ben varım canımm... bebek istemeye başladıktan 8 ay sonra tedavisiz bir şekilde hamile kaldım ....Pko olup hamile kalan veya bebegi olan varmi?
Ayyy ne guzel ya darisi basima insallah. Yillar once pko dediler bana guatrda var. Adetim duzensiz hep. En son doktora 3 4 ay once gitmistim sag yumurtalikta pko baslangici gibi bisey demisti doktor tam pko degil ama fln dedi. Yillarca diane 35 kullanmistim ne derece iyilesti bilmiyorum. Evlenmeden once uzuluyodum hamile kalamicam diye simdi evlendim hergun dua ediyorum insallah olur diyeben varım canımm... bebek istemeye başladıktan 8 ay sonra tedavisiz bir şekilde hamile kaldım ....
Bana bekarken gittiğim tüm doktorlar kilo ver diyordu canım. Psikolojim bozulmaya başlamıştı hatta. Uludağ üniversitesinde gittiğim bir doktor da şey demişti, %10 kilo vermek hastalığı %70 oranında iyileştiriyor. Bende vermiştim 53r kadar indim düşün 10 kilo verdim. Yine de öyle çok çok bi düzelme olmadı adetimde. Sonra zaten yavaş yavaş geri aldım verdiklerimi maalesefİnsallah veririz kuzum @sevdakusu ya bana gittigim 2 doktor da zayifla demedi ama bence yediklerimize dikkat etmek cok.etkiliyor o yuzden vermek istiyorum
canımm benimde adet olmaya ilk başladığımdan beri düzensizliğim var. kızımdan önce 45 50 günde bir adet oluyordum. doğumdan sonrada sık adet olmaya başladım. doktora gittim pko dan dedi. seni çok iyi anlıyorum bebek istemeye başladıktan sonra çok strese girmiştim. 1 ay geçti olmadı 2 ay geçti olmadı derken 8. ayımda hamile olduğumu öğrendim. pko sadece birazcık geç hamile kalmamıza sebep. stres yapma... gör bak bi andaAyyy ne guzel ya darisi basima insallah. Yillar once pko dediler bana guatrda var. Adetim duzensiz hep. En son doktora 3 4 ay once gitmistim sag yumurtalikta pko baslangici gibi bisey demisti doktor tam pko degil ama fln dedi. Yillarca diane 35 kullanmistim ne derece iyilesti bilmiyorum. Evlenmeden once uzuluyodum hamile kalamicam diye simdi evlendim hergun dua ediyorum insallah olur diye
Bende öyleydim canimmm çok düzensiz adetim. Doğumdan önce 45 50 günde adet oluyordum simdi ise cok sık adet oluyorum. Bebek için sakin stres yapma. Bak göreceksin bi anda gelecek mucizen :) ben 8. Ayimdi hamile kaldim. Ama canim ben hamile kalmadan 2 ay önce 4444 salati tefriciye duasini okudum ve sürekli meryem süresini okuyordum. Bence kesinlikle sende okiAyyy ne guzel ya darisi basima insallah. Yillar once pko dediler bana guatrda voluyorumim duzensiz hep. En son doktora 3 4 ay once gitmistim sag yumurtalikta pko baslangici gibi bisey demisti doktor tam pko degil ama fln dedi. Yillarca diane 35 kullanmistim ne derece iyilesti bilmiyorum. Evlenmeden once uzuluyodum hamile kalamicam diye simdi evlendim hergun dua ediyorum insallah olur diye
