Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ben geçen yıl b-fit e gittim ama 2 ay sonra sıkılmıştım canım. pek kilo vermiyorsun, sıkılaşıyorsun daha çok. arkadaşım pazarlık yapmıştı ve aylık 70 ödedik galiba. KSK 'deyim...

ben de güzelyalı tarafında oturuyorum.evlenmeden önce kskdeydim :) bizim ordaki b-fit aylık 100 TL dedi.Çok pahalı geldi bana..bakalım akşam yürüyüşlerini deneyeceğim.sen öğle aranda tempolu yürüyormuşsun bu süper..benim eşim rahatına çok düşkün.geçen sene spor yapmaya gidelim dediğimde arabayla sahile kadar gidelim eve dönerken yokuş çıkmayalım diyordu..o derece yani :)) neyse bu yıl yeni taşındık,artık yokuşumuz yok,rahatlıkla yürüyüşe ikna edebilirim onu.

sorma canım benim eşimde aynı
ben öğlen yürüyemezsem işlerden dolayı akşam bizim bostanlı sahiline ya da evde koşu bandımda yürüyorum. sen galiba evdesin, neden sabahları kulağına müziği takıp yürümüyorsun? benim çok hoşuma gidiyor. genelde hafta sonları böyle yapıyorum....
yanında birisini götürürsen b-fit e yani genelde indirim yapıyorlar. ya da 3 aylık paketleri var. ama inan pek işe yaramıyor. en iyisi yürüyüş

yok nerdeeee,evde değilim..çalışıyorum..sabah sekiz akşam altı hafta sonları da çok yoğunum,hiç vaktim kalmıyor bişey yapmaya..eve zar zor atıyorum kendimi..havalar ısındıkça daha keyifli oluyor..en azından geç kararmaya başlaması bile güzel..

aynen, sabah 8 akşam 6 ama eve gelene kadar..oohhoooo...bazen isyan ediyorum ama yapıcak bişiy yok, evde oturamam ben

1 saat öğle aram var, allahtan yönetici pozisyonundayım, kimse bana karışmıyor. genelde masamda yiyorum yemeğimi..zaten habire yiyorum, günde 7-8 kere

ya şu hayıt kapsüllerini 1 ay deniycem galiba....6-7 mart gibi regl olmam lazım, o zaman da 3. günü bir test yaptırayım, bakalım ne kadar etkili olucak bu hayıt kapsülü....
süklusuma zarar vermez inşallah, ya da kilo yapmaz...
bazı sayfalarda, göğüslerde büyüme yazmışlar...İnşallah hahahahahhahahah

aynen, sabah 8 akşam 6 ama eve gelene kadar..oohhoooo...bazen isyan ediyorum ama yapıcak bişiy yok, evde oturamam ben

1 saat öğle aram var, allahtan yönetici pozisyonundayım, kimse bana karışmıyor. genelde masamda yiyorum yemeğimi..zaten habire yiyorum, günde 7-8 kere

ya şu hayıt kapsüllerini 1 ay deniycem galiba....6-7 mart gibi regl olmam lazım, o zaman da 3. günü bir test yaptırayım, bakalım ne kadar etkili olucak bu hayıt kapsülü....
süklusuma zarar vermez inşallah, ya da kilo yapmaz...
bazı sayfalarda, göğüslerde büyüme yazmışlar...İnşallah hahahahahhahahah

kızlar yine vazgeçtim bu hayıt tohumu (agnus castus) kapsüllerinden.

şimdi bu bitki eskiden rahib ve bahibelere verilirmiş çünkü cinsel isteği azaltıyormuş.en büyük etkisi buymuş!
Almanyada doktorlar veriyorlar çünkü adet dönemleri 25 günden az kadınlara, menapozdaki kadınlara ve özellikle prolaktini yüksek olanlara iyi geliyormuş. Progesteron üretmeye çok yardımcı oluyormuş.

