Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bunu bir kaç kere duydum...yani çok sık kanaması olan PKO hastalarını....
fazla bilgim yok. hormon testi yaptırman şart ama teşhis konması için

canım hormon testlerim normal çıkıyor benim ya,bugün ultrasonla baktı polistik over dedi geçti,birde hap verdi,ya yanlış gördüyse ya o gördüğü başka birşeyse,offf

ben de bir buçuk yıllık eviliyim geçen aylarda çocuk düşünmeye başlamıştık ki bende de ara kanama oldu. doktora gittim ve minik bir kist var dedi adetin 3. günü gel dedi o gün gittim hormonlara bakıldı Lh Fsh nin iki katına yakın çıktı. Ancak kist erimiş dedi. kist erimesine rağmen polikistik over teşhisi kondu. doğumkontrol hapı verdi ancak kullanmıyorum doğal yöntemler denemeye çalışıyorum. inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür...

Günaydın kızlarrr çok canım sıkıldı yineee

dün akşam kanamam başladıı adet oluyorum

dr. arıcam bugün bakalım ne dicek?

Canım ben de pko hastasıyım. Ama ben senin yaşadığın gibi belirtiler yaşamadım. PKOde senin yaşadıkların oluyor mudur bilemiyorum o yüzden. Senin sorduğun sorulardan en azından birinin cevaplamak adına: ben de kilolu değilim, tüylenmem ve sivilcelenmem de yok. Sadece adetim gecikiyordu. Doktorların bana söylediği tam olarak bir PKO hastası değilsin ama PKO var. PKO tanısını ultrasonda bakarak koyuyorlar. -baktıklarında yanyana ufak ufak tespih gibi dizilmiş yumurtalar görüyorlar- Bana bazı hormon ve şeker testleri yapıldı. Sonuçta tokluk şekerimin düşük olduğu ortaya çıktı. Belki senin de hormonlarında ya da şekerinde bir dengesizlik vardır. Sakın moralini bozma. Ben de geçen sene bir düşük yapmıştım. Şu an 6 haftalık hamileyim. Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin.

evet canım bu ay klomen ve progestan kullandım.. dr.de aradım üzüldü ama yapcak bişi yok gel bakalım yarın dedi yarın 9 da randevum var gidicem bakalım ne dicek hayırlısı olsun artık takmamaya calisicam..

evet canım bu ay klomen ve progestan kullandım.. dr.de aradım üzüldü ama yapcak bişi yok gel bakalım yarın dedi yarın 9 da randevum var gidicem bakalım ne dicek hayırlısı olsun artık takmamaya calisicam..

bende üzüldüm cnm ama umarın en kısa zaman da hayırlısıyla gebe kalırız hepimiz inşallahh üzme kendını Allah bılıyor doğru zamanı gelicek o zaman dua edelim yapcak başka birşeyimiz yok

amin canım o kadar mahrum byerdeyımkı gıttığım doktora mecburum resmen geç döllenme sebebıyle kalp atışını duyamadık bebşişin çok yenı olduğundan 3 hafta sonra gel dedı onu beklıyorum gidince sorarım bebe asprını olayını kullanmıyorum sadece vıtamın hapı verdı gunde bır tane içiyorum

didemutku bbebişin hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza inş.

Tebrik ederim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Yalnız bişey diycem 3 hafta sonra mı gel dedi dr un sana?Çok uzun değil mi canım?Kaç haftalık bebişin şu an?

Tebrik ederim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Yalnız bişey diycem 3 hafta sonra mı gel dedi dr un sana?Çok uzun değil mi canım?Kaç haftalık bebişin şu an?

amin canım işte bılemıyorum kaç haftalık olduğunu adetlerim düzensiz oluyo benım çunku 50 gunde fılan ancak pko olduğundan ,kan değerim 14300 çıkmıştı ama bu kaç kahtalık olurkı sanırım 5 haftalıktı 8 haftalıkken en geç gözükğr dedi dktr kalp atışı 3 hafta ondan demiş olabılır valla canım.sen ne durumdasın baharıcm

didemutku tebrik ediyorum allah tamanına erdirsin sağlıklaa...
dua et bizim içinde bol bol..

dualarım sızınle canım benim..ama asla düşünmeyın ben ocak ayında hiç düşünmedım nerdeyse hayatımı yaşıcem bu ay dedim.alışverişler yemeler içmeler gezmeler herşeyı yaptım düşünmemek için sadece adetım için dr farlutal verdi içtim 15 gun fılan olmayınca o arada düşündüm hastalık ilerledimi noluyo falan dıye hastaneye gıttım ve hamıle olduğumu oğrendim inanamadım halada inanamıyorum çok şülkür rabbıme allahım sağlıklı bişekilde nasip eder inş bana ve hepimize kızlar.rahat olun bence.pozitif düşünerek hemen kalırsınız ınan ben tedavıyede başlamamıştım daha oldu rabbım nasıp edince gerisi yalan kızlar sualarım sizinle banada bol bol dua edin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…