Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım hayıt dusuruyomus dıye duydum ama lh mı fsh mı ondan emın degılım ıste.ben bı kac haftaya gıderım dr. Ozaman sorucam

ben de pcos luyum bugün öğrendim çok ağladım bekarım ama evlendiğim zaman çocuk sahibi olamamaktan çok korkuyorum uuufff(((

ben de pcos luyum bugün öğrendim çok ağladım bekarım ama evlendiğim zaman çocuk sahibi olamamaktan çok korkuyorum uuufff(((

bekarken bendede bu tanı koyulduu üzüldümm şimdi 5 aylık evliyimm ve bir an önce hamile kalmak istiyorumm şayet bir gün evlenirsennkorunmaa bencee doktorumm bana bu senin yaşam tarzınn bununla yaşayacaksın bunu senin bünyen yapıyorr alışmalısın demişti ilaçla tedavi oluyorum fakat bırakınca eskihalime dönüyorumm çocuğumm olur mu dedim oda olmuyacak anlamına gelmiyorr fakat normal insanlara göre daha geç çocuk sahibi olabilirsinn fazla kilo almamalısınnn dedi eğer 5 ay daha hamile kalmazsamm yumurta çatlatmaiğnesi yapılacakmışş ALLAHbüyükk bu mübarek gecede inşallahhh herkesinn duasıı kabuul olurr canımm canınıdasıkma stres yaptıkçaaa dahadaa kötüü olursunn ALLAH yardımcınn olsunnn

moralınzı bozmayın kzlar asla rabbım nasıp ederse gerısı boş üzmeyın kendınızı stres yapmayın bende pkoluydum ama kendiliğinden tedavıye bıle başlamadan çok şükr hamıle kalabıldım.rabbıme bol bol dua edın kızlar...allahım en kısa zamanda hamıle kalırıasnız ınşallah

günaydın arkadaşlar

en son 17 aralık adet oldum halada olamadım doktora gittim ileri derece pko var sende dedi ama ben birkaç ay önce tüm testlerimi A-z yaptırmış ne pkolusun dediler nede kist var bu pko 1 ayda çıkabilecek bir rahatsızlık mı? anlayamadım :S ş,mdi farlutal kullnıyorum adet söktürücü bakalım nolcak

hormon değerlerin çok yüksek çıkmamıştır. onlar LH nın FSH dan yüksek olmasını atlamış olabilir. birde son aylarda doğum kontrol hapı kullandıysan iyi çıkmış olabilir sonuçlar. bende de ilk öyle olmuştu....
tabiki 1 ayda değişmez ama kendini ancak belli ediyor olabilir...fartulal dan sonra (10 gün) adet olucaksın, adetinin 3. günü kan alıp yeni test yapıcaklar....daha sonra bebek isteyip istemediğine bağlı olarak ya doğum kontrol hapı (hormonları ve adeti düzenliyor) ya da metformin vericekler..
kilo lu isen mutlaka kilo vermeni tavsiye edicekler..bebek istiyorsan, sakın hemen klomen yani yumurtlama ilacına geçme derim. önce metformin, bir kaç ay kullanım...sonra diğer işlermler...

canım hayıt dusuruyomus dıye duydum ama lh mı fsh mı ondan emın degılım ıste.ben bı kac haftaya gıderım dr. Ozaman sorucam

bana yurtdışından arkadaşım eczaneden almış ve yolladı ama kullanmaya korkuyorum açıkcası.hatta orda doktorlar tavsiye ediyormuş... net.de bayağı kötü şeyler okudum. genelde çok sık adet olanlar için işe yarıyormuş, kilo yapıyormuş...vs vs

öylece duruyor dolapta....

günaydın canım bendede hayıt tohumu ama kulanamadım kılo yaptıgını bılmoyrodum ben zaten kılo ermeye calıyorum başlayacaktım hayıta o zaman başlamayım ben yaa

2 yıla kadar evliyim hiç korunmadım dogumkontrol hapı kullanmadım adetimin 3.günü çagırdı doktor zaten

günaydın herkese... minietek dün beni sormuşsun. şimdilik iyiyim. mide bulantıları dışında.

şimdi ben hamile olduğuma asla inanmıyordum. hatta testi bile son adetimden 50 gün sonra yapmıştım.nasıl olsa pkodandır adet olamamam diye. zaten hatırlarsan ilaçları falan bırakmıştım. hiçbişey umrumda değildi. test yap diyenlerede tek cevabım ben hamile falan değilim olmuştu =)) sana sormak istediğim kendinde bir değişiklik hissediyormusun. tabi herkeste aynı değildir belirtiler ama benim sürekli gözlerim kararıyordu. hamile olmadığıma emin olduğum için =)) acaba ciddi bi rahatsızlığım mı var diye düşünmüştüm. gerçi senin daha çok erken. beklemekten başka şansın yok sanırım.... inşallah hamilesindir... dün gece çok dua ettim. bebeği olmayanlara bebek, hamile olanlara da sağlıklı doğumlar diledim. zaten en korktuğum şey düşük. 5 aya kadar düşük olabiliyomuş. ben şuan 4. aya yaklaştım. bide bebe aspirini... kalbi durmasın diye verdi doktorum ama zamanı gelince bırakmak zorundasın dedi. sezeryan falan olursa kanını durdurmak zor olabilir dedi. onu bırakmaya korkuyorum. bişey olucak diye =((( çok sinir bişey...

canım sen yedıgıne ıctıgıne dıkkat edıyosun sporunuda yapıyosun bence aldırmaz ya.benım tek cekıncem kullandıgımız ılaclarla bı etkılesımının olması.aktardan macun seklınde olanını almıstım cıvan percemı falanda vardı bır ay kullandım ama ılaclarla zararı olur belkı dedım bıraktım aktardakı adam ılk ay ıse yaramadı dıye bırakmayın demıstı 3 ay kullanın dedı ama ben devam edemedım klomen hakkım bıterse sayet umarım gerek kalmaz ozaman asılamaya gecmeden butun ılacları bırakıp baslıycam hayıta.bende rahım fılmı konusunda kararsızım suan ılk klomenı kullandıktan sonramı cektıreyım yoksa hemen bu reglımen sonra gıdeyımmı duphastonu bıtırdım 2gundur beklıyorum gelmesını

aynen ben de aldığım ilaçlarla karıştırmak istemiyorum. ya bende açıkcası o aktarların söylediğine pek güveneöiyorum. nerden bilecekki adam şimdi? rahim filmi için gecikme derim, zaman kaybetmenin pek anlamı yok. bu arada hafta sonu yeni asır gazetesinde bir haber vardı. kızın tekinin yumurtasında çok büyük bir kisti patlamış, ilk önce bilememişler yalnış teşhis konulmuş vs vs....bende sen zannettim ilk, senin ağrıların vardı ya ))) ama sanırım değildin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…