benim bugün randevum var, endokrin uzmanının yanındaki diyetisyende...
dr. u yakalarsam sorucam bu LH olayını....adam manyakmısın biz zaten niye sana diyet verdik derse, şaşırmam)))
çaresizlik işte...:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
aynen ben de aldığım ilaçlarla karıştırmak istemiyorum. ya bende açıkcası o aktarların söylediğine pek güveneöiyorum. nerden bilecekki adam şimdi? rahim filmi için gecikme derim, zaman kaybetmenin pek anlamı yok. bu arada hafta sonu yeni asır gazetesinde bir haber vardı. kızın tekinin yumurtasında çok büyük bir kisti patlamış, ilk önce bilememişler yalnış teşhis konulmuş vs vs....bende sen zannettim ilk, senin ağrıların vardı ya))) ama sanırım değildin
kızlar selam :) nasılsınız bakalım bugün??ben henüz regl olmadım..dün akşam dışarda yemek yedik,eve dönerken benim midem bir bulandı.yolda durduk ve ben istifra ettim..sonra da hemen geçti bulantım..ki ben normalde istifra edemem,çok midem bulansa bile...bu bize baya garip geldi,umarım hamileyimdir ve o yüzden olmuştur...biraz heyecanlıyım ama beklemekten başka çarem yok
canım hayıt dusuruyomus dıye duydum ama lh mı fsh mı ondan emın degılım ıste.ben bı kac haftaya gıderım dr. Ozaman sorucam
cnm inşş hamılesındırr
biliyorsan yumurtlama günün ne bırde son adet ne zaman
kızlar selam :) nasılsınız bakalım bugün??ben henüz regl olmadım..dün akşam dışarda yemek yedik,eve dönerken benim midem bir bulandı.yolda durduk ve ben istifra ettim..sonra da hemen geçti bulantım..ki ben normalde istifra edemem,çok midem bulansa bile...bu bize baya garip geldi,umarım hamileyimdir ve o yüzden olmuştur...biraz heyecanlıyım ama beklemekten başka çarem yok
reglı olamazsın ınsallaah:) da bebısın gelır.ya bazen aklımız vucudumuz bıze boyle oyunlar yapabılıyo umarım senınkı oyle degıldır. Ama cokta kaptırma kendını emı yıkılıyo ınsan.ılk aylar cok dınlıyodum kendımı sonraları koyverdım gıttı hepımızınkı zaten gelıcek bıgun annelerının bıtanelerı bekletmeyı sevıyolar
:)) sağol canım..doğru söylüyorsun ne zaman düşünmeyi bırakacağız o zaman gelecekler belki..ama gel de anlat bünyeye..acayip düşünüyorum..koyvermem lazım benim de...arkadaşlarımdan biri hamileliğini 4. ayına kadar anlamadı..midem bulanıyordu ama hep üşüttüm,araba tuttu vs diyordum diyor..keşke o kadar rahat olabilsem :)
Canlarım pers. Gunu komsularım gelıcek tanısma kaynasma var yanı 6 sonra tabı:)neyse onerebılcegınız ıkramlar varsa yazarsanız cok sevınırım ..
Ben en son pırasalı börek yapmıştım çok lezzetli olmuştu.
hmm pırasayı ben cok severım ama herkez severmı bılmem kı.
Sevgili arkadaşlar ben daha öncede bahsettim yine söylemek istiyorum
ben ağustos ayında doktora gittiğimde kesinlikle yumurtlamadığımı pko olduğumu öğrendim
ben kendimde anlamıştım yumurtlama olmadığını
ve hormon testlerimde çok kötü çıktı tipik bir pko dedi doktor
ben 3 aydır hayıt kapsülü alıyorumm
ve gnc den arginmax women diye bir vitamin aldım onu içiyorum 3 aydır
ve bumları kullandıktan sonra hormon tahlili yaptırdım normal çıktı tüm değerlerim
bu ay doktor takibindeydim 21. gün yumurtladım ve ilaç, iğne kullanmadan doğal oldu yumurtlamam
kızlar hayıt mucizevi bir bitki ve yumurtlamaya destek bir multivitamin kullanmak gerek kesinlikle
birde ben balık yağı alıyorum yumurtlamaya yardımcı oluyor
kızlar düşünün benim yumurtlıklarım klomene bile yanıt vermemişti
ben bitkisel tedaviyle hormonlarımı yoluna soktum
hmm pırasayı ben cok severım ama herkez severmı bılmem kı.
normalde ben de pırasa hiç yemem canım,ama içine biraz da havuç ve patates rendelersen kimse içinde pırasa olduğunu anlamıyor.çok da lezzetli oluyor.ben de tavsiye ederim..
bu da benden olsun : patatesi haşlıyorsun.sonra ezip,içine küp küp salatalık turşusu doğruyorsun,yuvarlak toplar haline getirip(küçük ya da büyük nasıl istersen) doğranmış maydanoza batırıyorsun.hem çok güzel görünüyor hem de çok lezzetli :) afiyet olsun
ayy cok tesekkur ederım canım ya bunu yapıcam her gelene aynı seylerı yapıyodum degısıklık olsun tarıf hem kolay hemde goruntusu guzel olur dıe dusunuyorum.pırasalı boregıde yapıcam tatlı bıseylerde lazım ama dımı aksamdanda bı zeytınyaglı yaprak sararım.
bu arada diyetisyenden döndüm....endokrinci yokmuş, yakalayamadım neyse...
yine de sordum, yavaş yavaş her diyet listesinde karbonhidratı azaltıyoruz ama en önemlisi yürüyüş, spor dedi...çok rica etti bunu kafaya takmamayı
söz verdim bende ama sizlerdende ricam, bir dahaki dr. kontrolüne gittiğinizde bunu benim için sorarmısınız...
saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?