bulana bulana içiyorum rabbim tez vakit hepimize şifa versin düzenli adet görebilsek en azından gelecek ay su gun yumurtlucam dersin ovulasyonla da teyit edersin maalesef bizde öyle bişi yok yine de rabbim başka dert vermesin napalım.

Evet cnm bizde hicbisey belli olmuuor;( Rabbim bilir hakkimizda hayirlisi olsun ins.ictim o dedigin cayida ben.ama bi etkisi sanirim olmadi.bir kutu btirdim.bnde glukofen iciom hemde sabah aksam 1000mg.inofolic combide ayni sekilde

Benimde inancim tam cnm.Rabbimin vardir bir bildigi ins.evet bende adet gununu satini bilenlere hayranim

Benimde inancim tam cnm.Rabbimin vardir bir bildigi ins.evet bende adet gununu satini bilenlere hayranim
kendime bugün aslanpençesi ve civan perçemi aldım. eğer gebelik yoksa onu deneyeceğim. aynı zamanda soğan kürü de yapıcam. Rabbim elbet şifayı gizlemiştir bir yere... ölümden başka her şeye çare var neden buna da olmasın. tamam belki tıp daha bulamadı net bir tedavi ama yüzyıllardır kadınlar bu dünyada var önceden nasıl oluyordu bu işler... o yüzden bir gün yeneceğiz ben eminim canım. bizimde düzenli bir adet döngümüz olacak :)

Ins cnim ins

Kizlar bende bi turlu adet olmuyorm Temmuzun 29 u adet olmam lazimdi ama bu gun 8 agustos hala olmadim en son 29 haziran adet oldum yani temmuz ayi adet olmadim yaa cok korkuyorum ya bendede pco varsa adet olmayi bekliyorum tahlil vermek icin ama bi turlu adetde olmuyorum usdelik cilt yaglanmasi sivilce tuylenme sac dokulmesi sac yaglanmasi givi sorunlarda var bende. Biran once adet gormek icin ne yapa bilirim?

Doktora git söktürücü veriyor. Sonra adetin 3. 4. Günü tedavi için tekrar çağırıyor

Kizlar bende perşembe yada cuma doktora gitmeyi dusunuyorum.Acaba sokturucu icip oylemi gitsem.Yoksa direk gitsemmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…