Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kzılar benimde size bir sorum olacak yaa ben 30günde adet oluyoırdum son 4aydır düzenli bir şekildee bugun 34günüm ama hala adet olmadım bide grip oldum ilaç kullandım acaba onun etkiside mi var analamdım bidee c.tesi acayıp bir miğde bulantısı oldu ve 3kez istifar ettim çok özür bu griptenmı acaba

minietek ve ecrin;
teşekkür ederim cevap için :) test yaptırmaya hazır değilim sanırım...biraz daha bekleyeyim..şu ateş işi aklımı karıştırdı,çünkü normalde benim grip olduğumda bile çok zor ateşim çıkar..yumurtlama döneminde vücut ısısının yükseldiğini biliyordum da acaba adet döneminde de ya da hamilelikte de yükseliyor mu onu merak ettim doğrusu :)

bende dün ovulasyon testi yaptım. LH ımı merak ettim. )ovulasyon testleri idararda LH oranını ölçüyor) aslında tek çizgi olması gerekiyor, LH tam verimli günlerde artıyor. (vücut ısısı gibi yani) valla 1 çizgi tam çıktı, 2. çizgi silik çıktı! test bile şaşırdı yani

sadece tek çizgi çıksaydı sevinicektim çünkü adetim bir kaç gün önce bitti, normali öyle olması gerekiyor çünkü, yani LH ın düşük olması gerekiyor...

Bana göre bu LH ım hala yüksek ve bu testlerin PKO lılarda pek işe yaramadığını gösterdi! zaten o ovulasyon bilgisayarlarında da PKO hastaları için tavsiye edilmez yazıyor. Çünkü bizim LH hep yüksek zaten

yanı yumurtaldıgımızı anlamamız tek yolu doktor kontrolu hee

evet canım LH ve FSH ın orantısız olduğu için düşük riski oluyor bizde. Bilinçli doktorlar ve nerdeyse tüm Avrupa hamileliğin 3. ayına kadar metformin ve bebe aspirini kullandırıyorlar.

canım, ben artık süklusumu takmadığımdan beri tak diye 29 günde geliyor. nasıl olsa metformin işe yarıyor, ha 2 gün ha 3 gün gecikme diye şartlandırmıştım kendimi...beynimi rahat tutuyorum o konuda...

haklısın, biliyorum bunları söylemene bile gerek yok aslında...ben her adt olduğumda bile seviniyorum, allahım çok şükür diyorum....napiyim canım ya...bizim işimiz zor....ama bunların hepsini atlatıcaz......

banada cvp verirmisin biricikkkkkk

geçmiş olsun,gripten de olabilir canım,ben üşüttüğümde genelde midem bulanır,virütik bir rahatsızlıksa mide bulantısı yapar..ama tabi hamile olma ihtimalin varsa o da olabilir..inşallah öyledir
off test yapmamak için bütün gün bütün gece burda sizlerle konuşmam lazım sanırım :) yalnız kalırsam test yapacakmışım gibi geliyor :))

yanı yumurtaldıgımızı anlamamız tek yolu doktor kontrolu hee

hhıımm aslında vücut bazal ısı ölçmek le birlikte, kendi vucüdunu tanıma ve izleme de var tabi. bazen kadınlar yumurtladıklarını hissediyor, kasıklarda hafif adet sancısı gibi oluyor. servikal beyaz akıntıyı da izlemek lazım. bunların hepsi yumurtlama belitrisi....

tabi tam teşhis doktorda

evet atlatacağız :) tek tek hamile kalacağız burada inşallah :)) evet o ovulasyon testleri bizde işe yaramaz..bizim için tek çare her ay gün aşırı ilişki ve sıfır stres :) o da nasıl olacaksa :)

tabiki canım, grip de etkier....bu aralar herkez grip ve bende olmuştum, çok ağır bişey geçiriyor vucüt....bakın yalancı hamilelik diye bir şey var, çok komik ama insanın psikolojisi nasıl etkiliyor...çok aşırı hamile kalmak isteyen bayanlarda ya da hamile kalmaktan korkan bayanlarda, vücut ham,le gibi semptomlar veriyormuş, 1. adet kesiliyor ve 2. bulantı bile oluyor.

lütfen şu videoyu izleyin arkadaşlar..ne garip değilmi???

Yalancı gebelik nedir? - UZMANTV

kesinlikle :)) zaten artık eşim bile benimle dalga geçiyor,geçtiğimiz aylarda adet gecikmesinden sonra test yapıp negatifi gördükten bir iki gün sonra adet oluyordum :) sonraları testlere inanmayıp soluğu doktorda alırdım,bişeyin yok deyince regl olurdum :) eşim sen bu beyin gücünle her şeyi kontrol edersin artık diye takılıyor bana..

evet atlatacağız :) tek tek hamile kalacağız burada inşallah :)) evet o ovulasyon testleri bizde işe yaramaz..bizim için tek çare her ay gün aşırı ilişki ve sıfır stres :) o da nasıl olacaksa :)

hehehehhe...evet zor....valla ben ilişkinin üstüne pek düşemiyorum şu aralar açıkcası...yorgunlauktan uyuya kalıyoruz bazen ikimizde.....

evet cnm benım dr 3 ay a kadarda kullanabılırız dedı benım için gebelıge problem yapmıyor dedı

hahahah...o zaman sen o beyin gücünle hamile kalmayı başarırsın

ben bugünlerde zaten bu tarz kitaplara sarmış durumdayım....Evrenden Torpilim var'a başladım..

İSTEMEK İŞİN YARISI diyorlar...hadddiii bakallıımmmmm

o da iyiymiş :) "secret" gibi bir kitap mı? onu okumuştum bir ara..evrene iyi sinyaller göndermeliyiz ki o da bize istediğimizi versin

o da iyiymiş :) "secret" gibi bir kitap mı? onu okumuştum bir ara..evrene iyi sinyaller göndermeliyiz ki o da bize istediğimizi versin

evet secret gibi ama çok daha iyi bence...secret'i ben bitiremedim bile ...çok sıkıcı gelmişti..hem bunu türk bir yzar yazmış, çok da eğlenceli okuması...tavsiye ederim....

anladım canım :)bende akşam test yapcam bellımı olur belkı bişeyler vardır eşime sevgililer günü hediyesi veririm artıuk test cubugunu tabıkı bişey varsaaa

ya kızlar, gerek TR sayfalarında gerekse yurtdışındaki sayfalarda araştırıyorum. ŞU LH nasıl düşer? yani şimdiye kadar tüm sorduğum doktorlar, kilo ver, spor yap, karbonhidrattan uzak dur dediler...

okey dedik, uyguluyorumda....hala 58 kiloyum. şu kalan 3 kiloyu veremedim bir türlü...neredeyse hiç karbonhidrat tüketmiyorum. herşeyimi kepekli yiyorum....

ama bunun başka bir yolu olmalı!! değilmi? hiç bilgi yok doğru düzgün netde.....

inşallah ecrin :)) hadi hayırlısı bakalım,çok güzel bir hediye olur :) bir gün vereceğiz bu hediyeyi ama sabırsızlanmamak ve umutlanmamak elde değil işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…