Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar merhaba. bende pko luyum. 6aydır çocuk istiyoruz 2 yıldır evliyim. progestan içiyorum adet düzensizliği için. doktor pko lu olduğumu söyledikten hemen sonra rahim filmi istedi. bu ay olmadım bakalım birdahaki aya. eşimden de spermiogram istedi. o da daha vermedi bekliyoruz. bu arada kilo vermen lazım dedi kilo vermeye çalışıyorum yüzmeye gidiyorum haftada iki kere. çok da endişeleniyorum daha çok bekleyecekmiyiz diye

bu cmtesi doktor kontrolüm var bakalım yumoşlar çatlamışmı ben bu ay hiçbişey anlamadım klomende 2.ayım 1.ay çok sancım vardı kasıklarda falan ama bu ay tık yok çatladığınıda anlamadım valla bakalım ne diyecek zaten çatlamışsa hemen gebelik testi yaptırıyo ona göre pregeston a başlamak için hayırlısı bakalım

aslında sende haklısın. sana böyle diyorum ama bende iradesizim =))) normalde bende zorla yaparım.çabuk pes ederim. şeker hapına zorla başladım. ama içtim... hayıt tohumunun çayını yapıp içtim. çünkü ben normaldede bitki çayı içmesini severim. çay yerine hayıt otunu içtim. bide aktardan macunuda annem aldı zorla =))))) onuda zorla içtim. ama şeker hapına hep devam ettim. doktora sürekli gitmeye çalıştım. yanlız bende sigara kullanıyorum. maalesef..... bunu bahane etmeee... ve yaşın konusunda haklısın. bende küçüğüm diye rahattım. aman diyodum olursa olur olmazsa evlat edinirim =)))) çokta kafama takmadım hiçbir zaman. bide sıkılıp tüm ilaçları bırakınca kafam boşken hamile kaldım. ben şeker hapına ve kafaya takmama işine çok güveniyorum.

sen şeker hapına başla. oda kilo alımını engelleyen bi hap. yani şeker komasına girmiyosun =)))) düşün ben tatlı manyağıyım ama şeker hapı kullanırken önüme gelen tatlıları yiyemedim... bu şeker hapı bazılarında adetin düzene girmesinede yardım ediyor.belki senin bünyendede gösterir.
bu arada nerde yaşıyosun?

Günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrr :)))))

bugün dr. gittim yumurtam 16 mm olmuşşş 24 ünde gidicem saat 9 da otrivelle vurulucamm.. 24-25-26-28 şubat ve 2 mart ilişkii 25 şubatta progestana başlıcam... Umarım hayırlısı olurr yaaa.. ama hiç ümidim yok

merhaba arkadaslar dün doktora gittim 2 aydır kendılıgımden adet olmadım bu arada gebelıkte yok doktor prımolut dıye hap verdı sokturucu adetın ıkıncı gunu gıtcem hormon testı yapıcak bu arada esımdende sperm testı ıstedı klomene baslatıcak daha sonra hayırlısı inş.

Şekerim ben aynen bu yöntemle hamile kaldım. Yumurtam 16 mm olmuştu, 2 gün sonra geldi iğne vuruldum o ayda hamile kaldım. Şu an 8 haftalık hamileyim. İnşallah sana da nasip olur

Şekerim ben aynen bu yöntemle hamile kaldım. Yumurtam 16 mm olmuştu, 2 gün sonra geldi iğne vuruldum o ayda hamile kaldım. Şu an 8 haftalık hamileyim. İnşallah sana da nasip olur

ayyyyyyyyy inanmıyorummm canımmm yaa..... hayırlı uuurlu olsun canım benım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
inşallah hayırlısıylaaa Allahım bana ve her isteyene nasip eder.

yapma canım sende yanı umut olmadan olurmu bızım ıcın her ay bı umut ne guzel bak yumosunda var :)olucak olucak hepımız bıraz sabredelım.

