sorarız tabi ki canım :) yürüyüş,yürüyüş,yürüyüş..hep birlikte yürüyelim,karar verip uygulamak lazım..ben bi ara b-fite gideyim dedim ama çok pahalı geldi..bizim ev sahile yakın aslında her akşam çıkıp yürüsem süper olur havalar da güzelleşti..sen nerede oturuyordun biricik?
ben de güzelyalı tarafında oturuyorum.evlenmeden önce kskdeydim :) bizim ordaki b-fit aylık 100 TL dedi.Çok pahalı geldi bana..bakalım akşam yürüyüşlerini deneyeceğim.sen öğle aranda tempolu yürüyormuşsun bu süper..benim eşim rahatına çok düşkün.geçen sene spor yapmaya gidelim dediğimde arabayla sahile kadar gidelim eve dönerken yokuş çıkmayalım diyordu..o derece yani :)) neyse bu yıl yeni taşındık,artık yokuşumuz yok,rahatlıkla yürüyüşe ikna edebilirim onu.
sorma canım benim eşimde aynı
ben öğlen yürüyemezsem işlerden dolayı akşam bizim bostanlı sahiline ya da evde koşu bandımda yürüyorum. sen galiba evdesin, neden sabahları kulağına müziği takıp yürümüyorsun? benim çok hoşuma gidiyor. genelde hafta sonları böyle yapıyorum....
yanında birisini götürürsen b-fit e yani genelde indirim yapıyorlar. ya da 3 aylık paketleri var. ama inan pek işe yaramıyor. en iyisi yürüyüş
yok nerdeeee,evde değilim..çalışıyorum..sabah sekiz akşam altıhafta sonları da çok yoğunum,hiç vaktim kalmıyor bişey yapmaya..eve zar zor atıyorum kendimi..havalar ısındıkça daha keyifli oluyor..en azından geç kararmaya başlaması bile güzel..
yok nerdeeee,evde değilim..çalışıyorum..sabah sekiz akşam altıhafta sonları da çok yoğunum,hiç vaktim kalmıyor bişey yapmaya..eve zar zor atıyorum kendimi..havalar ısındıkça daha keyifli oluyor..en azından geç kararmaya başlaması bile güzel..
boşver deneme madem öyle..gerçi benim hiçbi bilgim yok bu bitki konusunda ama..söylediklerine bakılırsa,şimdilik deneme..hem zaten regl düzene girdiyse,e kilo da veriyorsun zamanla..yediklerine de dikkat etmeye devam et..hormon tahlillerini yaptırırsın ve umarım düzelmiştir :))
evet haftaya yapayım diyorum,dayanabilirsem tabi...şimdi çıkmaz herhalde testlerde..ya bu arada birşey soracağım servikal akıntıyı görüp de hamile olmadığın halde o ay regl olmaman mümkün mü?yani sonuçta yumurtlama varsa ve döllenmediyse regl olmam gerekmiyor mu?
evet yumurtlama olmasa da adet olunduğunu biliyorum,ama yumurta çatladıysa da atılması gerekir mantıken..ben de o akıntıyı bazen görüyor bazen de görmüyordum..neyse bekleyip göreceğiz artık..şimdilik çıkıyorum..hepiniz kendinize çook iyi bakın :))
yumurtlama günüm 29 ocak..ama biz yumurtlama günümden yaklaşık 2 ya da 1 gün önce ilişki yaşadık..o yüzden yani çok da emin olamıyorum...acaba spermler canlı kalabiliyor mu?yani denk gelmiş olma ihtimalleri var mı bilemiyorum...son adet tarihim de 16 ocak..bu kadar hızlı belirti verir mi onu da bilemiyorum..ama üşütme ya da başka bir sebep yokken aniden midem bulanıyor,sonra da hemen geçiyor..benim için hemen geçmesi şaşırtıcı,çünkü nomalde de midem sıklıkla bulanır ama akşama kadar geçmez...umarım hamileyimdir..
sardunya35 merhaba yazına istinaden yazıyorum
canım spermlerin 7 gün canlı kalıp yumurtayı dölleme süresi vardır yani yumurtlaman olduysa yumurta çatladıysa yumurtalıktan ayrıldıysa döllenmiş olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?