ya kızlar, gerek TR sayfalarında gerekse yurtdışındaki sayfalarda araştırıyorum. ŞU LH nasıl düşer? yani şimdiye kadar tüm sorduğum doktorlar, kilo ver, spor yap, karbonhidrattan uzak dur dediler...
okey dedik, uyguluyorumda....hala 58 kiloyum. şu kalan 3 kiloyu veremedim bir türlü...neredeyse hiç karbonhidrat tüketmiyorum. herşeyimi kepekli yiyorum....
ama bunun başka bir yolu olmalı!! değilmi? hiç bilgi yok doğru düzgün netde.....
ben de pcos luyumbugün öğrendim çok ağladım bekarım ama evlendiğim zaman çocuk sahibi olamamaktan çok korkuyorum uuufff (((
bilgi almak istiyorum bu konuda acarmisin konuyu biraz
ben de pcos luyumbugün öğrendim çok ağladım bekarım ama evlendiğim zaman çocuk sahibi olamamaktan çok korkuyorum uuufff (((
günaydın arkadaşlar
en son 17 aralık adet oldum halada olamadım doktora gittim ileri derece pko var sende dedi ama ben birkaç ay önce tüm testlerimi A-z yaptırmış ne pkolusun dediler nede kist var bu pko 1 ayda çıkabilecek bir rahatsızlık mı? anlayamadım :S ş,mdi farlutal kullnıyorum adet söktürücü bakalım nolcak
canım hayıt dusuruyomus dıye duydum ama lh mı fsh mı ondan emın degılım ıste.ben bı kac haftaya gıderım dr. Ozaman sorucam
bana yurtdışından arkadaşım eczaneden almış ve yolladı ama kullanmaya korkuyorum açıkcası.hatta orda doktorlar tavsiye ediyormuş... net.de bayağı kötü şeyler okudum. genelde çok sık adet olanlar için işe yarıyormuş, kilo yapıyormuş...vs vs
öylece duruyor dolapta....
hormon değerlerin çok yüksek çıkmamıştır. onlar LH nın FSH dan yüksek olmasını atlamış olabilir. birde son aylarda doğum kontrol hapı kullandıysan iyi çıkmış olabilir sonuçlar. bende de ilk öyle olmuştu....
tabiki 1 ayda değişmez ama kendini ancak belli ediyor olabilir...fartulal dan sonra (10 gün) adet olucaksın, adetinin 3. günü kan alıp yeni test yapıcaklar....daha sonra bebek isteyip istemediğine bağlı olarak ya doğum kontrol hapı (hormonları ve adeti düzenliyor) ya da metformin vericekler..
kilo lu isen mutlaka kilo vermeni tavsiye edicekler..bebek istiyorsan, sakın hemen klomen yani yumurtlama ilacına geçme derim. önce metformin, bir kaç ay kullanım...sonra diğer işlermler...
2 yıla kadar evliyim hiç korunmadım dogumkontrol hapı kullanmadım adetimin 3.günü çagırdı doktor zaten
Lh:3,69
fsh5,59 çıktı doktorda normal demişti
bana yurtdışından arkadaşım eczaneden almış ve yolladı ama kullanmaya korkuyorum açıkcası.hatta orda doktorlar tavsiye ediyormuş... net.de bayağı kötü şeyler okudum. genelde çok sık adet olanlar için işe yarıyormuş, kilo yapıyormuş...vs vs
öylece duruyor dolapta....
evet canım iyi bir sonuç....LH FSH nin altında...ama ne zaman yani hangi dönemde yapıldı? altında olmasına rağmen, eğer adetinin ilk günleri ise rakamlar 1, larda olması gerekiyor
canım sen yedıgıne ıctıgıne dıkkat edıyosun sporunuda yapıyosun bence aldırmaz ya.benım tek cekıncem kullandıgımız ılaclarla bı etkılesımının olması.aktardan macun seklınde olanını almıstım cıvan percemı falanda vardı bır ay kullandım ama ılaclarla zararı olur belkı dedım bıraktım aktardakı adam ılk ay ıse yaramadı dıye bırakmayın demıstı 3 ay kullanın dedı ama ben devam edemedım klomen hakkım bıterse sayet umarım gerek kalmaz ozaman asılamaya gecmeden butun ılacları bırakıp baslıycam hayıta.bende rahım fılmı konusunda kararsızım suan ılk klomenı kullandıktan sonramı cektıreyım yoksa hemen bu reglımen sonra gıdeyımmı duphastonu bıtırdım 2gundur beklıyorum gelmesını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?