canım bu siteye bak, daha fazla bilgi edinirsin...
PKOS ve Metformin tedavisi - MAKALELER - tüpbebek.com
burda PKO açıklanıyor
ah canım nasıl geliyimçalışıyorum
yoksa valla atlayıp gelirdim. bu arada aferim simit ye sen daha! biliyorum kilolu değilsin ama yine de bu tip gıdalardan uzak durman gerek
evet canım, aynen...
yine de bebeğin cinsiyetini erkek tarafı verir. bizim bu konuda katkıda bulunma şansımız hiç yok malesef...
ben çok kızım olmasını isterdim ama eşimin tarafında ilk çocuklar hep erkek. yani, abisinde, e babasındave amcalarında.......
büyük ihtimal ilk bebek erkek olur bizde....(zaten ben 1 tane istiyorum gerçi)
yarısnı yıyebıldım amaa.ılac ıcmesem onuda yemıcemde normalde ekmegın ucundan koparıp bıraz peynırle kaktırıyorum arkasından ılac sonra kocısım gelene kadar meyveyle gun gecıyo aslında bende dengesız beslenıyorum ıste hıc yemek vermeseler aramam yanı.bu ıyı hallerım eskıden gozumu acar acmaz hemen bı kahve ıcerdım 6 aydır onu bıraktım ama yıne sabahları sıcak bıseyler ıcme ıhtıyacı duyuyorum bı suru bıtkı ve meyve cayı aldım onlarla ıdare edıyorum.
tabi cinsiyeti erkek belirliyor..kadın bireyler XX kromozuma sahip ve yumurta hücreleri sadece X kromozumlu..Erkek bireyler ise XY kromozomuna sahip ve spermleri X ve Y kromozomlarına sahip..yumurta ile X kromozomlu sperm birleşirse XX yani kız oluyor..yumurta ile Y kromozomlu sperm birleşirse XY yani erkek oluyor :)) (lisede en sevdiğim konuydu) yazık bunca yıl ve belki de hala daha bazı cahil insanlar erkek çocuk doğuramadı diye kadınları suçladılar ve suçlamaya devam bile ediyorlardır..oysa ki cinsiyetin belirlenmesi sadece spermin X veya Y kromozomu taşımasıyla ilgili.kadından gelecek tek kromozom cinsi var o da X :)
Ya kızlar bende bu ılıskıden sonra yatma olayını anlamıyorum yatmadan hamıle kalınamıyomu?kac saat oyle durulabılırkı
Ya kızlar bende bu ılıskıden sonra yatma olayını anlamıyorum yatmadan hamıle kalınamıyomu?kac saat oyle durulabılırkı
Sardunya canım sen test yaptınmı erken gebelık testlerı var ılıskıden 1hafta sonra bıle bellı oluyo onlardan alsana
efet kıssllarr, benim bugünlük akşama kadar toplantı ve misafirlerim var. hava çok güzel çıkmak istiyorum. yürüyüşümü de yapamadım bugün..akşama artık..
hepinize güzel bir gün diliyorum...öpüldünüzzzz
katılıyorummmm
nedıyım sende ılk haftalarda belırtıler nelerdııı
canım merhaba geçmiş olsun öncelikle..benim çatlatma iğnesiyle ilgili bi bilgim yok ama ister doğal yolla ister iğneyle, yumurta çatladıktan sonra en geç 48 saat içinde ölüyormuş bildiğim kadarıyla..inşallah çatlamıştır..bence zamanlama iyi gibi...zaten spermler yaklaşık 72 saat canlı kalabiliyor..hayırlısı olsun inşallah :)kızlar bişey sorcam benimde 12 şubatta çatlatma iğne oldu yumurta 2 adet 23 mm di doktor 12 satte bi ilşki verdi cmtesi gece 12 pazar öğlen 12 oldu ama bi daha olmadı doktor öle dedi tutarsa bu zamnalr tutar banada günü tutturamıyoz gibi geliyo iğneden önce perşenbe oldu ama hemen wc ye kalktım onu saymadım bu işte bi yanlışlık var gibi geliyo sizce fikirlerinizi yazarmısınız bende pko luyum bu 2.ayım tedavide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?