slm kızlar topik ne kadar sakinleşmiş bu aralar ben hastayım diye herhalhiçbişey yiyemiyorum yaaa 67 kilo inmişim bu hastalığın en güzel yanı bu olsa gerek ahh 7 8 kilo daha versemmm vee çıtırcık olsamm
Aslında şimdiye kadar hep yanlış doktorlardaydım diye düşünüyorum çok aşırı kilolu değilim ama biraz da takıntım var diyebilirim daha önceki doktorumuz direk tüp bebek demişti şimdiki doktorumuz değerlerimizin kötü olmadığını söyledi yani aslında kısa yolu seçmedi
kızlar ya farlutal biteli 3 gün doldu regl başlamadı delireceğim gerildim iyice tel gibi
bu arada reyhancım geçmiş olsun
forum çok sakin bu aralar....
iyileş reyhan bak kilo da vermişsin ne güzel geri alma sakın o kiloları...
22 şubatta doktora da gidiyormuşsun hayırlısı inşallah bakalım neler diyecek...
canım, inşallah....senin hormonlarda pek sorun yokdu, onu hatırladım da..adetin nasıldı canım?
ben bugünlerde çookk sıkıldım....ara sıra geliyorlar bana nedense
evet canım pek bişey yok gibi gözüküyor ama bunun PKO ile ilgisi yok.
Önemli olan hormonlar PKO da LH ve FSH...daha sonra progesteron, testesteron vs vs
kızlar merhaba..öncelikle sevgililer gününüz kutlu olsun,kandiliniz de mübarek olsun :)
son adet tarihim 16 ocak..29 ocakta da yumurtlama belirtisi olan akıntıyı gördüm..zaten o akıntıdan önceki birkaç gün kasıklarım feci halde ağrıyordu..yani tahminime ve hislerime göre bu ay yumurtladığımı düşünüyorum...Henüz adet olmadım..ve son birkaç gündür grip vb olmadığım halde vücut ısım 37'nin altına düşmüyor.Sizce bu gebelik belirtisi olabilir mi?
bu ay biraz daha rahat hissediyordum kendimi ama şimdi regl zamanı bir gün geçince yine heyecanlandım ve bunu düşünmeden edemiyorum..
bir de iki gün önce birden bire gelen bir bulantı oldu,çok şiddetliydi çıkaracakmışım gibi ve sonra da aniden geçti..bu kadar hızlı belirti verir mi?
kızlar merhaba..öncelikle sevgililer gününüz kutlu olsun,kandiliniz de mübarek olsun :)
son adet tarihim 16 ocak..29 ocakta da yumurtlama belirtisi olan akıntıyı gördüm..zaten o akıntıdan önceki birkaç gün kasıklarım feci halde ağrıyordu..yani tahminime ve hislerime göre bu ay yumurtladığımı düşünüyorum...Henüz adet olmadım..ve son birkaç gündür grip vb olmadığım halde vücut ısım 37'nin altına düşmüyor.Sizce bu gebelik belirtisi olabilir mi?
bu ay biraz daha rahat hissediyordum kendimi ama şimdi regl zamanı bir gün geçince yine heyecanlandım ve bunu düşünmeden edemiyorum..
bir de iki gün önce birden bire gelen bir bulantı oldu,çok şiddetliydi çıkaracakmışım gibi ve sonra da aniden geçti..bu kadar hızlı belirti verir mi?
canım kan testi adet gecikmesinden 12-13 gün sonra diyorlar genelde...bulantı bu kadar erken gelmez sanırım ama o kadar garip şeyler oluyorki bazen, mucize gibi....
şimdi sakin ol ve bir kaç gün daha bekle derim...başka nediyim canım ya, işte böyle umutlanıyoruz bizler, sonra hüsran olmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?