- 5 Kasım 2010
- 516
- 134
- 323
mrhb kızlar çok yazmışsınız ama şu an okuyamıycamannemler geldi ve şimdi gittler ben hiç bişey anlamadım çok hastaydım aşırı derecede ateşim 38 39dan aşağa inmedi ilaçlarrr iğneler ancak bugün gözüm açıldı bugünde annemler gitti hiç güzel ağırlayamadım hiç bişey yapamadım mutfağa hiç giremedim kendileri yediler içtiler (((( aylardır bu zamanı bekledim teyzem evleneli ilk evime geldi hemde kuzenlerimle ama ((((((( o kadar kötüydümki test yaptım gebe değilim adette olamadım daha gerçi ne zaman düzgün oldumki.aldığım ilaçlar ağır diye metforminede ara verdim gerçi sormadımda dr ama içmiyorum 5 gündür.yarın başlıycam tekrar.moralim 0.
hayır canım, doktorum istediğn zaman gel 2-3 ay yumurta takibi yapalım, olmadı daha sonra klomene geçelim dedi...ben nedense tereddütdeyim hala..yani hazır hissetmiyorum kendimi...benim hedefim ilk önce adet düzenlemek, kilo vermekdi, şimdi yavaş yavaş bebek yoluna gidicem...
mrhb kızlar çok yazmışsınız ama şu an okuyamıycamannemler geldi ve şimdi gittler ben hiç bişey anlamadım çok hastaydım aşırı derecede ateşim 38 39dan aşağa inmedi ilaçlarrr iğneler ancak bugün gözüm açıldı bugünde annemler gitti hiç güzel ağırlayamadım hiç bişey yapamadım mutfağa hiç giremedim kendileri yediler içtiler (((( aylardır bu zamanı bekledim teyzem evleneli ilk evime geldi hemde kuzenlerimle ama ((((((( o kadar kötüydümki test yaptım gebe değilim adette olamadım daha gerçi ne zaman düzgün oldumki.aldığım ilaçlar ağır diye metforminede ara verdim gerçi sormadımda dr ama içmiyorum 5 gündür.yarın başlıycam tekrar.moralim 0.
Allahım kimseye dermansız dert vermesin şu 5 günde o kadar bunaldımki bebe mebe gelmedi aklıma şükürler olsun daha kötü bi durumumuz yok.yarın başlıycam tekrar metformine.bu akşam yalnızım eşim hala izmirde yarın gelicekkızıyom mızıyom ama ayhhh eşsizde olmuyorr yaa
sardunya
ben çatlatma iğnesı oldum 9 subatta benım de 22 subata adet bakalım ınşallah olur bebeğim ve bebeklerımız
reyyan cnm gecmıs olsunnn metformını kesmeee cnm bu bebek yolunda ılerlememıze yardımcı en önemlı ılacc nasıl yaparda kesersınnn
biricik bence
artık yumurta takıbıne gıt cnm belkıde yumurtaların kendıliğinden gelısıo ama bıraz yardıma ihtıyacı vardır
lütfen dr söyledıgı gıbı yumurta takıbıne gıt
didem utku nasıl gıdıyo
kızlarr neden vazgectınız topıge yazmaktannn
çok yavas ılerıyo sayfalar ...
evet canım biliyorum, yaptırmam gerek takibi. şimdi adetim 2 gün önce bitti. yurtdışından ovulasyon testi almıştım. ilk yarın deniycem. (aslında yarın negativ çıkması gerekiyor, eğer yarın iki çizgi çıkarsa LH'ım düşmemiş demektir) biliyorsunuz bu ovulasyon testleri idrardaki LH ı ölçüyor. negativ çıkarsa yumurtlama günlerimde (kendi tahminimce, süklusumun tam ortasında pozitif çıkarsa) hemen doktora gidicem. bir dahaki ay adetin 3. günü yine kan aldırıcam, ardından rahim filmi çektiricem.
bakalım senin iğne işe yaradımı? merak ediyorum. olmamışsa ne olur üzülme, ilk deneymeydi değilmi? daha bir kaç denemen var.....
gidicem 22 şubata gün alınmıştı ya onu bekliyorum.babane bizdedeğil annemler gelecek diye eltime çıkmıştı orda kalcakmış 1 ayda zaten gidiyo sonra.bende yarın bi bakım yapimmmm eşcazımaa kuaföre gidimm
Günaydın kızlarrrrrr.. dün kan testi vermiştim torid hormonlarıma bakılmıştı..
TSH : 3,6
T3: 2,05
T4 : 1,3
çıkmış hemşire gayet güzel gözüküyo dedi. Dr pazartesi arayıp sorucam ne dicek bilmiyorum ama konuyla ilgili bilginiz varmı??? sizce durum nasıl?
kimsecikler yok gibi....bende biraz evle ilgeliniyim bari....
bende pko var ve ilk aşılamamı yaptıracağım bu hafta ama açıkçası umudum yok...
Sorum şu METFORMİN hakkında nasıl bir ilaç, nasıl kullanıyor kilo problemim var ve veremedim kilo vemeye yardımcı oluyor mu ve hamileyken kullanılabiliyor mu kullanılabiliyorsa neden kullanılıyor çok merak ettim cevaplarsanız sevinirim
bende pko var ve ilk aşılamamı yaptıracağım bu hafta ama açıkçası umudum yok...
Sorum şu METFORMİN hakkında nasıl bir ilaç, nasıl kullanıyor kilo problemim var ve veremedim kilo vemeye yardımcı oluyor mu ve hamileyken kullanılabiliyor mu kullanılabiliyorsa neden kullanılıyor çok merak ettim cevaplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?