Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

benim bugün randevum var, endokrin uzmanının yanındaki diyetisyende...
dr. u yakalarsam sorucam bu LH olayını....adam manyakmısın biz zaten niye sana diyet verdik derse, şaşırmam )))

çaresizlik işte...:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

hadı canım güel haberlerle gell :)

kızlar selam :) nasılsınız bakalım bugün??ben henüz regl olmadım..dün akşam dışarda yemek yedik,eve dönerken benim midem bir bulandı.yolda durduk ve ben istifra ettim..sonra da hemen geçti bulantım..ki ben normalde istifra edemem,çok midem bulansa bile...bu bize baya garip geldi,umarım hamileyimdir ve o yüzden olmuştur...biraz heyecanlıyım ama beklemekten başka çarem yok

allah korusun yaa.evet agrılarım vardı ama gectı suan reglımı beklıyorum klasık bel agrım basladı ıste dr. Gıttıgım zaman bellı olucak artık kıst olup olmadıgı.

cnm inşş hamılesındırr

biliyorsan yumurtlama günün ne bırde son adet ne zaman

canım hayıt dusuruyomus dıye duydum ama lh mı fsh mı ondan emın degılım ıste.ben bı kac haftaya gıderım dr. Ozaman sorucam

Sevgili arkadaşlar ben daha öncede bahsettim yine söylemek istiyorum
ben ağustos ayında doktora gittiğimde kesinlikle yumurtlamadığımı pko olduğumu öğrendim
ben kendimde anlamıştım yumurtlama olmadığını
ve hormon testlerimde çok kötü çıktı tipik bir pko dedi doktor
ben 3 aydır hayıt kapsülü alıyorumm
ve gnc den arginmax women diye bir vitamin aldım onu içiyorum 3 aydır
ve bumları kullandıktan sonra hormon tahlili yaptırdım normal çıktı tüm değerlerim
bu ay doktor takibindeydim 21. gün yumurtladım ve ilaç, iğne kullanmadan doğal oldu yumurtlamam
kızlar hayıt mucizevi bir bitki ve yumurtlamaya destek bir multivitamin kullanmak gerek kesinlikle
birde ben balık yağı alıyorum yumurtlamaya yardımcı oluyor
kızlar düşünün benim yumurtlıklarım klomene bile yanıt vermemişti
ben bitkisel tedaviyle hormonlarımı yoluna soktum

cnm inşş hamılesındırr

biliyorsan yumurtlama günün ne bırde son adet ne zaman

yumurtlama günüm 29 ocak..ama biz yumurtlama günümden yaklaşık 2 ya da 1 gün önce ilişki yaşadık..o yüzden yani çok da emin olamıyorum...acaba spermler canlı kalabiliyor mu?yani denk gelmiş olma ihtimalleri var mı bilemiyorum...son adet tarihim de 16 ocak..bu kadar hızlı belirti verir mi onu da bilemiyorum..ama üşütme ya da başka bir sebep yokken aniden midem bulanıyor,sonra da hemen geçiyor..benim için hemen geçmesi şaşırtıcı,çünkü nomalde de midem sıklıkla bulanır ama akşama kadar geçmez...umarım hamileyimdir..

reglı olamazsın ınsallaah:) da bebısın gelır.ya bazen aklımız vucudumuz bıze boyle oyunlar yapabılıyo umarım senınkı oyle degıldır. Ama cokta kaptırma kendını emı yıkılıyo ınsan.ılk aylar cok dınlıyodum kendımı sonraları koyverdım gıttı hepımızınkı zaten gelıcek bıgun annelerının bıtanelerı bekletmeyı sevıyolar

:)) sağol canım..doğru söylüyorsun ne zaman düşünmeyi bırakacağız o zaman gelecekler belki..ama gel de anlat bünyeye..acayip düşünüyorum..koyvermem lazım benim de...arkadaşlarımdan biri hamileliğini 4. ayına kadar anlamadı..midem bulanıyordu ama hep üşüttüm,araba tuttu vs diyordum diyor..keşke o kadar rahat olabilsem :)

ya benımde arkadas hamıle hıc bısey hıssetmedım dıyo 1. Ayı bıtınce mıde bulantısı basladı oda 4 aylık oldu bulantıda gecınce hamıle degılm gıbı dıyo nebıleyım dedıgın gıbı baya rahatlar heralde.benım suan dokuz dogurmam lazımdıher ay bıseyler var gıbı gelıyodu.ama takmıcam ya

Canlarım pers. Gunu komsularım gelıcek tanısma kaynasma var yanı 6 sonra tabı:)neyse onerebılcegınız ıkramlar varsa yazarsanız cok sevınırım ..

senın adına çok sveındım ronyacım bende alcam arginmax women bide hayıt kapsülü gerçi bizim aktarda hayır kapsülü yoktu siteden bakayım ben barı hee bide hayıtın kendısı var ama çok acı oluyor içemşyorum napcam ben en iyisi kapsül galıbaa

hmm pırasayı ben cok severım ama herkez severmı bılmem kı.

normalde ben de pırasa hiç yemem canım,ama içine biraz da havuç ve patates rendelersen kimse içinde pırasa olduğunu anlamıyor.çok da lezzetli oluyor.ben de tavsiye ederim..
bu da benden olsun : patatesi haşlıyorsun.sonra ezip,içine küp küp salatalık turşusu doğruyorsun,yuvarlak toplar haline getirip(küçük ya da büyük nasıl istersen) doğranmış maydanoza batırıyorsun.hem çok güzel görünüyor hem de çok lezzetli :) afiyet olsun

ayy cok tesekkur ederım canım ya bunu yapıcam her gelene aynı seylerı yapıyodum degısıklık olsun tarıf hem kolay hemde goruntusu guzel olur dıe dusunuyorum.pırasalı boregıde yapıcam tatlı bıseylerde lazım ama dımı aksamdanda bı zeytınyaglı yaprak sararım.

4 renkli Patates Salatası - Denenmiş resimli yemek, pasta, kek, kurabiye ve tatlı tarifleri - Blogcu

canım ben bir kaç kez şu 4 renkli salatadan yapmıştım..misafirlerim çok beğenmişti....hem çok kolay....
hemde görsel yanı var

bu arada diyetisyenden döndüm....endokrinci yokmuş, yakalayamadım neyse...

yine de sordum, yavaş yavaş her diyet listesinde karbonhidratı azaltıyoruz ama en önemlisi yürüyüş, spor dedi...çok rica etti bunu kafaya takmamayı

söz verdim bende ama sizlerdende ricam, bir dahaki dr. kontrolüne gittiğinizde bunu benim için sorarmısınız...

saolun

sorarız tabi ki canım :) yürüyüş,yürüyüş,yürüyüş..hep birlikte yürüyelim,karar verip uygulamak lazım..ben bi ara b-fite gideyim dedim ama çok pahalı geldi..bizim ev sahile yakın aslında her akşam çıkıp yürüsem süper olur havalar da güzelleşti..sen nerede oturuyordun biricik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…