Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

25mm baya büyümüş yumurta çatlama olasılığı çok yüksek hayırlısı infanta inşallah olumlu netice alırsın..yarım derece fark eder ateş 37.0 ya da 36.9 olabilir...akıntı da olabilir hafif sancı da olabilir

kızlar iyi bir doktor buldum şifa hastanesinde regl olduğumda gideceğim farlutal dan sonra 15 gün normalmiş benim daha 5. gün doldu ilaç biteli telefonla sordum doktora 15 gün sonra da regl başlayabilirmiş. adet gördüğümde gideceğim randövuyu ona göre verecek hormon testi olacak yine ultrasonla bakılacak LH yüksekliğini de soracağım biricik sana cevap yazarım. hepimiz için hayırlısı...

bende pcos hastasıyım malesef korkularım çok fazla ilaç kullanmaktanda sıkıldım bırakalı 3 ay oldum ama hamilede kalamadım ne zor bişey bi bayanın kadınlığıyla dişiliğiyle ilgili bi hastalığının probleminin olması insan eksikleniyor Ama bunada şükür Allah beterinden korusun

ilacı bıraktıktan hemen sonra bebek tedavisine geçmediniz mi? çünkü bu hastalıkta kendiliğinden hamile kalma şansı var ama çok az.. siz tedavi görüyor musunuz şu an..

ilacı bıraktım doktora söyledim doktor da bi beş ay kadar ilaç kullanmadan deneyin eğer olmazsa ozaman çocuk için kolaylaştırıcı tedaviye başlarız dedi ya zaten eşim uzakta bir iki ayda anca görüşebiliyoruz bu nedenle çocukta zorlaşıyor her yumurtlama günümde yalnızım genelde

sardunya cnm kesınlıkle kan tahlılı yaptır gebelık tahlılı yumurtlamadan 15 gün sonra adet olmak gerekıyo senın 29 ocakmış 17 gün olmuşşş hamıleysen kesınlıklee çıkar cnm
teşekkür ederim canım benim :) ama bekleyeyim varsa da yoksa da kendisi çıksın istiyorum..çok yoruldum artık test yaptırmaktan..daha doğrusu negatif negatif duymaktan bu kez acele etmeyeyim diyorum..

teşekkürler bicim :) inşallah canlı kalabilmişlerdir de bu ay tutmuştur artık...

bu arada ben farlutalden tam 20 gün sonra regl olmuştum..delirmek üzereydim.sürekli doktoru arıyordum..fakat doktora sorduğumda 20 gün sonra olmuş olmama rağmen ilacın etkisi olduğunu söylemişti.için rahat olsun bir sorun yok 5 gün henüz normal :))

kızlar yarın doktora gidicem bende hormon sonuçlarıma bakıcak ona göre ilaç yaızcak ve büyük ihtimalle d.kontrol hapı vericek (bekarım) ama yazdıklarını okudum da metformin ilacını da sorucam onu yazmasını isticem

Slm kızlar..oh valla kahvaltılar yapılmıs ben sabahın 7snden berı oyle ac acına dolanıyorum evı toparla falan derken bı baktım saat 9 hemen pazarımada gıttım gelırkende koca bı sımıt aldım.ılac ıcmıcek olsam bı lokma yıyemıcem yanlızken canım hıc bısı ıstemıyoo.bırıcık gelsene bana kahvaltıya

günaydın kıslarr yrdımcı olurmusunuz 3 4 aydır duzensız adet oluyorum ve 2 ay sonra nıhayet gecen gun adet oldum pko dan suphelenıyorum doktora gıdıcem kilo artısı da oldu baska bılmedıgım belırtıler var mı acaba sıze bır sormak ıstedım

7 gunmu? Saka gıbı ben 48 saat falan dıe bılıyodum bravo valla bu spermlere nekadarda azımlılermıs:)

kılo artısı+sıvılce+tuylenme+adet duzensızlıgı bazende hıc bırını gostermeden seyreden bı rahatsızlık canım bu.daha once duzenlıyse belkı baska bı problemın olabılır kıst gıbı mesela.bı an once gıt dr. Tatlım

ah canım nasıl geliyim çalışıyorum

yoksa valla atlayıp gelirdim. bu arada aferim simit ye sen daha! biliyorum kilolu değilsin ama yine de bu tip gıdalardan uzak durman gerek

7 gunmu? Saka gıbı ben 48 saat falan dıe bılıyodum bravo valla bu spermlere nekadarda azımlılermıs:)

eeeee kesinlikle 48 saat olması gerekiyor

bu arada x taşıyan yani feminin özelliği taşıyan spermler daha hareketli, y taşıyan (erkek) spermler daha güçlü oluyor.....

anladım canım teskekkur ederım yalnız sımdı kafam karıstı benım pko yumurtalık kıstı degıl mı farklı mı bunlar :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…