şimdi bizim adet dönemimiz zaten uzun (gerçi benim 29-30 gün) ama bizde yan etki yapar.

boşver deneme madem öyle..gerçi benim hiçbi bilgim yok bu bitki konusunda ama..söylediklerine bakılırsa,şimdilik deneme..hem zaten regl düzene girdiyse,e kilo da veriyorsun zamanla..yediklerine de dikkat etmeye devam et..hormon tahlillerini yaptırırsın ve umarım düzelmiştir :))

umarıımmmm.....

sen ne zaman test yapıcaksın? haftayamı?

evet haftaya yapayım diyorum,dayanabilirsem tabi...şimdi çıkmaz herhalde testlerde..ya bu arada birşey soracağım servikal akıntıyı görüp de hamile olmadığın halde o ay regl olmaman mümkün mü?yani sonuçta yumurtlama varsa ve döllenmediyse regl olmam gerekmiyor mu?

canım bende o servikal akıntı 2 aydır hiç olmadı. son ay da hiç kasıklarımda bi çekme de hissetmedim süklusun ortasında ama yine de düzenli adet oluyorum. sana sadece kendimden örnek verebilirim.
mantıklı olarak, yumurtlama döllenmediyse adet olursun tabiki. yumurtlamanın ve servikal akıntının kesinlikle adetle ilgisi yok......

sağlıklı kadınlar aylarca deniyorlar düşün ama yine de adet oluyorlar....yani tutmuyor, ya da yumurta döllenmiyor ....

evet yumurtlama olmasa da adet olunduğunu biliyorum,ama yumurta çatladıysa da atılması gerekir mantıken..ben de o akıntıyı bazen görüyor bazen de görmüyordum..neyse bekleyip göreceğiz artık..şimdilik çıkıyorum..hepiniz kendinize çook iyi bakın :))

bu arada hormon sonuçlarım farlutale rağmen 14-15 gün adet olmadığım için adeti bveklemeden yapıldı ve dr normal dedi ama değerler aklımda değil,bi ara yazarım :) tahlil yaptırdığımın ertesi günü regl olmuştum..

sorun olan zaten bizim yumurtaların çatlamamasında. 8 mm çapına kadar büyüyüp yapışıp kalıyorlar. ya da hiç yumurtlamıyoruz....

edindiğim bilgiler bunlar malesef

sardunya cnm kesınlıkle kan tahlılı yaptır gebelık tahlılı yumurtlamadan 15 gün sonra adet olmak gerekıyo senın 29 ocakmış 17 gün olmuşşş hamıleysen kesınlıklee çıkar cnm

sardunya35 merhaba yazına istinaden yazıyorum

canım spermlerin 7 gün canlı kalıp yumurtayı dölleme süresi vardır yani yumurtlaman olduysa yumurta çatladıysa yumurtalıktan ayrıldıysa döllenmiş olabilir..

Son düzenleme:

katılıyorummmm

nedıyım sende ılk haftalarda belırtıler nelerdııı

kızlar bugun adetımın 35,günü ama hala adet olmadım ben yaa normalde 30günde oluyordum ama bu ay olmadı niyee yaa off şişştim patlamak üzereyim

kızlar bugün doktora gittim progesteron sonucuna bakılacaktı makine bozuk oldugu için bakılamadı cuma çıkacakmış sonuçlar. o halde yumurtama bakın dedim en son 17mm bugün bi baktılar 25mm olmuş sizce çok büyümemişmi artık çatlaması lazım çok agrı yapıyor o yüzden hergün doktora gidip baktıracam. çatladıgını nasıl anlıcam diye sordum doktora ben kendim anlamayazmışım ama akıntım oluyo ateş de ölçüyorum ama ne zaman çatlıcanı bilemiyorum artık hergün gidecem bakalım kaç mm de çatlıcak.inş bu ay tutar çünkü ilk denemem yani klomeni ilk bu ay kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…