Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Merhaba kızlar bende pkos ile yaklaşık on yıldır cebelleşiyorum, 26 yaşındayım 46 kilo iken de 56 kilo iken de değişen bi durum olmadı ilaç aldığım zaman adet oldum almazsam olmadım ,sivilcelerim için ilaç tedavi oldum (çok şükür artık yoklar) saç dökülmem için tonlarca tonik bitkisel şampuan denedim maalesef doğum kontrol ilacını bıraktığımda onlarda işe yaramadı yedi aydır bebek istediğim için ilaç içmiyorum bu son ay hariç düzensiz de olsa adet oldum.

Son hormon testi sonuçlarım
FSH: 6
Prolaktin: 35,2
Estreadiol ki bu E2 oluyomuş :72,35
LH :27,28
TSH: 3,54

Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ,bu konuyu baştan sona kadar okudum soğan kürü bal,tarçın,çörek otu kullandım.Günde bir bardak hayıt tohumu kaynatıp içtim bugün son adetimin 24. günü en geç 22. günde geliyodu bu hormonlarla hamile kalabilme ihtimalim yok gibi gibi bir hafta daha bekleyip bana yine doktor yolu düz gider

Değerlerin yüksek canım. İyi bir doktor bulman lazım lh yüksek. Prolaktin için bişey kullanıyo musun

Ya arkadaşlar deliricem.. nasıl bi şey bu? En son 18 kasımda adet olmuşum.. anormal bi durum var, hiç bu kadar gecikmedi şimdiye kadar. Şiştikçe şişiyorum Sinirlerim bozuluyo, ağlamak istiyorum Primolut kullanmıştım, dün bitti. Bekliyorum hala gelecek mi adetim diye. Nolur birileri bi akıl versin. Neler yapıyosunuz? Doğum kontrol ilaçları vs kullanıyo musunuz?

Test yapmadın mı. Yada doktora gitmelisin

Yaşadığım yerde doktor seçebilme şansım yok ve fazlaca stres altındayım bu yüzden adet olunca bi test daha yapılıcak , muhtemelen yüksek çıkıcak yine , hormonlar böyle iken hamile kalmak mümkün degil degil mi ? iki gündür sol gögsümde ağrı var 24 gün oldu adet olmadım olacakmışım gibi ağrımda yok geçen ay 22 günde olmuştu.

Allah verdikten sonra olur. Prolaktin yüksekliği göğüslerde şişkinlik ağrı yapabiliyo.

Sevgili arkadaşlar merhaba fikirlerinizi bekliyorum ben hamile kalmak istiyorum adetlerim cok düzensiz en son adetim 10 Kasım'da olmustum şimdiki adetimde 3gün önce başladı Bebek istiyoruz ateş ölçme yöntemini deniyorum yumurtlamadan sonra ateşim yükseldi yumurtlama gününden tam bir hafta sonra adet oldum fakat ateşim düşmedi bugun adetim 3.günü hala ateşim düşmedi ve ilk iki gün cok yoğun adet gördüm fakat bugun azaldı baya adetim bunub nedeni nedir ? Göğüslerimdeki acı hassasiyet hala geçmedi normalde adet olunca geçerdi normalde ateş ölçme yöntemine göre ateşimde düşmüş olmadı Laz'ım ama hiç düşmedi beden olabilir fikirlerinizi söylermişsiniz

Adet miktarı ve günü zaman zaman değişebiliyo stres mevsim etkiliyo hormonlarınıza baktırdınız mı

Yaaaa kizlar bende pkoyum.bu adet neden gelmez biri bana soylesin.ilac icmeden asla adet olamiyorum delircem yaaaa sonunda?size doktorlariniz sundan dolayi adet olamiyorsun dediler mi?bi sebeb soyledilermi?hormonlarim normal ama olamiyorum isteeeeee ((((((((

Keşke niye olduğunu bilebilsem adaçayı maydanoz sapı denediniz mi bazılarında işe yarıyomuş.

Yok cnim denemedim.sogan denedim iki kere gtirdi reglimi bida yok;(((
Bende evlendikten sonra iyi kötü oluyodum bu ay ne adet belirtisi var nede adet hormonlarım bozuk kafama takıyorum stresliyim.Bende soğan içtim bu ay o geçiktirmiş olabilir mi ki

Bende evlendikten sonra iyi kötü oluyodum bu ay ne adet belirtisi var nede adet hormonlarım bozuk kafama takıyorum stresliyim.Bende soğan içtim bu ay o geçiktirmiş olabilir mi ki

Aynen bende kafayi yemis durumdayim.hic kendi kendime regl hormedim.sayilidir 1 yada 2:/ neden olmuyor cok merak icindeyim glukofen inofolic tiroid ilaci ve devit3 kullaniyorum.daha ne istiyorrrrr inan blmiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…