Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar ya lütfen biri bana bşey söylesin pko lu olupta sık adet olanınız yada adeti uzun süreniniz varmı. ben bekarlığımdan beri adet düzensizliğiyle uğraşıyorum. pko teşhisi konulmuştu evlenmeden önce. Tedavisiz bir şekilde hamile kaldım. bi kızım var 1.5 yaşında fakat doğumdan beri sürekli kanamam var. bazen azalıyor bazen artıyor.... 2 doktora gittim ve rahimin temiz olduğunu pko olduğum için bu kanamaların olduğunu söyledi fakat hala korkuyorum ikna olamıyorum birtürlü pko böyle sık adet yapar mı... benim gibi olan varmııı

ben varım canımm... bebek istemeye başladıktan 8 ay sonra tedavisiz bir şekilde hamile kaldım ....
Ayyy ne guzel ya darisi basima insallah. Yillar once pko dediler bana guatrda var. Adetim duzensiz hep. En son doktora 3 4 ay once gitmistim sag yumurtalikta pko baslangici gibi bisey demisti doktor tam pko degil ama fln dedi. Yillarca diane 35 kullanmistim ne derece iyilesti bilmiyorum. Evlenmeden once uzuluyodum hamile kalamicam diye simdi evlendim hergun dua ediyorum insallah olur diye

İnsallah veririz kuzum @sevdakusu ya bana gittigim 2 doktor da zayifla demedi ama bence yediklerimize dikkat etmek cok.etkiliyor o yuzden vermek istiyorum
Bana bekarken gittiğim tüm doktorlar kilo ver diyordu canım. Psikolojim bozulmaya başlamıştı hatta. Uludağ üniversitesinde gittiğim bir doktor da şey demişti, %10 kilo vermek hastalığı %70 oranında iyileştiriyor. Bende vermiştim 53r kadar indim düşün 10 kilo verdim. Yine de öyle çok çok bi düzelme olmadı adetimde. Sonra zaten yavaş yavaş geri aldım verdiklerimi maalesef

Ben 68 den 62 ye indim 5 ay once simdi 63 um ama doktorlar kiloya deginmedi hic ama bende inaniyorum bi 5 kilo versem iyi gelecek

canımm benimde adet olmaya ilk başladığımdan beri düzensizliğim var. kızımdan önce 45 50 günde bir adet oluyordum. doğumdan sonrada sık adet olmaya başladım. doktora gittim pko dan dedi. seni çok iyi anlıyorum bebek istemeye başladıktan sonra çok strese girmiştim. 1 ay geçti olmadı 2 ay geçti olmadı derken 8. ayımda hamile olduğumu öğrendim. pko sadece birazcık geç hamile kalmamıza sebep. stres yapma... gör bak bi anda
Bende öyleydim canimmm çok düzensiz adetim. Doğumdan önce 45 50 günde adet oluyordum simdi ise cok sık adet oluyorum. Bebek için sakin stres yapma. Bak göreceksin bi anda gelecek mucizen :) ben 8. Ayimdi hamile kaldim. Ama canim ben hamile kalmadan 2 ay önce 4444 salati tefriciye duasini okudum ve sürekli meryem süresini okuyordum. Bence kesinlikle sende oki

Canim benim cok tesekkur ederim. Ben pko dan dolayi cok korkuyorum daha 3 haftalik evliyim ama asla korunmicam ilk bebegim olana kadar :) insallah bende snn gibi sansli olurum

Benim düzenli yeme alışkanlığım yok çok kötü oluyor bu yüzden. Meseka kahvaltu yapmiyorum canim istemiyor.saat 4 den so ra allah ne verdiyse abur cubur surekli...birde Yemeklerden sonra okadar cnm tatlı istiyorki bildiğin tatlı krizi kendime hakim olamıyorum. Bu yüzden kilo veremiyorum. Tutmaya çalışıyorum kendimi acıkınca elim ayağım titriyor.. önerilerini dikkate alıcam sagol

