Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

minietek inşallah hamilelik dönemin başlar yumurtanın çatlaması bile büyük bir umut bizlere...

rica edrim canım. bu arada YASAKLAR:
pilav, ya da pirinç
makarna
patates
muz gibi karbonhidrat içeren şeyler. ben aylardır makarna yemedim
hele pilav hiçççç!!!!

biricik ben de pilavı çok seviyorum ama yemiyorum artık...
bu arada LH hormonu yüksekliği progesteron hormonu ile mi ilgili acaba?
ben de anormal yüksek de...

umut dr bana dedıkı 20 olsun iğne vurcaz dedı
neden sernın dr iğne vurmadıı bizde problem zaten kıst olusumu

biricik ben de pilavı çok seviyorum ama yemiyorum artık...
bu arada LH hormonu yüksekliği progesteron hormonu ile mi ilgili acaba?
ben de anormal yüksek de...

canım sende uzmantv.com a bi bakıver istersen, orda polikistik over yazdığında 5-6 video var, gayet enteresan, belki sorunu cevaplar...evet senin LH çok yüksekti...doktorun ne dedi bu durumda?

umut dr bana dedıkı 20 olsun iğne vurcaz dedı
neden sernın dr iğne vurmadıı bizde problem zaten kıst olusumu

hiç sorma doktor kendi halime bıraktı beni böyle oldum zaten iyi bir doktor araştırıyorum bir daha gitmem o kadına keşke dinlemeseydim doktoru...

rica edrim canım. bu arada YASAKLAR:
pilav, ya da pirinç
makarna
patates
muz gibi karbonhidrat içeren şeyler. ben aylardır makarna yemedim
hele pilav hiçççç!!!!

tamam canım sagol allah razı olsun lh hormanına hayıt tohumu iyi gekiyor diye biliyorum canım bende başlayacam adetrımı beklıyorum düşmesini saglıyormuss hayıt

canım sende uzmantv.com a bi bakıver istersen, orda polikistik over yazdığında 5-6 video var, gayet enteresan, belki sorunu cevaplar...evet senin LH çok yüksekti...doktorun ne dedi bu durumda?

benim doktorum kafamı bozdu, canımı sıktı doğru düzgün bilgilendirmedi bile...
babam bu gün ege üniversitesinde iyi bir doktor araştıracak kuzeni orada çocuk doktoru
ben de artık bu işin uzmanına gidebileceğim...o doktora her şeyi sorarım gittiğimde ve sizlerle de paylaşırım hepsini

ben hiç yumurtladıgımı göremedım 2kez yumurta takıbı yaptırdım ama doktorum 2sindede yumurtlama yok dedı siz ne güzel çatladıgını bıle goruyorsunuz ben onumuzdekı ay eşimin degerlerini beklıyorum eger iyi olursa doktora gitcem yumurta takıbı için

Evrenden Torpilim Var
İstemek Olmanın Yarısıdır

Aykut Oğut

bu kitap dimi kızlarrrr güzel bişeye benzıyorr bende alcam

videolar için sağol canım ben hepsini izlemiştim bu hastalığımı öğrendiğimde yuurtlama olacağı zaman LH yükselirmiş bir yazıda okudum şimdi yumurtayı çatlatırmış sonrada progesteron devreye girermiş ve adeti sağlarmış belki de benim LH ondan çok yüksekti yumurtayı çatlatmaya çalıştı ama çatlatamadı...
esas yumurtlamayı sağlayan LH mış bunu bu gün öğrendim doktorum sağolsun bişey anlatmadığı için

cnm ben bu ay şanslı oldumu düşünüyorum ilk kez yumurta takıbıne gıttım
daha öncekı aylarda 1-2 kes kasıklarımda sancı hıssetmıstım o kadar

kızlar hepimiz için hayırlısı olsun...bende bugünlerde pek bi duygusallaştım valla..yoksa aslında böyle hayırlı kelimeler çok kullanmazdım, çok da inançlı değilimdir ne yalan söyliyim....

ama bir şeylere inanmak gerek işte....

ben erken kaçıyorum bugün işden, akşam belki evdende bakarım sizlere......

hepinize eşlerinizle güzel bir 14 şubat akşamı geçirme dileğiyle.....

sagol canım senınde sevgililer günün kutlu olsunnn

slm kızlar bugün doktora gittim 20.günümdü yumurta büyüklüğüne bakması gerekiyordu ama bakmadı ve kan istedi progesterona bakacakmış sonucu yarın alacam ilk defa progestereno bakılacak sonuçları yazarım tam ne oldugunuda bilmiyorum bilen varsa yazabilirmi nedir bu progesteron hormonu

canım bu bende çalışmayan hormon ve adet görmeyi sağlayan hormon bak sana yazayım internetten bulduğum yazıyı :
Progesteron her ay rahmi hamilelik için hazırlayan bir kadınlık hormonudur. Ayın ikinci yarısında progesteron seviyesi birkaç günde yükselir ve ardından adet kanamasıyla birlikte düşer.Östrojenin etkilerini bastırır ve östrojenle birlikte bazı değişimlere yol açar.gebeliğin başlamasını ve sürmesini sağlayan progesteron ayrıca gebelikte öbür hormonlarla birlikte meme dokusunu geliştirir ve bu dokuyu doğum sonrasında süt salgılamaya hazır duruma getirir.Düşük tehlikesi durumunda erken gebelikte bazen progesteron azlığı ihtimali düşünülerek düşüğü engellemek için az miktarda progesteron ilaçları (duphaston ve progestan gibi) doktorun önerisi ile kullanılmaktadır.

umarım faydası olmuştur.

Son düzenleme:
Selam kızlar ben de 21. günümde progesteron için kan tahlili verdm. Sonuç 11,2 çıktı. Doktorum herşey yolunda yumurtlama olmuş dedi. Ama bu testle yumurtanın çatlayıp çatlamadığını bilemiyormuşuz. Bugün 23. gün ve daha 1 hafta var beklemek artık zor geliyor bana Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebiş versin inş. Bu mübarek günde dualarımız kabul olur umarım. Herkese hayırlı kandiller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…