Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

geçmiş olsun reyyancım,kendine dikkat et...metformine bence öyle aralıklar verme,yine de doktoruna sor tabi...moralini bozacak bir şey yok..biz her zamanki gibi stres yaparsak tabiki de adetler gecikir..

en doğru seçimleri yapmışsın haklısın belki yumurtan kendiliğinden gelişip büyüyordur en güzeli aşama aşama takip edip görmek inşallah ben de bu yollardan geçeceğim ama önce senin yaptığın gibi adetlerimi düzene koymalıyım ben de...

geçmiş olsun canım. metformine devam ve bekle dicem herzamanki gibi...şimdi zaten vücudun ağır bişey geçirdi....bunca ay bekledin, sabırlı ol...artıkda doktora git, tammammııı???!!!!

sardunya

ben çatlatma iğnesı oldum 9 subatta benım de 22 subata adet bakalım ınşallah olur bebeğim ve bebeklerımız

reyyan cnm gecmıs olsunnn metformını kesmeee cnm bu bebek yolunda ılerlememıze yardımcı en önemlı ılacc nasıl yaparda kesersınnn

biricik bence

artık yumurta takıbıne gıt cnm belkıde yumurtaların kendıliğinden gelısıo ama bıraz yardıma ihtıyacı vardır

lütfen dr söyledıgı gıbı yumurta takıbıne gıt

didem utku nasıl gıdıyo

kızlarr neden vazgectınız topıge yazmaktannn

çok yavas ılerıyo sayfalar ...

Allahım kimseye dermansız dert vermesin şu 5 günde o kadar bunaldımki bebe mebe gelmedi aklıma şükürler olsun daha kötü bi durumumuz yok.yarın başlıycam tekrar metformine.bu akşam yalnızım eşim hala izmirde yarın gelicekkızıyom mızıyom ama ayhhh eşsizde olmuyorr yaa

CNM ÇOK GECMIS OLSUNN

eşsiz olur mu hiç

cnm sen dr gidecekmısın ne zaman gıdeceksın hadı ama birşeyler yap

üzme kendını babanne sızdemı hala

gidicem 22 şubata gün alınmıştı ya onu bekliyorum.babane bizdedeğil annemler gelecek diye eltime çıkmıştı orda kalcakmış 1 ayda zaten gidiyo sonra.bende yarın bi bakım yapimmmm eşcazımaa kuaföre gidimm

evet canım biliyorum, yaptırmam gerek takibi. şimdi adetim 2 gün önce bitti. yurtdışından ovulasyon testi almıştım. ilk yarın deniycem. (aslında yarın negativ çıkması gerekiyor, eğer yarın iki çizgi çıkarsa LH'ım düşmemiş demektir) biliyorsunuz bu ovulasyon testleri idrardaki LH ı ölçüyor. negativ çıkarsa yumurtlama günlerimde (kendi tahminimce, süklusumun tam ortasında pozitif çıkarsa) hemen doktora gidicem. bir dahaki ay adetin 3. günü yine kan aldırıcam, ardından rahim filmi çektiricem.

bakalım senin iğne işe yaradımı? merak ediyorum. olmamışsa ne olur üzülme, ilk deneymeydi değilmi? daha bir kaç denemen var.....

yok cnm daha bellı değil 9 subatta yumurta 21,9 du ogun ovıtrelle çatlatma iğnesı oldum
ayrıca subat basından berıde ates ölçüyordum 36,0 -36,4 arası ılerlıyordu dun sabah 37,0 dı bu sabah da 36,7 çıktı yanı bundan sonra beklemedeyım gün aşırı .. olsun demıstı dr öle işte devam bakalım neler olcak ...

ayyy ıyı bababnne de yok ne güzel kendıne de bak kocişinede

Günaydın kızlarrrrrr.. dün kan testi vermiştim torid hormonlarıma bakılmıştı..
TSH : 3,6
T3: 2,05
T4 : 1,3
çıkmış hemşire gayet güzel gözüküyo dedi. Dr pazartesi arayıp sorucam ne dicek bilmiyorum ama konuyla ilgili bilginiz varmı??? sizce durum nasıl?

evet canım pek bişey yok gibi gözüküyor ama bunun PKO ile ilgisi yok.
Önemli olan hormonlar PKO da LH ve FSH...daha sonra progesteron, testesteron vs vs

bende pko var ve ilk aşılamamı yaptıracağım bu hafta ama açıkçası umudum yok...
Sorum şu METFORMİN hakkında nasıl bir ilaç, nasıl kullanıyor kilo problemim var ve veremedim kilo vemeye yardımcı oluyor mu ve hamileyken kullanılabiliyor mu kullanılabiliyorsa neden kullanılıyor çok merak ettim cevaplarsanız sevinirim

merhaba
ben de bu ilaçları şu ana kadar bilmiyordum forumdaki biricik arkadaşımdan öğrendim insülin direnciyle ilgili bu ilaçlar önce insülin direncinize baktırabilirsiniz. endokrin bölümü ilgileniyor hormonlar ile.. daha sonra gerekli ise zaten doktorunuz size bu ilacı yazacaktır. ben de gideceğim kilo vermede yardımcı oluyormuş bir de gebeliğin ilk 3 ayı içiliyormuş bebe aspirini de gebelikte pko hastalarına veriliyor. gebelikte pko hastalarının çoğunda gebelik şekeri riski olduğundan bebek düşmesin diye önlem olarak doktorlar veriyor metformin (glifor) tarzı şeker hastalarının kullandığı hapları...umarım yardımım olmuştur...ama kafanıza göre alıp içemezsiniz mutlaka doktor vermeli belki sizde insülin direncine göre ihtiyaç yoktur ya da vardır, ne kadar verilmeli bunları doktor bilir
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...-vs-kullananlartecrubelerimizi-paylasali.html
bu linkte biricik arkadaşımızın yazdıklarını bulabilirsiniz

Son düzenleme:
Aslında ben öğrenmek istedim doktoruma da soracağım muhtemelen bana da gebelik olursa yazacaktır eğer aşılamam tutmazsa ara verip biraz kilo vermeyi düşünüyorum o yüzden sordum çok sağol

slmlar... Canım dr.un neden dırek asılamaya gectı dıger tedavı yontemlerını denemeden bıde kılo problemın varmıs bence oncelıkle metofrmıne baslaman gerekıyodu bu ılac kılo vermenede yardımcı oluyo.bızde tedevı asama asama oluyo bence senın dr. Kısa yolu secmıs.

slm kızlar topik ne kadar sakinleşmiş bu aralar ben hastayım diye herhalhiçbişey yiyemiyorum yaaa 67 kilo inmişim bu hastalığın en güzel yanı bu olsa gerek ahh 7 8 kilo daha versemmm vee çıtırcık olsamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…