haklısın %100 hemde ama ben doktora gdipte tam başlamak istiyorum.bide çok iradesiz bi insanım hayıt otunu bende içtim bir ay kadar sonra işime gelmedi bıraktım bi sürü şey duyuyorum bi sürü şey söleniyor hep yapıcam diyorum yapmıyorum.benimki boşaa boş istemekten başka bişey değil sanırım.sanki yaşıma güveniyorum yaşım daha küçük diye daha zaman var diye düşünüyorum ama yalnış en azından adetlerim düzene girse bebek sonradanda olabilir.neden böleyim ben yaaa ne kadarrr iradesizimmmm aslında zoruma giden bişey daha var sigara kullanıyorum ve bişeylere başladığım zaman bunu bırakmak istiyorum onuda bırakmakişime gelmiyor.offffffff offfffffff
napıcam peki ben şimdi :S tekrarmı başlasam doğum kontrol hapına yenı kesti daha iyi bir doktor bulmadanda gitmek istemıyorum artık bayada kilo vermiştim tekrarlarsa hemen hepsini gene alıcam biliyorumm offf çokmu zor iyi bir doktor bulmak senelerce boşu boşuna gidip gelmişim son bı aydır burdaki yazıları okudukça anlıyorum
Günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrr :)))))
bugün dr. gittim yumurtam 16 mm olmuşşş24 ünde gidicem saat 9 da otrivelle vurulucamm.. 24-25-26-28 şubat ve 2 mart ilişkii 25 şubatta progestana başlıcam... Umarım hayırlısı olurr yaaa.. ama hiç ümidim yok
Şekerim ben aynen bu yöntemle hamile kaldım. Yumurtam 16 mm olmuştu, 2 gün sonra geldi iğne vuruldum o ayda hamile kaldım. Şu an 8 haftalık hamileyim. İnşallah sana da nasip olur
bugün dr. gittim yumurtam 16 mm olmuşşş24 ünde gidicem saat 9 da otrivelle vurulucamm.. 24-25-26-28 şubat ve 2 mart ilişkii 25 şubatta progestana başlıcam... Umarım hayırlısı olurr yaaa.. ama hiç ümidim yok
merhaba arkadaslar dün doktora gittim 2 aydır kendılıgımden adet olmadım bu arada gebelıkte yok doktor prımolut dıye hap verdı sokturucu adetın ıkıncı gunu gıtcem hormon testı yapıcak bu arada esımdende sperm testı ıstedı klomene baslatıcak daha sonra hayırlısı inş.
kızlarrr bacılarr doktora gidiyorumm inşallah bugün kesin gidiyorumm çıktıminşallah bişey çıkmaz
sen şeker hapına başla. oda kilo alımını engelleyen bi hap. yani şeker komasına girmiyosun =)))) düşün ben tatlı manyağıyım ama şeker hapı kullanırken önüme gelen tatlıları yiyemedim... bu şeker hapı bazılarında adetin düzene girmesinede yardım ediyor.belki senin bünyendede gösterir.
bu arada nerde yaşıyosun?
Senin benden de çokmuş..32 neyse de 200 ü yanlış hatırlıyor olabilir misin??Bu kadarı çok yüksek çünkü.Normal değeri 2 ile 5 arası.benim önce 32 çıktı testi tekrar etmişler sonra 200 lü bişeydi sanırım tam hatırlamıyorum sonuçlarımda yanımda değil sadece baya yüksek olduğunu hatırlıyorum.
kızlar yardım edin bi fikir verin neyapayım ben içeyimmi farlutali bekleyeyimmi?
aaaaaa niye böyle ümitsizsin ki??Tam tersi umut dolu olmalısın..pozitif düşün pozitif olsun..Lütfeeeeeen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?