Canim benim cok tesekkur ederim. Ben pko dan dolayi cok korkuyorum daha 3 haftalik evliyim ama asla korunmicam ilk bebegim olana kadar :) insallah bende snn gibi sansli olurumcanımm benimde adet olmaya ilk başladığımdan beri düzensizliğim var. kızımdan önce 45 50 günde bir adet oluyordum. doğumdan sonrada sık adet olmaya başladım. doktora gittim pko dan dedi. seni çok iyi anlıyorum bebek istemeye başladıktan sonra çok strese girmiştim. 1 ay geçti olmadı 2 ay geçti olmadı derken 8. ayımda hamile olduğumu öğrendim. pko sadece birazcık geç hamile kalmamıza sebep. stres yapma... gör bak bi anda
Bende öyleydim canimmm çok düzensiz adetim. Doğumdan önce 45 50 günde adet oluyordum simdi ise cok sık adet oluyorum. Bebek için sakin stres yapma. Bak göreceksin bi anda gelecek mucizen :) ben 8. Ayimdi hamile kaldim. Ama canim ben hamile kalmadan 2 ay önce 4444 salati tefriciye duasini okudum ve sürekli meryem süresini okuyordum. Bence kesinlikle sende oki
Karbonhidratı, asitli içecekleri hayatından çıkar. Sabah kahvaltıda bal gibi tatlı şeyler yeme ki gün içinde de şekerini oynatıp sürekli acıktırmasın. Taze yoğurt yap-yaptır, zeytinyağlı yemeklerinle ye. Poğaça, börek vs bunların hepsini bırak. Kendiliğinden bi kaç ayda vereceksin
Benim düzenli yeme alışkanlığım yok çok kötü oluyor bu yüzden. Meseka kahvaltu yapmiyorum canim istemiyor.saat 4 den so ra allah ne verdiyse abur cubur surekli...birde Yemeklerden sonra okadar cnm tatlı istiyorki bildiğin tatlı krizi kendime hakim olamıyorum. Bu yüzden kilo veremiyorum. Tutmaya çalışıyorum kendimi acıkınca elim ayağım titriyor.. önerilerini dikkate alıcam sagol
inş canım... emin ol stres hormonları çok etkiliyor o yüzden hiç bir zaman umutsuzluğa kapılıp stres yapma. biliyorum bu biraz zor oluyor ama mümkün olduğunca kendini rahat bırak... bende ilk zamanlarda çok strese girmiştim ama sonrasında olursa olur olmazsa doktora gider tedavisine baktırırım dedim ve inan o ay kafam daha rahattı. okuduğum dualarında manevi etkisi olduğunu dolayısıyla beni rahatlattığını düşünüyorum...inş tez vakitte sen de alırsın o güzel haberi... sağlıcakla kalCanim benim cok tesekkur ederim. Ben pko dan dolayi cok korkuyorum daha 3 haftalik evliyim ama asla korunmicam ilk bebegim olana kadar :) insallah bende snn gibi sansli olurum
Değerlerin bildiğim kadarıyla normal değerlerde canım.Kızlar bugün adetimin 2. günüydü, kan tahlili yaptırdım. Doktora da adetim bitince gideceğim ama sabırsızlanıyorum
Yorum yapabilecek olan var mı acaba?
E2 : 41
FSH : 4,44
LH : 4,88
PROLAKTİN : 10
TESTESTERON : 0,26
Öyleyse çok sevinirim..Değerlerin bildiğim kadarıyla normal değerlerde canım.
Sanmam canım. Çok düşük ihtimal yanlış çıkması.Öyleyse çok sevinirim..
Bi de korkuyorum özel hastanede yaptırdım acaba sonuçlar yanlış mıdır diye
Bende bi kaç kez emzirirken görmüştüm. Hala bekliyorum canım :)Arkadaslar gece cok.guzel bi ruya gordum icim kipir kipir erkek bi cocugum oluyordu sezeryanla o kadar tatli o kadar guzel ve tontisdiki hala gozumun önünde.İcimde bi umit dogdu cok yakin o günler diye boyle görüp sonra bebek sahibi olan var mi?
Evet rüyası bile çok güzeldiYaaaa cok.guzel bi duygu Rabbim herkese hayirli bi.zamanda hayirli evlatlar nasip etsin.ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?