Diyetisyen arkadaşıma bi gün sormuştum "çok dikkat ediyorum yediklerime ama zayıflayamıyırum" diye, bana dedi ki "doğru beslenmiyosundur. Mesela sabah erken saatte yapılan kahvaltı çok önemli, onu atlamaman lazım. Patates, pirinç gibi yiyecekler hep ekmek yerine geçiyor. Mesela 1 kestane 2 dilim ekmekle eş değer. Ekmekten kesip bi taraftan bunlara yüklenirsen bi sonuç alamazsın ki".
Biz beslenmemizi yaşam şekli haline getirmeliyiz. Artık yaşımız da yerinde, gençlik gibi yediklerimizi yakamıyoruz. O yüzden metobolizmayı da yormamak lazım. Beslenme şeklini çeşitlendir. Dediğim gibi bol bol zeytinyağlı-etli yemek, taze yoğurt ve ara öğün yap. Çünkü dediğin gibi yeme hayatın varsa üzgünüm ama çok bozuk bi düzenin var. Her şeyden önce kendin için düzenle bunu

Canim benim cok tesekkur ederim. Ben pko dan dolayi cok korkuyorum daha 3 haftalik evliyim ama asla korunmicam ilk bebegim olana kadar :) insallah bende snn gibi sansli olurum
inş canım... emin ol stres hormonları çok etkiliyor o yüzden hiç bir zaman umutsuzluğa kapılıp stres yapma. biliyorum bu biraz zor oluyor ama mümkün olduğunca kendini rahat bırak... bende ilk zamanlarda çok strese girmiştim ama sonrasında olursa olur olmazsa doktora gider tedavisine baktırırım dedim ve inan o ay kafam daha rahattı. okuduğum dualarında manevi etkisi olduğunu dolayısıyla beni rahatlattığını düşünüyorum...inş tez vakitte sen de alırsın o güzel haberi... sağlıcakla kal

Kızlar bugün adetimin 2. günüydü, kan tahlili yaptırdım. Doktora da adetim bitince gideceğim ama sabırsızlanıyorum
Yorum yapabilecek olan var mı acaba?
E2 : 41
FSH : 4,44
LH : 4,88
PROLAKTİN : 10
TESTESTERON : 0,26

Değerlerin bildiğim kadarıyla normal değerlerde canım.

Arkadaslar gece cok.guzel bi ruya gordum icim kipir kipir erkek bi cocugum oluyordu sezeryanla o kadar tatli o kadar guzel ve tontisdiki hala gozumun önünde. İcimde bi umit dogdu cok yakin o günler diye boyle görüp sonra bebek sahibi olan var mi?

Bende bi kaç kez emzirirken görmüştüm. Hala bekliyorum canım :)

Yaaaa cok.guzel bi duygu Rabbim herkese hayirli bi.zamanda hayirli evlatlar nasip etsin.ins

Arkadaşlar bende 2 ay önce pko olduğumu öğrendim evliliğimde 3. Yılımı bitirdim 15 aydır bebek istiyorum ilk 5. Ayda olmayınca gittim doktira herşey normal çıktı bir yıl bekle dedi bir yıl dolunca tekrar gittim pko olduğunu öğrendim fakat adetlerim çok düzenli hormonlarım normal çıktı prolaktin biraz yüksek çıktı o da sorun değil dedi doktor neyse yumurta takibi yaptı yumurtam kendiliğinden oluştu büyüdü ve 21 mm e ulaşınca catlatmm iğnesi oldum tutmadı tekrar gittim rahim filmi çekelim dedi çektiler tuplerim açık çıktı doktor bu üç ay içinde hamile kalma olasılığın yüksek dedi bu ay adet olursan gel dedi bundan sonrası ne oalçak nasıl bir tedavi uygular acaba yoksa direk aşılamaya mi geçsek ve bütün bunlardan anladığım aslında gebeliğe engel bir durum yok sanırım yanlış mı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…