Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

didem utku sana maşallah diyorum

inşallah sağlıklıca bebeğini kucağına alır büyütürsünn

sarısı bizim başımıza inşallah

olmaz mı çok yardımı oldu yazdıklarının canım çok teşekkür ederim..
Bende de sacede karın bölgemde kilo ve yağlanma var saç dökülmem de 2 yıldır eskiye göre fazla ancak ben hala doktor araştırıyorum bulamadım sen nereye gidiyorsun yazabilir misin bana. Ben hastane de bir doktor bulmak istiyorum ki sonuna kadar tedavimi de doğumumu da o yaptırsın istiyorum...
dün gece farlutalım bitti adetim başlamadı daha feci halde migrenim tuttu sanırım yakınlarda başlar...
tekrar teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Gunaydın kızlar... Ya benım bu sol yumurtalıgımdakı agrı hala gecmedı oksuremıyorum yerden egılıp bısey alamıyorum bıle ve zayıf oldugum ıcın o yumurtalıgımı dısardan dokununca bıle hıssedıyorum sankı.duphaston bugun bıtıyo reglım baslasada baslamasada aramamı ıstedı dr.um ama daha oncemı gıtsem dr. Cok korkuyorum buyuk bı kıstten hıc boyle olmamıstım bu kıst belırtısımıdır onuda bılmıyorum sasırdım neyapcagımı

canım merhaba. ben özel'e gidiyorum. Alsancakta İrenebe'ye...Dr. um Refik Keleş. Bu işi çok iyi bilen bir doktor. Gidiceksem bu gibi sorunlarla hergün karşılaşan bir doktor olsun istedim. biliyorsun orası tüp bebek merkezi. Ücreti 135 TL. Tahlillerimi Kent hastanesinde yaptırdım ama orası çok kazık. Bir dahaki sefere devlette yaptırıcam. Dr. um herşeyi anlatıyor ve her soruma cevap veriyor. Oranın baş hekimi hem...sen hormon testi yaptırmışmıydın? adt olucaksan, 3. günü kan aldırmakta ve baktırmakta fayda var canım. Metformini doktoruna mutlaka sor ve en kısa zamanda Metformin+bebe aspirini tavsiye ederim. Ha birde kiloluysan vermeni tavsiye ederim. Zaten tüm doktorlar söylüyor. Bu çok önemli!

canım hemen git bence bir ulstrasona gir. Ne olur ne olmaz. Hatta herhangi bir hastanenin aciline git derim. Sen Urla tarafındamıydın? Urlaya ya da 9 Eylüle gidebilirsin bence hemen....

canım hemen git bence bir ulstrasona gir. Ne olur ne olmaz. Hatta herhangi bir hastanenin aciline git derim. Sen Urla tarafındamıydın? Urlaya ya da 9 Eylüle gidebilirsin bence hemen....

g.emırdeyım tatlım ya evlenmeden once seferıhısardaydım burda hep ozel polıkılınık tarzında yerler var onlaramı gıtsem kendı dr.mamı soylesem bılemedım

g.emırdeyım tatlım ya evlenmeden once seferıhısardaydım burda hep ozel polıkılınık tarzında yerler var onlaramı gıtsem kendı dr.mamı soylesem bılemedım

gaziemirde iyi bir yer hiç duymadım açıkcası....sen bilirsin canım..günlerdir sürüyor çünkü, önemli olabilir

doğum kontrol hapları yerine METFORMİN daha iyi diyorsunuz yani kesin sonuç

ben hormon testlerimi adetin 3. günü yaptırdım ama doğum kontrol hapı kullanmadığım dönemde yaptırdığım hormon testlerim çok bozuk çıktı. bu sebeple başka iyi bir doktor bulup metformini de soracağım gerekirse tekrar hormon testi yaptırırım. bebe aspirini 1 aydır içiyorum. kilom normal ancak karın bölgemde yağlanma var bunu eritmeye çalışıyorum egzersizle ama nafile... tavsiyelerin için teşekkür ederim.. bu arada ben özele gidemem şu aralar para durumundan.. o sebeple devlet hastanelerini tercih etmek durumundayım..sen yumurtlama tedavisi görüyor musun şimdi?...