Kızlar bu arada sperm testını ımkanınız varsa ozel lab. Da yaptırın hastanede yapılanlar yıkanmadan yapılıyomus.yanı daha net sonuc cıkıyomus. Ayrıca rahım fılmı cektırecek arkadaslar bu konuyu baya bı arastırdım anestezı alarak cekılen fılm daha saglıklı sonuc verıomus.anestezı almadan cekılmeye karar vermıstım ama vazgectım lac verılırken yasanan en ufak bı kasılma acık olan tupu dahı yapısık gosterebılıyomus ve dr. Fılmın tekrarını ısteyebılıyomus bı kerede anestezı ıle kurtulmak daha mantıklı gıbı geldı bana..

ınsallah canım.. Bende kendılıgımden adet olamadım aynı sekılde ılacla adetım geldı ve yarın klomene baslıyoruuum.mutluyum aslında en azından bu ay gorucem yumurtam varmı yokmu umarım olusur bıtanecık de olsa. Sperm testınıde yaptır tabı ama esın bı 3-4 gun perhızle gıdıcek ona gore...

slm kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz.

benım bugun 42,günüm dünden beri belimde agrı ve kahve lekelenmeler var adet olacam inş.çolayımda rahatlıyayım dıye bakıyorummm siz nasılsınızzz

kızlarrr bacılarr doktora gidiyorumm inşallah bugün kesin gidiyorumm çıktıminşallah bişey çıkmaz

gıt yanı artıık valla ıst.da olsam kulagından ceke ceke gotururdum senı gıt tatlım gıt gec bıle kaldın sen daha sonrakı kontrollerını de ıhmal etme bıde dr. Ne dedıyse harfı harfıne uygula.ayrıca bız esımle bugun sıgarayı bıraktık dıkkat ettımde cogumuz tıryakıyız burda acaba pkoyu sıgarada tetıklıyo olabılırmı kı.neyse hadı doner donmez havadıslerı ver bızee.

ben ankarada yaşıyorum. bi kaç doktor buldum ama güvenemiyorum artık kimseye kafa görede ilaç kullanmak istemıyorum yeni bitti ilacım ( yasmin ) en geç bi ay içinde bi doktor bulucam artık

selam kızlar ,bende pkoluym bekarm yaklaşık 3 senedir doğum kontrol hapları kullanıyorum.ilk önce yasmin kullandım şuanda yazz kullanıyorm.haziranda bitiricem ve kontrolüm var.yumurta tembelliği olduğunu öğrenince yazza çevrildi neyse.bu ay içinde 2 kere regl oldum kızlar bu neye işarettir ilk defa böle bişi başıma geliyor ztn haplarla regl oluyorm.kaç aydır aşırı stres,sıkıntı yaşadım bu sebeb olabilir mi?reglm biteli 1 haftaoluo bu sabah tekrar hafif bi kan gördm arkası gelmedi sanırım acilen doktoruma görünmem gerekiyor allh herkese şifa versn kızlarr

aaaaaa niye böyle ümitsizsin ki??Tam tersi umut dolu olmalısın..pozitif düşün pozitif olsun..Lütfeeeeeen..

benim önce 32 çıktı testi tekrar etmişler sonra 200 lü bişeydi sanırım tam hatırlamıyorum sonuçlarımda yanımda değil sadece baya yüksek olduğunu hatırlıyorum.
Senin benden de çokmuş..32 neyse de 200 ü yanlış hatırlıyor olabilir misin??Bu kadarı çok yüksek çünkü.Normal değeri 2 ile 5 arası.
kızlar yardım edin bi fikir verin neyapayım ben içeyimmi farlutali bekleyeyimmi?

Bence doktoruna sor, ne olur ne olmaz.Gebelik şüphen varsa ama önce bi test yap,farlutal söktürücü nihayetinde...

aaaaaa niye böyle ümitsizsin ki??Tam tersi umut dolu olmalısın..pozitif düşün pozitif olsun..Lütfeeeeeen..

bilmiyorum canım ya olmayacakış gibi geliyor olumsuz seyler okudukça yaşadıkça.... ama sizlerin böle güzel şeyler sölemesi moralimi yerine getiriyor teşekkür ederm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…