Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

cnm kilo vermesi için pko insülin direnci bakıolar tahlil yaptımı doktor

Merhaba hanımlar bende pkoluyum maalesef adeti geciktiğinde sevinemeyenlerdenim benim adetim 8 gün gecikti geçen ay soğan kürü dnedim acaba etkisi var mıdır sadece ara ara kasık batması ve göğüs şişliğinden başka belirtim yok akıntım vardı o da kesildi doktor yumurtan çatlamış deri ama kan testi negatif sizce napmalıyım m tarlusal verdi

Soğan kürü bende de gecikme yapmıştı.Biraz daha bekleyip idrar testi yapabilirsin.

Kızlar meraba, bende pkoluyum bu ay gonal f 450 75 ml e geçti doktorum yumurtalarim aşırı uyarildi fazla oluştu malesef catlatma iğnesi vermedi doktor riskli olur dedi..kanamam başladı adetimi daha 14 gün var gittim kist olmuş 3-4 tane ondanmis ..şimdi martta adet olmayı beklicem bu durumda olan varmı hic..normalde doğum kontrol hapı veriliyomus diye duydum kist için bana hiç bişey vermedi bi tavsiyeniz varmı ..?Bugün soğan suyuna başladım..

Günaydın hanımlar

Benim başıma Tuaf bişey geldi ben iki ayrı markada gebelik testi yaptım ikisinde de 4 5 saat sonra çizgi çıktı böyle acayip bişey yaşayan var mı

Merhaba canım pkoda yumurtlama kaynaklı kist oluşuyor zaten o sebepten bide gebelik isteniyorsa vermiyorlar bende pkoluyum benimde geçen aydan oluşmuştu bi tane önemi yok tahlil isteyecem eğer değerler normal çıkarsa klomen başlayalım ded çok şükür lh fsh normal çıktı ve bugün klomene başladım rabbim yardımcımız olsun

Kızlar o kadar çok mesaj varki şuan vaktim yok bakamadım pek ama lh ve fsh sorunu için agnucaston tavsiye ederim size benim daha bir hafta olmadan 10 civarı olan değerimi 5 e kadar indirdi çok şükür bende pkoluyum bebek için tedaviye başladım daha yeni benimki inşallah sonuç alırız ha bide adet görebilmek için kilo vermek çok önemli biraz zor oluyor ama benim şuan 7 kilo bi fazlam kaldı o da takıldı gitmiyor 17 kiloda verdim kilo verince ilaçsız adet olmaya başladım

Herkese merhaba kızlar ben yeni dış gebelik geçirdim sağ taraftan henüz bilmiyorum ama sanırım sağ tüp tıkalı sol overda pco ymuş bilmiyordum adetlerim hep düzenli sayılırdı diyebilirim dr Yen'i söyledi ultrasondan. Pco su olup adetlerin düzenli olması oluyor mu? Yada ben hep her ay dış gebelik olan taraftan mı yumurtlamış oluyorum?

Hmm anladım canım bende kanama var 3 gündür adet tarihimede var daha..doktor ara verelim dedi rahim duvarın çok incelmis dedi..

Hmm anladım canım bende kanama var 3 gündür adet tarihimede var daha..doktor ara verelim dedi rahim duvarın çok incelmis dedi..
Biraz dinlendir kendini ve sitres yapma zor biliyorum ama sitreste bünyeyi altüst ediyor rahat olmak gerek ben bu ay çokta bi zorlamıyorım kendimi açıkcası geçen ay çok sitres yapmıştım ya olmazsa diye bu ay rahag davranıyorum kısmet diyorum ilaçta başladık dizginliyorum kendimi zaman alacak belki ama olacak kendimi buna inandırdım ben iyi geliyor bide bol bol zikir çekiyorum oda rahatlattı

Evet pko olup adetini düzenli gören var benimde düzene bindi zayıflayınca hatta kuzenimde pkolu adetleri hep düzenlidir bu sebepten teşhiste çok geç koyulmuştu farketmediler onda sadece biraz kilo problemi oldu çok aşırı değil tabi

Canım teşekkür ederim şimdi tek overda pco olunca hep diğer taraftan mı yumurtlama oluyor bu durumda

Canım teşekkür ederim şimdi tek overda pco olunca hep diğer taraftan mı yumurtlama oluyor bu durumda
Canım pkolularda gecikmelide olsa yumurtlayabiliyor bizim bi komşu hiç adet görmedi beş ay kadar adeti gelmeden hamile kaldı oda pkolu 5 buçuk aylık hamile sadece yumurta büyümüyor yumurtalıkta kalıyor yani doktor bans öyle demişti benim çok cüzzi miktardaymış kistlerim sen yumurtluyorsun ama yumurta büyümüyor büyük ihtimalle demişti yumurtlamasan kist çok fazla oluşurdu diyede eklemişti hatta

Kaç senedir tedav görüyorum bu pko karışık bi syı diğerini tutmuyorki önceleri ilaçla adet oluyordum bırakınca gecikiyordu doktora gidiyordum yumurtlaman tam olmamış kiste dönüşmüş lh ve fsh yüksek buda adetini engelliyor diyip ilaç verip gönderiyordu şimdi gittiğim doktor takip ediyor çokta güzel yumurtlamışsın diyor hormonlar normal ama bu kezde yumurta döllenecek kadar büyümüyor bu sebepten klomen başlattı büyütelim biraz dedi adeti düzenli olanda yumurtlama oluyor diye biliyorum yani doktorun bana dediği bu ne kadar doğru bilemem benim şimdi düzenli oluyor ama büyüme sıkıntılı e2 de düşük benim

Hatta bana biraz beklesek kendide tutar ama yaşın 31 madem istiyorsun hızlandıralım biraz demişti

Haklısın canım benimde biraz rahat bırakmam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…