Son düzenleme:

valla ben pek iyi durmuda değilim canım yaa, bgn progesteron testi yaptırdım sonuç fena..0,41..yumurtlam olmuyor demek ki..yumurtlamayı sağlayıcı ilaç verecek heralde artık bana doktorum...ama diyorum ki..ya ben 21. günden sonra yumurtluyorsam...onu nasıl bilecez????bi umut işte kızlar...:2::2:

Merhaba kızlar...

Dr. gittim.. Çok şükürki ilaçlar kist falan oluşturmamış herşey normal gözüküyorrr... klomen ve progestan yazdı tekrar ayın 22. sinde tektat gidicem. bu 2. ay bakalım tutucakmı?.. 3 ay sonuna kadar sonuç alamazsak eşime bakıcak ve rahim filmi çekicekkkk amannnnnnnnnnn tanrımmmmmmmmmmmmm dedim dr.ye güldüü korkulacak bişey olmadını söledi... Bakalım hayırlısı olsun artık.. Bu ay düşünmemeye calisicam ve stresten uzan relax olup kilo vermeye calisicam ...
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Hadi bakalım hayırlısı canım..

canım umduunu yıtırme asla bak bana.benım adetlerım nasıl gecıkır son zamanlar ılaçla adet oluyodum son farlutalı içtim yıne adet olmayınca hamıle oldğmu oğrendim çok şükr rabbime.rabbime sığın canım bol bol dua et yaratanda alanda rabbımmm akıışına bırak olacaklar oluyo zaten

metforminin etkisi doğum kontrol haplarından çok farklı. biraz google da araştır canım istersen. seni korunma amaçlı falan değil...

sana kesinlikle katılıyorum canım metformin cok onemlı bide kılo vermek tabıkıdee ben onceden sabah kahvaltı yapardım oglen saat 12gibi zangır zangır titremeye başlardım ama 6aydır metformin kullanıyorum çok şükür oyle bi derdim kalmadı bide dogum kontrolu bırakalı 5ay oldu ve kendılıgınden adet oluyorum artık bu metformının sayesendee

hayır canım, doktorum istediğn zaman gel 2-3 ay yumurta takibi yapalım, olmadı daha sonra klomene geçelim dedi...ben nedense tereddütdeyim hala..yani hazır hissetmiyorum kendimi...benim hedefim ilk önce adet düzenlemek, kilo vermekdi, şimdi yavaş yavaş bebek yoluna gidicem...

Kızlar dısardayım suan ve spor salonlarına bakıyorum kılo cok olmadıgı ıcın platese gıdeyım dedım zayıfta olsam egzersız yapmam gerekıyo aylık 80tl haftanın 3gunu ıyımı fıyat olarak

mrhb kızlar çok yazmışsınız ama şu an okuyamıycamannemler geldi ve şimdi gittler ben hiç bişey anlamadım çok hastaydım aşırı derecede ateşim 38 39dan aşağa inmedi ilaçlarrr iğneler ancak bugün gözüm açıldı bugünde annemler gitti hiç güzel ağırlayamadım hiç bişey yapamadım mutfağa hiç giremedim kendileri yediler içtiler(((( aylardır bu zamanı bekledim teyzem evleneli ilk evime geldi hemde kuzenlerimle ama ((((((( o kadar kötüydümki test yaptım gebe değilim adette olamadım daha gerçi ne zaman düzgün oldumki.aldığım ilaçlar ağır diye metforminede ara verdim gerçi sormadımda dr ama içmiyorum 5 gündür.yarın başlıycam tekrar.moralim 0.

sardunya sen ne yaptın gelısmeler ne

selam minietek, bende pek gelişme yok metformin ve folik asite devam ediyorum..sat 16 ocak..beklenmeyen tarihim yarın...bu ay yumurtladığımı hissettim,kasıklarda aşırı sancı oldu hemen akabinde de o uzayan akıntım oldu,yaklaşık 13 gün önce...ama gebelik var mıdır bekleyip göreceğiz..
sen neler yapıyorsun?

hayır canım, doktorum istediğn zaman gel 2-3 ay yumurta takibi yapalım, olmadı daha sonra klomene geçelim dedi...ben nedense tereddütdeyim hala..yani hazır hissetmiyorum kendimi...benim hedefim ilk önce adet düzenlemek, kilo vermekdi, şimdi yavaş yavaş bebek yoluna gidicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…