kızlar bugün doktora gittim progesteron sonucuna bakılacaktı makine bozuk oldugu için bakılamadı cuma çıkacakmış sonuçlar. o halde yumurtama bakın dedim en son 17mm bugün bi baktılar 25mm olmuşsizce çok büyümemişmi artık çatlaması lazım çok agrı yapıyor o yüzden hergün doktora gidip baktıracam. çatladıgını nasıl anlıcam diye sordum doktora ben kendim anlamayazmışım ama akıntım oluyo ateş de ölçüyorum ama ne zaman çatlıcanı bilemiyorum artık hergün gidecem bakalım kaç mm de çatlıcak.inş bu ay tutar çünkü ilk denemem yani klomeni ilk bu ay kullandım.
bende pcos hastasıyım malesef korkularım çok fazla ilaç kullanmaktanda sıkıldım bırakalı 3 ay oldum ama hamilede kalamadım ne zor bişey bi bayanın kadınlığıyla dişiliğiyle ilgili bi hastalığının probleminin olması insan eksikleniyor Ama bunada şükür Allah beterinden korusun
teşekkür ederim canım benim :) ama bekleyeyim varsa da yoksa da kendisi çıksın istiyorum..çok yoruldum artık test yaptırmaktan..daha doğrusu negatif negatif duymaktansardunya cnm kesınlıkle kan tahlılı yaptır gebelık tahlılı yumurtlamadan 15 gün sonra adet olmak gerekıyo senın 29 ocakmış 17 gün olmuşşş hamıleysen kesınlıklee çıkar cnm
teşekkürler bicim :) inşallah canlı kalabilmişlerdir de bu ay tutmuştur artık...sardunya35 merhaba yazına istinaden yazıyorum
canım spermlerin 7 gün canlı kalıp yumurtayı dölleme süresi vardır yani yumurtlaman olduysa yumurta çatladıysa yumurtalıktan ayrıldıysa döllenmiş olabilir..
kızlar iyi bir doktor buldum şifa hastanesinde regl olduğumda gideceğim farlutal dan sonra 15 gün normalmiş benim daha 5. gün doldu ilaç biteli telefonla sordum doktora 15 gün sonra da regl başlayabilirmiş. adet gördüğümde gideceğim randövuyu ona göre verecek hormon testi olacak yine ultrasonla bakılacak LH yüksekliğini de soracağım biricik sana cevap yazarım. hepimiz için hayırlısı...
bun suanda kahvaltı edıyoommm
bırıcık günaydınnn
sardunya35 merhaba yazına istinaden yazıyorum
canım spermlerin 7 gün canlı kalıp yumurtayı dölleme süresi vardır yani yumurtlaman olduysa yumurta çatladıysa yumurtalıktan ayrıldıysa döllenmiş olabilir..
günaydın kıslarr yrdımcı olurmusunuz 3 4 aydır duzensız adet oluyorum ve 2 ay sonra nıhayet gecen gun adet oldum pko dan suphelenıyorum doktora gıdıcem kilo artısı da oldu baska bılmedıgım belırtıler var mı acaba sıze bır sormak ıstedım
Slm kızlar..oh valla kahvaltılar yapılmıs ben sabahın 7snden berı oyle ac acına dolanıyorum evı toparla falan derken bı baktım saat 9 hemen pazarımada gıttım gelırkende koca bı sımıt aldım.ılac ıcmıcek olsam bı lokma yıyemıcem yanlızken canım hıc bısı ıstemıyoo.bırıcık gelsene bana kahvaltıya
7 gunmu? Saka gıbı ben 48 saat falan dıe bılıyodum bravo valla bu spermlere nekadarda azımlılermıs:)
eeeee kesinlikle 48 saat olması gerekiyor
bu arada x taşıyan yani feminin özelliği taşıyan spermler daha hareketli, y taşıyan (erkek) spermler daha güçlü oluyor.....
kılo artısı+sıvılce+tuylenme+adet duzensızlıgı bazende hıc bırını gostermeden seyreden bı rahatsızlık canım bu.daha once duzenlıyse belkı baska bı problemın olabılır kıst gıbı mesela.bı an once gıt dr. Tatlım
anladım canım teskekkur ederım yalnız sımdı kafam karıstı benım pko yumurtalık kıstı degıl mı farklı mı bunlar :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?