Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Merhaba arkadaslar pco luyum 23 yasindayim 12 yasimda regl oldum o gunden bugune kadar bu hastalik hep benimle ve bazen kendimden nefret edecek düzey de duzensiliklerim oluyor 5aylık evliyim bu yuzden hiç korunmadim şans işte hemen hamile kaldım ama 8 haftalık bebeğimi kaybettim çok kötü oldum zaten evliligime adapte olmakta zorlanıyordum üstünede bu durum beni çok dahada zorladı psikolojik olarak çöktüm sanki 40im bitti kanamam oldu ve 8 gün sürdü tam bitti ertesi gün tekrar oldu ara ara olup 2 gün bitiyor tekrar oluyor 20 gündür ara ara kahverengi kanamam oldu doktora gitmedim kasiklarimda feci kramplar oluyor buna benzer bir deneyimi olan varsa lutfen yardımcı olabilir mi bana çünkü artık kadinligimdan nefret eder oldum

Canim soğanı denedin mii?

Canim soğanı denedin mii?
Hayır denemedim ama soğan kabuğunun adet söktürücü olduğunu duymuştum düğünden 10 gün önce denemistim onu oldu ve zaten dugunden 5 gun sonrada hamile kalmisim hamile kaldığım süreçte yerleşme kanamam olmuştu su anda korunmadigimiz icin birsey denemek istemiyorum acaba yine yerleşme kalmasımi diye test yaptım negatif çıktı bir kaç gün daha devam ederse doktora gidecem nasıl bir illet bu böyle kurtulamadım bundan

Hayatım ilacı yok pis bı hastalık bu. Ama ümitleri kaybetmek yok.

Kızlar sizinle bir bilgiyi paylaşmak istiyorum jinekolog bir akrabam vardı onunla bu konuyu konustugumda bana genelde dr. Hastayi bu konuda net bilgilendirmiyor hasta psikolojik olarak kendini kötü hissetmesin diye ama bizim gibi pcolu hastaların %98lik kısmı ömür boyu bununla mücadele ediyormuş ve tedavisi yok sadece çocuk istemeyenlere doğumk. Hapı veriyor kistleri büyümesin diye bekarlarada adet söktürücü her ay adet kanamasından 4 gün önce falan oda yumurtaları rahatlaması açısından yani bunu takinti haline getirmeyip omur boyu bunu kabul ederek yasamak en dogrusu gelelim pcolular kısır olur kismina kısırlık sadece çok asiri kilolu bayanlarda ve bu hastalıkla beraber diyabeti yukselenlerde olur ki onlarda bir yerde avantajlı çünkü çok yumurta sayısı çok çocuk demek (tek farkla bizim gibiler dengesiz çatlatıyor yumurtayı) kilo verdikleri zaman yine şansları oluyor diyor zayıf olanlar tabi daha şanslı ayrica pcolular kısır kalır asla hamile kalamaz diye birşey yok hepsi abartma benim ilk denememde oldu buda bir kez daha tedavi olmadan çok şükür hamile kalabileceğimi gösteriyor sağlıklı beslenmek çok önemli çocuk dusunsenizde dunmesenizde folik asit yani multivitaminleri hayatınızdan eksik etmeyin karbonhidrat hayatınızdan cikartin kilo almamaya dikkat edin ki bu da yumurta catlamalarini daha kolay hale getiriyor nasipte varsa oluyor nasipte yoksa normalde olsanız olmuyor sakın moralimizi bozmayalim bozanlarada izin vermeyelim eminim pcolu arkadaşlarımın çoğu benim gibi takıntılıdir işte biz bu yuzden böyleyiz bırakalım takıntıyi

Ne guzel anlatmissin yaa

Bebeğim bana bahseder misin nasıl yapcsm soğan kürü
Tatlış hemen anlatıyım. Orta boy kahve rengi kabuklu soğan al. 2bardak içme suyunu kaynat kaynayan suya bir soğanın kabuklarını soy. Soğanı 4e bölüp suya at.kapağı kapat 5dkika daha altı kısık kaynasın. Sonra altını kapat. Ilıyınca süz ve iç. Bende gunde bı kez ac karna 15gun yaptım.16.gun regl oldum. Dene

Hay Allah gönlüne göre versin inşallah senin. Ne güzel de anlatmış kuzucum benim ya.. Peki ne zaman içmeye başlıyım?

Hepimizin inşallah canim. ben adet tarihim belli olmadığı için rastgele başladım. Bence yarin sabah basla sende. Birde hayıt tohumu diye bişey okudm aktTdan aldim. 10tl. Bayada var içinde şimdi onu yapıyorum bakalm inşallah bebiş için.

Ay bnde başlıyım sabah bitanem. Adet mi olabiliyoruz Allah aşkına? Değşik insanlarız ya. İsyan değil ama imreniyorum adet olavilen doğurabilrn kadınlara

Ay bnde başlıyım sabah bitanem. Adet mi olabiliyoruz Allah aşkına? Değşik insanlarız ya. İsyan değil ama imreniyorum adet olavilen doğurabilrn kadınlara
Sorma... işte soğan adet söktürüyo ilaç kullanmaktansa doğal bişey. Ve rahimdeki iltihaplari attığı da söyşeniyo. Hayıtta gebeliği kolaylaştiriyomuş bakalım bende yoruldum bisürü sey içmekten

Valla bende oyle gunleri bile sansmayan insanlar var imreniyorum yaaa bizimkiler kafasina gore

Valla bende oyle gunleri bile sansmayan insanlar var imreniyorum yaaa bizimkiler kafasina gore
Annemde öyle 50yaşnda hatun. 14ünden 14üne annem reglidir. Ben hiç bilmrm insan gibi adet olym. Rabbbiiiiim bizleri de kadınsılaştııııır :)

Çok sağol gülüm. Birbirimize müjdeleyelim inşllah :)

Annemde öyle 50yaşnda hatun. 14ünden 14üne annem reglidir. Ben hiç bilmrm insan gibi adet olym. Rabbbiiiiim bizleri de kadınsılaştııııır :)
Boyle gunu gununde olanlar varya cok sansli biz iki kardesiz ikimozinkide kafasina gore saka gibi ya :))) insallah vnm insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…