Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

merhaba canım evet PCO belirtisi tuylenme de var özellikle göbek göğüs kadın dogumcuya adetinin 3.günü gidersen doğru bilgiyi alırsın
Evet canim benimde oyle cok tuylenme oluyor adetim ilk iki gun agrili geliyor yogun bi sekilde benimde 5 6 gun suruyor sonra az geliyor

Merhaba bayanlar pco oldugumu ogrendim ama adet duzensizligim yok 28 gunde bir oluyor.acaba bebege engel bir durum mu cok moralim bozuldu.sogan kurune basladim faydasi oluyor mu ki

Merhaba bayanlar pco oldugumu ogrendim ama adet duzensizligim yok 28 gunde bir oluyor.acaba bebege engel bir durum mu cok moralim bozuldu.sogan kurune basladim faydasi oluyor mu ki
Canım niye moralini bozuyorsun ki birincisi çok sağlıklı kadınlar bile çocuk sahibi olamayabiliyorlar bu hastalığa falan bakmaz yani ikincisi pko gebeliğe engel değil ve çocuk konusunda tedavisi basit olan bi hastalık ben on küsür senedir bunu çekiyorum yeni evlendim tedavi görüyorum inşallah olacak bunu kendine sıkıntı yapma pko olup hiç tedavisiz hamile kalanlar bile var

Haklisin canim Allah ne yazdiysa o olur tabikide ama 4 aydir bebek dusunuyoruz aslinda ama olmayinca morali bozuluyor insanin peki sogan kuru fayda ediyor mu ki

Haklisin canim Allah ne yazdiysa o olur tabikide ama 4 aydir bebek dusunuyoruz aslinda ama olmayinca morali bozuluyor insanin peki sogan kuru fayda ediyor mu ki
Ben yaptım onu bana pek bi etki etmedi ama faydasınıda gören çok herkesin yapısı farklı sonuçta ben zayıfladım hormonlar düzene binmeye başladı senin hormonların ne durumda lh fsh baktırdın mı?

Ilk defa bu ay gittim doktora adetin 3. Gunu tekrar gdicem hormonlara bakicak kilolu degilim ama anlamadim yinede nasil olcak

Aynen ulturasona bakarak soyledi
Anladım kist görmüştür tahlilde ver tam net belli olur ama boşuna canını sıkma pkoda hamilelik biraz geç olabiliyor ama oluyor hem bu ayda olmadı diye sitreste yaparsan bu daha kötü sitres yapma başka bi doktorada görün istersen bende pko var bende iki aydır korunmuyorum adetim düzenli ama olmayınca klomen başladık şimdi yumurtam oluştu b tane yarın çatlatma iğneside yaptıracam bakalım allah ne der sonrasına allah istedimi verir hastalık falan işin bahanesi canım merak etme rahat ol sende daha yeni başlamışsın benim gibi bende öyleyim ama hemen tutacak diye bişey yok

Aynen kist var insallh bakalim hayrlisi olsun hakkimizda

PCo lu arkadaşlara testere dişli aslan pençesi ve inofolic combiyi tavsiye ederim.doktorunuza inofolic i sorabilirsiniz korkmayın bende düzenli adet olan PCO luyum sadece sac dökülmesi ve tüylenme var

PCo lu arkadaşlara testere dişli aslan pençesi ve inofolic combiyi tavsiye ederim.doktorunuza inofolic i sorabilirsiniz korkmayın bende düzenli adet olan PCO luyum sadece sac dökülmesi ve tüylenme var
Bende kullanıyorum testere dişli aslan pençesi kürünüde yapmıştım işe yarıyor gerçekten soğan bende etkili olmamıştı ama bu işe yaramıştı bide agnucaston kullanıyorum

kadın doğum cnm sana doğum kontrol hapı verir büyük ihtimalle pko varsa ğko en iyi gelen miş

Aynen ulturasona bakarak soyledi
Ultrasona bakanda var vajinal muane yapip pko oldugunu soyleyende var zaten pko ikisindede belli oluyormus ultrasonda baktiklarinda bana karnima bastirdi eliyle sonra ultrasonla bakti polikistik over var dedi baska doktora gittigimdede vajinal muaneyle bakti sende polikistik over var demisti

Kzlr tedavi görüyorum hamile kalmak için yumurtalıkların incirleri gelişti iğne ölçme pazartesi incirleri havuca devam etsem bir arada birşey olur mu

Merhaba kızlar bende de pko var. Uzun zamandır zayıflamaya çalışıyorum. Olmuyor dr zayıflamam gerektiğini söylese de dün ilacı zorla yazdı artık. Progestan verdi 7 gün her akşam iç dedi. Sonrada adet in 5. günü klomen e başlıyacağım. Bu arada kg vermeye devam etmem lazım. Progestan kullanan var mı içinizde?

Kızlar bnde pcoluyum yumurtalığım gelisiyo 19 mm olmuş incir ve havuç kürü başladım çatlasın die geç mı başladım yoksa etki eder mı yumurtalığım 19 mm olduktan sonra çatlaması için iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…